X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss trzymam kciuki i wlasnie dobrze ze mozemy soebie doradzac ale sprzedawcy na allegro z nami dobrze maja hehe jak jedna cos kupi to pozniej dziesiec :):)

sarah88 tez trzymam kciukiza ciebie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 14:48

Sarah88 lubi tę wiadomość

• MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah, Kasss, trzymam kciuki ;)

Sarah88 lubi tę wiadomość

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
    Szymuś 28.02.2015 3970g,56cm
    Adaś 09.06.2012 3800g,56cm
  • noa8 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc ;) chyba sie powtorze i powiem ze jest okropnie zimno cos mowia ze ma snieg niedlugo spasc Trzymam kciuki za Kasss i Sarah czekamy na wiesci ;)

MartaM pieknie wygladalas i ladna z Was para;)
    Ja kupilam w londynie 2 kocyki jeden cienszy a drugi grubszy mysle ze to wystarczy.
    Pokoik gotowy , panel i kolor jest ;) ja kupowac z ubranek juz nic nie musze oprocz paru rzeczy jak czapeczka na spacerek.

Dzisiaj wieczorkiem wstawie zdjecie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 15:02

bella82 lubi tę wiadomość

20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia :)
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny trzymam kciuki, moj synus tez :-)
    a mnie wczoraj pokaralo jak robilam zakupy w smyku przez internet- zablokowalo mi karte :-/ nie wiem czy to jaakis znak ;-)
    ja sie bardzo ciesze, ze dzielimy sie tym co kupujmy i tym co uwazamy za wazne i mam nadzieje, ze to sie nie zmieni :-)
    proponuje spotkanie Marcowek i wszystkie ubierzemy te same getry a nasze pociechy wystapia w ciuszkach z biedry :-D

nick nieaktualny, noa8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty!

A w kwestii wyprawki jestem zawsze wdzięczna za każdą podpowiedź. Tym bardziej, że część z Was jest już na bardziej zaawansowanym etapie albo jest bardziej doświadczona. A ja dopiero jutro zamierzam oficjalnie ruszyć z kopyta :) i znając mnie ma początku będę pewnie miała ślimacze tempo a rozpędu nabiorę w okolicach stycznia/lutego :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• bella82 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett uwierz mi - oszalejesz jak zaczniesz kupowac i rozpedu nabierzesz przy wejsciu do pierwszego sklepu :-)
    ja jak zacelam kupowac to przestac nie moge ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak piszecie o tym kupowaniu to ja czuję się jak wyrodna matka bo mam tylko ręcznik z biedronki i wstrzymuje się aż do 13 listopada ale może was wtedy nadgonie:)

• SunSun Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luzik,ja jeszcze nic nie mam..nawet body z biedronki !;-) i zaczynam kupowanie w grudniu.Najwięcej przecen i promocji.Tez sie nie mogę doczekac ale narazie nawet nie mam nawet gdzie trzymać rzeczy
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 15:30

ex2btv738sn49jef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella bardzo możliwe :)

Ale póki co to musimy kupić opony zimowe do nowego autka :) to dopiero jest atrakcja :) Eh a tak serio to przez dom jesteśmy wyczyszczeni z kasy a przez zbliżający się koniec roku w pracy mam mnóstwo obowiązków i po przyjściu do domu nie mam siły na nic więcej. Ale liczę na premie w grudniu i luz od stycznia (pewnie albo będę wtedy pracować dużo mniej albo wcale) - a wtedy wszystkie sklepy będę moje :) i wykorzystam wszystkie Wasze cenne rady :)

A póki co to jutro po wizycie zamówię Juniorowi na półmetek ciąży piękny kocyk a w weekend może dorzucę jakieś body albo śpiochy :)

SunSun lubi tę wiadomość

• MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ile Wy macie tych wizyt, co tydzień :D

Ja mam co 3 tygodnie..

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
    Szymuś 28.02.2015 3970g,56cm
    Adaś 09.06.2012 3800g,56cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam co miesiac:-) a usg hmm od 13 tc nie mialam:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I z wyprawki tez nie kompletuje. Szal mialam za pierwszym razem, paczki z allegro przychodzily codziennie:-) teraz bardziej na luzie do tego podchodze:-) nawet jak nie kupie na czas to wygrzebie cos po corci:-)

MamaAdasia, SunSun, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teoretycznie mam wizyty co 3 tygodnie... ale ostatnio miałam nawał wizyt :) W zeszłym tygodniu miałam badania okresowe do pracy i odwiedziłam 3 lekarzy. W tym tygodniu w poniedziałek miałam USG połówkowe, we wtorek miałam ortopedę (bo plecy mnie bolą coraz bardziej), a jutro mam normalną wizytę u lekarza prowadzącego na której mam się pokazać z wynikami z poniedziałku bo USG połówkowe robił mi ktoś inny. No i chwilowo mam dość lekarzy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam w ten zimny dzionek ja właśnie po pracy jeszcze tylko tydzień i od 1 listopada idę na L4 mam już dosyć dzwigania w pracy i stresu nikogo tam nie obchodzi że jestem w ciąży

ja wizyty mam co miesiąc tylko w listopadzie będe miała częściej wizyty bo będę mieć usg połówkowe

justyska ja konkretną wyprawkę zaczne kąpletować po 10 listopada

• Emartea Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny korzystacie z aplikacji mobilnej Allegro? Ja jestem zachwycona i polecam. Dostaje się kupon na 20 zł zniżki na zakupy za co najmniej 50 zł (u jednego sprzedawcy). I takim oto sposobem kupiłam 2 opakowania Pregny plus i Sudokrem 125 ml. za 32 zł. Rewelacja!!! Wykorzystałam ten kupon i od razu dostałam następny, ważny do 4 listopada. Będzie na zakupki dla maluszka. Zawsze to fajnie kupić coś taniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 16:40

4e3f84b95f.png
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nic nie kupilan dla malej. Sporo mam po synku. Ale polecam zakupy grupowe jak macie jakies kolezanki brzuchate. Ja z kokezankami kupowalysmy chusteczki pampresa, po cslym kartonie na glowe. Dostalysmy extra rabat za tak duze zakupy no i placilysmy raz za przesylke

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAdasia wrote:
    Kurde ile Wy macie tych wizyt, co tydzień :D

Ja mam co 3 tygodnie..
    Ja mam co 4 tygodnie

860isg18r6bpss11.png
  • Pocahontas Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa no i gratuluję piątej córci:)Nie smuć się kochana, i tak będzie najmłodsza i najbardziej rozpieszczana i kochana:) Wspieram:*

PS- co do płci, to mi pani dr powiedziała, że na pewno to dopiero po urodzeniu wiadomo :)

relgj44jmw4925t7.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emartea u mojej córci sudocrem sie nie sprawdzil miala po nim krosty ja polecam linomag lub alantan plus do pupy

860isg18r6bpss11.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez co 4 tygodnie mam wizyte... ale odkad czuje ruchy to czas leci szybciej i nie stresuje sie tak bardzo ;)

a wlasnie... bo moja siostra musiala miec wizyte co 2 tyg bo lekarka mowila ze nie moze wystawic L4na dluzej niz 2 tyg. a mi moj gin bez problemu wystawia na 4 tygodnie... jak myslicie???
    obydwie chodzimy do prywatnych lekarzy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 17:50

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
‹‹ 542 543 544 545 546 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ