Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykasss trzymam kciuki i wlasnie dobrze ze mozemy soebie doradzac ale sprzedawcy na allegro z nami dobrze maja hehe jak jedna cos kupi to pozniej dziesiec
sarah88 tez trzymam kciukiza ciebieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 14:48
Sarah88 lubi tę wiadomość
-
Czesc
chyba sie powtorze i powiem ze jest okropnie zimno cos mowia ze ma snieg niedlugo spasc Trzymam kciuki za Kasss i Sarah czekamy na wiesci
MartaM pieknie wygladalas i ladna z Was para;)
Ja kupilam w londynie 2 kocyki jeden cienszy a drugi grubszy mysle ze to wystarczy.
Pokoik gotowy , panel i kolor jestja kupowac z ubranek juz nic nie musze oprocz paru rzeczy jak czapeczka na spacerek.
Dzisiaj wieczorkiem wstawie zdjecieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 15:02
bella82 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
dziewczyny trzymam kciuki, moj synus tez
a mnie wczoraj pokaralo jak robilam zakupy w smyku przez internet- zablokowalo mi kartenie wiem czy to jaakis znak
ja sie bardzo ciesze, ze dzielimy sie tym co kupujmy i tym co uwazamy za wazne i mam nadzieje, ze to sie nie zmieni
proponuje spotkanie Marcowek i wszystkie ubierzemy te same getry a nasze pociechy wystapia w ciuszkach z biedryJustyska89, noa8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny trzymam kciuki za wizyty!
A w kwestii wyprawki jestem zawsze wdzięczna za każdą podpowiedź. Tym bardziej, że część z Was jest już na bardziej zaawansowanym etapie albo jest bardziej doświadczona. A ja dopiero jutro zamierzam oficjalnie ruszyć z kopytai znając mnie ma początku będę pewnie miała ślimacze tempo a rozpędu nabiorę w okolicach stycznia/lutego
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luzik,ja jeszcze nic nie mam..nawet body z biedronki !
i zaczynam kupowanie w grudniu.Najwięcej przecen i promocji.Tez sie nie mogę doczekac ale narazie nawet nie mam nawet gdzie trzymać rzeczy
..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 15:30
-
nick nieaktualnyBella bardzo możliwe
Ale póki co to musimy kupić opony zimowe do nowego autkato dopiero jest atrakcja
Eh a tak serio to przez dom jesteśmy wyczyszczeni z kasy a przez zbliżający się koniec roku w pracy mam mnóstwo obowiązków i po przyjściu do domu nie mam siły na nic więcej. Ale liczę na premie w grudniu i luz od stycznia (pewnie albo będę wtedy pracować dużo mniej albo wcale) - a wtedy wszystkie sklepy będę moje
i wykorzystam wszystkie Wasze cenne rady
A póki co to jutro po wizycie zamówię Juniorowi na półmetek ciąży piękny kocyk a w weekend może dorzucę jakieś body albo śpiochySunSun lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI z wyprawki tez nie kompletuje. Szal mialam za pierwszym razem, paczki z allegro przychodzily codziennie:-) teraz bardziej na luzie do tego podchodze:-) nawet jak nie kupie na czas to wygrzebie cos po corci:-)
MamaAdasia, SunSun, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa teoretycznie mam wizyty co 3 tygodnie... ale ostatnio miałam nawał wizyt
W zeszłym tygodniu miałam badania okresowe do pracy i odwiedziłam 3 lekarzy. W tym tygodniu w poniedziałek miałam USG połówkowe, we wtorek miałam ortopedę (bo plecy mnie bolą coraz bardziej), a jutro mam normalną wizytę u lekarza prowadzącego na której mam się pokazać z wynikami z poniedziałku bo USG połówkowe robił mi ktoś inny. No i chwilowo mam dość lekarzy
-
nick nieaktualnywitam w ten zimny dzionek ja właśnie po pracy jeszcze tylko tydzień i od 1 listopada idę na L4 mam już dosyć dzwigania w pracy i stresu nikogo tam nie obchodzi że jestem w ciąży
ja wizyty mam co miesiąc tylko w listopadzie będe miała częściej wizyty bo będę mieć usg połówkowe
justyska ja konkretną wyprawkę zaczne kąpletować po 10 listopada -
Dziewczyny korzystacie z aplikacji mobilnej Allegro? Ja jestem zachwycona i polecam. Dostaje się kupon na 20 zł zniżki na zakupy za co najmniej 50 zł (u jednego sprzedawcy). I takim oto sposobem kupiłam 2 opakowania Pregny plus i Sudokrem 125 ml. za 32 zł. Rewelacja!!! Wykorzystałam ten kupon i od razu dostałam następny, ważny do 4 listopada. Będzie na zakupki dla maluszka. Zawsze to fajnie kupić coś taniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 16:40
-
Ja jeszcze nic nie kupilan dla malej. Sporo mam po synku. Ale polecam zakupy grupowe jak macie jakies kolezanki brzuchate. Ja z kokezankami kupowalysmy chusteczki pampresa, po cslym kartonie na glowe. Dostalysmy extra rabat za tak duze zakupy no i placilysmy raz za przesylke
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Aaaa no i gratuluję piątej córci:)Nie smuć się kochana, i tak będzie najmłodsza i najbardziej rozpieszczana i kochana:) Wspieram:*
PS- co do płci, to mi pani dr powiedziała, że na pewno to dopiero po urodzeniu wiadomoDorka1979 lubi tę wiadomość
-
ja tez co 4 tygodnie mam wizyte... ale odkad czuje ruchy to czas leci szybciej i nie stresuje sie tak bardzo
a wlasnie... bo moja siostra musiala miec wizyte co 2 tyg bo lekarka mowila ze nie moze wystawic L4na dluzej niz 2 tyg. a mi moj gin bez problemu wystawia na 4 tygodnie... jak myslicie???
obydwie chodzimy do prywatnych lekarzy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 17:50