Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
bella82 wrote:hej mamuski!
witam sie w pochmurny dzien, niestety pogoda ma ogromny wplyw na moj humori zaczynam dzien zamartwiania sie nr 2
Maly jest mniej aktywny, co prawda kopal dzis z samego rana ale teraz jest cisza
ja uciekam do dentysty
(już kilka razy je chwyciłam na tym, ze gdy przylozylam reke to sie poruszało, ale bez kopania) nie ma co sie denerwowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 11:01
bella82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamaAdasia wrote:Dziewczyny, na stronie Smyka są też fajne kocyki i tańsze.
http://www.smyk.com/babyono-kocyk-z-mikrofibry-dwustronny-74x100-cm-malpki,p1054405410,swiat-niemowlaka-p
Też jest bardzo ładny
A ile potrzebuję kocyków? 2? czy więcej? -
Hej mamuśki nic lepszego na pogodę nie powiem niestety
Ale mężus ma dzisiaj wolne i przed wizyta wybieramy się na zakupy mam nadzieję ze uda mi się kupić kurtkę
Rubi dobrze ze juz lepiej odpoczywaj:-)
MartaM to prawda wygladalas prześlicznie:-)
MamaAdasia dochodzi do 150 mimo brania leku ale teraz mam zeiekszona dawkę mam nadzieję ze spadnie[/url]
-
Scarlett2014 wrote:Też jest bardzo ładny
A ile potrzebuję kocyków? 2? czy więcej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 11:22
-
nick nieaktualny
-
a no to jeśli tak to na drugi moge wydac 20zł, nie chce wiecej bo ten minky juz jest drogi, ale za to porzadny
dzieki za info
widziałam w pepco, ale nie wiem czy są dobre jakościowo...no i reczniki z kapturkiem tez chyba kupie tam bo w biedronce nawet ich nie widzialam ;/ chyba ze jeszcze uda mi sie dostać w takiej mniejszej
ktoś wie czy pepco ma dobre te rzeczy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 11:34
-
Ja mam ten ręcznik z biedronki i on ma bardzo duży ten kaptur na nasza głowę a nie takiego maluszka dużo reczniczkow w podobnych cenach jest też na allegro w pepco jeszcze nic nie kupowałam ale dziewczyny które prasowaly ubranka właśnie z pepco narzekały ze nadruki zostały na zelazku chyba listopadowki
[/url]
-
Kasha wrote:Ogółem tak. Ale ręczniczki zostawiają wiele do życzenia. Są tak samo szorstkie jak te z biedronki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 11:51
-
dylemat też mam z pieluchami tetrowymi, podobno teraz to są strasznie szorstkie, nie jak kiedyś...na allegro sztuka ok 2zł, sama już nie wiem...stresuje mnie to, że od poniedziałku zaczne kupowanie a nie będę wiedziała co wybrac i czy akurat to co wybrałam bedzie dobre... ;/
-
Mamuśki a ja dzisiaj narzekalam do męża ze ostatnie ruchy i tak delikatne czułam w niedziele a tu czwartek i nic i moze w tym brzuchu siedzi jednak chłopiec i się buntuje ze mowie do niego Julcia i w tym momecie poczułam kilka takich delikatnych pukniec;-) śmialiśmy sie z tego oboje
Wizyta dopiero o 19 a mnie tak nosi nie wiem co ze sobą zrobić jescze mam głupie myśli ze gin odwoła wizytę bo brał ostatnio mój nr w razie czego[/url]
-
kasss wrote:Mamuśki a ja dzisiaj narzekalam do męża ze ostatnie ruchy i tak delikatne czułam w niedziele a tu czwartek i nic i moze w tym brzuchu siedzi jednak chłopiec i się buntuje ze mowie do niego Julcia i w tym momecie poczułam kilka takich delikatnych pukniec;-) śmialiśmy sie z tego oboje
Wizyta dopiero o 19 a mnie tak nosi nie wiem co ze sobą zrobić jescze mam głupie myśli ze gin odwoła wizytę bo brał ostatnio mój nr w razie czegoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 12:08
kasss lubi tę wiadomość
-
Ja już dwa razy usłyszałam,że dziewczynke mam i raz nawet pan dr pipke mi pokazywał więc nawet nie dopuszczam do siebie myśli,że jest inaczej
Jedyne co mnie smuci to to,że tak delikatnie czuje Lenke. Chciała bym już czuć takie kopniaki,żeby każdy mógł przyłożyć ręke do brzucha i bez problemu poczuć -
nick nieaktualnyKocyki 2 w zupelnosci starczaja. Jeden grubszy i jeden cienki. Ja mialam 3 i w zasadzie uzywalam jedengo kupionego w biedronce za 20 zl. taki fajny mieciutki w misie. Grubego uzywalam tylko zima i to kilka razy. Pieluchy tetrowe fakt szorstkie i cienkie. A po praniu to wogole porazka. Ale tez nie uzywa sie ich juz tak duzo wiec nie rozpaczam nad tym. Buzke wycieralam flanelowa bo miekka i tyle. Na prawde dziewczyny nie ma co szalec z zakupami. Nie ma co kupowac za duzo n raz, zawsze mozna dokupic jesli okaze sie ze za malo jest czegos.
Sarah88, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
dziewczyny dziekuje za slowa otuchy
ja wrocilam od dentystki i w koncu zamknelam sprawe leczenia kanalowego ktore ciagnie sie za mna od poczatku ciazy!
mam nadzieje, z juz do konca ciazy bede miala spokoj
dziewczyny macie problemy z dziaslami? bo mi sie wydawalo, ze moje sa w calkiem dobrym stanie jak na ciaze a dentystka mi mowi, ze mam typowo ciazowe czyli podpuchniete i zaczerwienione. -
nick nieaktualny