X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss trzymam kciuki i wlasnie dobrze ze mozemy soebie doradzac ale sprzedawcy na allegro z nami dobrze maja hehe jak jedna cos kupi to pozniej dziesiec :):)

sarah88 tez trzymam kciukiza ciebie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 14:48

Sarah88 lubi tę wiadomość

• MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah, Kasss, trzymam kciuki ;)

Sarah88 lubi tę wiadomość

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
    Szymuś 28.02.2015 3970g,56cm
    Adaś 09.06.2012 3800g,56cm
  • noa8 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc ;) chyba sie powtorze i powiem ze jest okropnie zimno cos mowia ze ma snieg niedlugo spasc Trzymam kciuki za Kasss i Sarah czekamy na wiesci ;)

MartaM pieknie wygladalas i ladna z Was para;)
    Ja kupilam w londynie 2 kocyki jeden cienszy a drugi grubszy mysle ze to wystarczy.
    Pokoik gotowy , panel i kolor jest ;) ja kupowac z ubranek juz nic nie musze oprocz paru rzeczy jak czapeczka na spacerek.

Dzisiaj wieczorkiem wstawie zdjecie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 15:02

bella82 lubi tę wiadomość

20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia :)
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny trzymam kciuki, moj synus tez :-)
    a mnie wczoraj pokaralo jak robilam zakupy w smyku przez internet- zablokowalo mi karte :-/ nie wiem czy to jaakis znak ;-)
    ja sie bardzo ciesze, ze dzielimy sie tym co kupujmy i tym co uwazamy za wazne i mam nadzieje, ze to sie nie zmieni :-)
    proponuje spotkanie Marcowek i wszystkie ubierzemy te same getry a nasze pociechy wystapia w ciuszkach z biedry :-D

Justyska89, noa8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty!

A w kwestii wyprawki jestem zawsze wdzięczna za każdą podpowiedź. Tym bardziej, że część z Was jest już na bardziej zaawansowanym etapie albo jest bardziej doświadczona. A ja dopiero jutro zamierzam oficjalnie ruszyć z kopyta :) i znając mnie ma początku będę pewnie miała ślimacze tempo a rozpędu nabiorę w okolicach stycznia/lutego :)

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• bella82 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett uwierz mi - oszalejesz jak zaczniesz kupowac i rozpedu nabierzesz przy wejsciu do pierwszego sklepu :-)
    ja jak zacelam kupowac to przestac nie moge ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak piszecie o tym kupowaniu to ja czuję się jak wyrodna matka bo mam tylko ręcznik z biedronki i wstrzymuje się aż do 13 listopada ale może was wtedy nadgonie:)

• SunSun Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luzik,ja jeszcze nic nie mam..nawet body z biedronki !;-) i zaczynam kupowanie w grudniu.Najwięcej przecen i promocji.Tez sie nie mogę doczekac ale narazie nawet nie mam nawet gdzie trzymać rzeczy
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 15:30

ex2btv738sn49jef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella bardzo możliwe :)

Ale póki co to musimy kupić opony zimowe do nowego autka :) to dopiero jest atrakcja :) Eh a tak serio to przez dom jesteśmy wyczyszczeni z kasy a przez zbliżający się koniec roku w pracy mam mnóstwo obowiązków i po przyjściu do domu nie mam siły na nic więcej. Ale liczę na premie w grudniu i luz od stycznia (pewnie albo będę wtedy pracować dużo mniej albo wcale) - a wtedy wszystkie sklepy będę moje :) i wykorzystam wszystkie Wasze cenne rady :)

A póki co to jutro po wizycie zamówię Juniorowi na półmetek ciąży piękny kocyk a w weekend może dorzucę jakieś body albo śpiochy :)

SunSun lubi tę wiadomość

• MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ile Wy macie tych wizyt, co tydzień :D

Ja mam co 3 tygodnie..

gosiaczek31 lubi tę wiadomość

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
    Szymuś 28.02.2015 3970g,56cm
    Adaś 09.06.2012 3800g,56cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam co miesiac:-) a usg hmm od 13 tc nie mialam:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I z wyprawki tez nie kompletuje. Szal mialam za pierwszym razem, paczki z allegro przychodzily codziennie:-) teraz bardziej na luzie do tego podchodze:-) nawet jak nie kupie na czas to wygrzebie cos po corci:-)

MamaAdasia, SunSun, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teoretycznie mam wizyty co 3 tygodnie... ale ostatnio miałam nawał wizyt :) W zeszłym tygodniu miałam badania okresowe do pracy i odwiedziłam 3 lekarzy. W tym tygodniu w poniedziałek miałam USG połówkowe, we wtorek miałam ortopedę (bo plecy mnie bolą coraz bardziej), a jutro mam normalną wizytę u lekarza prowadzącego na której mam się pokazać z wynikami z poniedziałku bo USG połówkowe robił mi ktoś inny. No i chwilowo mam dość lekarzy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam w ten zimny dzionek ja właśnie po pracy jeszcze tylko tydzień i od 1 listopada idę na L4 mam już dosyć dzwigania w pracy i stresu nikogo tam nie obchodzi że jestem w ciąży

ja wizyty mam co miesiąc tylko w listopadzie będe miała częściej wizyty bo będę mieć usg połówkowe

justyska ja konkretną wyprawkę zaczne kąpletować po 10 listopada

• Emartea Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny korzystacie z aplikacji mobilnej Allegro? Ja jestem zachwycona i polecam. Dostaje się kupon na 20 zł zniżki na zakupy za co najmniej 50 zł (u jednego sprzedawcy). I takim oto sposobem kupiłam 2 opakowania Pregny plus i Sudokrem 125 ml. za 32 zł. Rewelacja!!! Wykorzystałam ten kupon i od razu dostałam następny, ważny do 4 listopada. Będzie na zakupki dla maluszka. Zawsze to fajnie kupić coś taniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 16:40

4e3f84b95f.png
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nic nie kupilan dla malej. Sporo mam po synku. Ale polecam zakupy grupowe jak macie jakies kolezanki brzuchate. Ja z kokezankami kupowalysmy chusteczki pampresa, po cslym kartonie na glowe. Dostalysmy extra rabat za tak duze zakupy no i placilysmy raz za przesylke

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAdasia wrote:
    Kurde ile Wy macie tych wizyt, co tydzień :D

Ja mam co 3 tygodnie..
    Ja mam co 4 tygodnie

860isg18r6bpss11.png
  • Pocahontas Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa no i gratuluję piątej córci:)Nie smuć się kochana, i tak będzie najmłodsza i najbardziej rozpieszczana i kochana:) Wspieram:*

PS- co do płci, to mi pani dr powiedziała, że na pewno to dopiero po urodzeniu wiadomo :)

relgj44jmw4925t7.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emartea u mojej córci sudocrem sie nie sprawdzil miala po nim krosty ja polecam linomag lub alantan plus do pupy

860isg18r6bpss11.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez co 4 tygodnie mam wizyte... ale odkad czuje ruchy to czas leci szybciej i nie stresuje sie tak bardzo ;)

a wlasnie... bo moja siostra musiala miec wizyte co 2 tyg bo lekarka mowila ze nie moze wystawic L4na dluzej niz 2 tyg. a mi moj gin bez problemu wystawia na 4 tygodnie... jak myslicie???
    obydwie chodzimy do prywatnych lekarzy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 17:50

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
‹‹ 542 543 544 545 546 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ