Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie dzisiaj w nocy bolal brzuch. Dzisiaj tez mnie boki. Tak kluje... a moze to jakies skurcze. Ciezko powiedziec. Wzielam nospe i leze. Wizyta w poniedzialek i odliczam godziny bo te boke troche mnie niepokojaNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnygosiaczek31 wrote:W tej sytuacji beda jezdzic corki:-) wyjscia nie ma:-) ale wiesz Dorka na wsi mentalnosc taka ze syn to zostanie i przejmie gospodarke bedzie pomagak a corka wiadomo nauka, studia i wyleci z gniazda:-) takie wiesz ambicjonalne podejscie do posiadania syna zeby bylo komu zostawic ziemie. Mi to rybka, ja ciesze sie ze corka, dziewczynki lepiej beda sie ze soba dogadywac, bawic itp. tak samo cieszylabym sie z synka. Dla mnie najwazniejsze zeby bylo zdrowe i zeby szczesliwie donosic do konca. A maz nie powie wprost ale pewnie zawiedziony
bedzie trzeba to i syn Wam się urodzi z czasem
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasha wrote:Noa śliczny brzuś. Taki malutki, zgrabniutki
Anastacia. Słyszałam i czytałam opinie. Sama też do niego na początku chodziłam, gdy nie mogłam zajść w ciąże. Reszta to zbiegi okoliczności. Szpital mieści się o 10 minut od moich rodziców i teściów przyszłych. Po za tym jak udało się do niego dostać, będzie wiedział co i jak gdy przyjdzie czas porodu.
On potrafi nawet najbardziej zestresowaną kobietę rozluźnić. Kobietom ciężko się "pokazać" mężczyźnie. On ma to coś w sobie że skrępowanie gdzieś ulatuje. Wizyta to sama przyjemność. Szpital na Zaspie w Gdańsku. Wiem że gdzieś po za Gda też przyjmuje. Jak gdzieś koło Ciebie to zarejestruj się do niego na próbę. -
nick nieaktualny
-
Madzik82 wrote:A mnie dzisiaj w nocy bolal brzuch. Dzisiaj tez mnie boki. Tak kluje... a moze to jakies skurcze. Ciezko powiedziec. Wzielam nospe i leze. Wizyta w poniedzialek i odliczam godziny bo te boke troche mnie niepokoja
[/url]
-
nick nieaktualnyja znowu mam tak jak za długo na jednym boku leżę to tak mnie nogi bola ze szok czuje jakby mnie coś w środku lamalo. i dzisiaj jak się przebudzilam i chciałam się wyprostować to tak mnie zakulo z boku ze szok. ja zawsze mówię jak teraz nas wszystko tak boli to co to będzie w 8 9 mies
-
nick nieaktualnyMnie wczoraj tez brzusio bolal i bez nospy sie nie obylo. Skurcze raczej nie ale pewnie rozciaga sie tam wszystko.
Mysle ze bedzie podobna do mnie:-) po zdjeciu widac juz pewne rysy... Pyza jak i ja:-) usta i nos tez. Pierwsza corka to moja kopia ponoc:-) nawet z budowy ciala. Wlosow, buzi. Widocznie mam silniejsze geny:-)
U nas na badaniu tez sie zaslaniala i teraz wyjatkowo tylko dwa zdjecia z buzia. Reszta zupelnie nie do rozpoznania. Nawet zdjecia pipci nie ma tym razem. Poprzednio dalo sie zobaczyc. Ale lekarz stwierdzil ze 100 % po ogladaniu brzuszka widac bylo wzgorek lonowy.Emartea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle piękne zdjęcia!
super dziewczyny
Ja z bólami mam inaczej... przez 95% czasu nic mnie nie boli ani nie kłuje ale w konsekwencji jak mnie raz coś zaboli to wpadam niemal w panikę i najchętniej od razu jechałabym na IP. Zwykle potrzebuję chwilę czasu żeby się uspokoić i podziwiam Was, że potraficie zachować spokój i rozsądek.
W każdym razie mój lekarz mówi, że tak długo jak ból nie jest ciągły i regularny to nie mam powodów do obaw. Usłyszałam też to co SunSun w przypadku jakiegokolwiek plamienia, różowego śluzu mam natychmiast jechać do szpitala. Do szpitala a nie umawiać się na wizytę. -
wróciłam z wizyty po raz drugi sie nic nie dowiedziałam, coś się stało z moją gin bo ostatnio tez czekalam tyle czasu a weszlam na 5 min, a dzis poogladalas Aleksa doslownie 1min!! powiedziala "rusza sie, seduszko bije" i tyle, a obiecala ze pojdziemy na lepszy sprzet i znowu mi da zdjecia ;/ no ale trudno, wazne ze wszystko dobrze.przed kolejna wizyta mam zrobic ta glukoze...powiedziala ze mam siedziec w przychodni i nawet nie chodzic nigdzie, a 3 dni przed sie obzerac slodyczami, czyli norma
mowila tez ze sama mam kupic ta glukoze, zmieszac z woda i z cytryna i tam przyniesc
odebralam te kombinezony z poczty
śliczne są!! jeden miś a drugi kroliczekgosiaczek31, MamaAdasia, SunSun, kasss, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nie umiałam sie doczekac i wlasnie wozek wyciagnelam, jest świetny!!lekki i zwrotny, pozwole mezowi tylko dokrecic srubokretem jedne czesci tylko dlatego ze w aucie ma narzedzia bo reszte sama juz zlozylam
jestem zadowolona, warto bylo
zobacyzmy jak na drodze sie bedzie spisywal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 11:57
gosiaczek31, SunSun, kasss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo super ze zakup udany Sarah:-) najwazniejsze ze Tobie pasuje. Maluszkowi na pewno bedzie tez w nim wygodnie. Js musze odswiezyc tylko wozeczek. Przeprac wkladke po Oli. I dopompowac kolka i tyle. Nie mam zapalu bo bym przejzala kartony z ciuszkami i przesegregowala male i te wieksze. Ale zwyczajnie mi sie nie chce. Teraz zaczne sie zastanawiac czy dokupic lozeczko turystyczne czy juz Oli zabiore:-) wlasciwie i tak malo w nim spi. A wtedy musze jej jakies "dorosle" kupic:-) no i szafe dostawic bo sie dziewczyny nie pomieszcza w jednej komodzie
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki ja mam dziś pracowity dzień piekę ciasto "krówkę" moje ulubione
i robię kotleciki w sosie pomidorowym a potem będę sprzątać bo przyjadą jutro goście
a co do bóli to tylko jak się mocno przemęcze w pracy to odczuwam ból brzucha w okolicy brzucha a tak na co dzień to standardowo dokucza mi ból pleców i hemorojdy a od niedawna towarzyszy mi ciągle ból głow
sunsun , gosiaczek gratuluje udanych wizyt śliczne te fotki waszych maleństwWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 12:27
SunSun lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySwoją drogą zastanawiam sie czy moje maleństwo też będzie się zasłaniać czy nie wolała bym żeby nie bo w przychodni u mie jest słaby sprzęt no i mam nadzieję że dowiem się kim jest mój mały lokator juz nie mogę się doczekać wizyty ale to jeszcze tydzień czasu
-
dziewczyny piękne maluchy...
noa ale zrobiłam skuteczny kamuflaż twarzy
ja właśnie wymyłam nową szafę, którą wczoraj mój mąż zakończył robić...i jest cudna, duża i będę miała w końcu dużo miejsca na wszystko...
a na obiad na razie nie mam pomysłu...wyjęłam cycka z zamrażarki więc pewnie albo jakiś makaron, albo zwyczajnie w panierce z ziemniakami...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️