Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny.dzisiaj zaczynam nowy tydzień mam nadzieje ze nic mi nie stanie na przeszkodzie od dodania zdjęcia dzisiaj
bo ostatnio przez akcje ze szpitalem nie dodałam ani nawet nie zrobiłam. strasznie w nocy mnie jedno kolano łamie masakra jakbym jakiś reumatyzm miała.
anet życzę udanej wizyty polowkowej i trzymam kciuki. jak ktoś ma jeszcze jakieś wizyty to tez trzymam kciukibella82, Scarlett2014, gosiaczek31, kasss, SunSun, anet525 lubią tę wiadomość
-
sałatka chrzanowa
piers z kurczaka
5 jaj
30 dag sera żółtego
kukurydza
słoik cebulki marynowanej
mały słoik chrzanu
słoik majonezu
mały jogurt naturalny
szczypiorek
sól pieprz
cycki w kostke i usmażyć z dowolna przyprawa, ser na tarce-duże oczka, jaja w kostke
chrzan majonez i jogurt wymieszać i zalać reszte składników, ja cebulki na pół kroje , doprawić do smaku, Wierzch przybrać posiekanym szczypiorkiem
na początku będzie rzadka sałatka ale spokojnie po stoi w lodówce będzie okSunSun, noa8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Mamuśki;)
Anet trzymam kciuki za polowkowe;)
konwalianka co sie stało?
ja w nocy pobilam rekord biegania do wc za kazdym razem co sie budzilam chyba z 10 razy a wstac wcale nie jest tak latwo jak sie przebudze tak wszystko mnie boli ze nie moge sie ruszyc masakra teraz jestem cala obolalaanet525 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Witam was wszystkie, dawno mnie tu nie bylo, ale codziennie was podczytuje. Jakoś nie mam weny ostatnio na piasanie. Nie wiem czy halny czy co tak na mnie działa. Gratuluje udanych wizyt. Ja bylam 31.10 i tez wszystko ok. Chlopczyk jest nadal chłopczykiem także juz tak zostanie:) szyjkę mam 30mm ale nic nie mowila ze to cos niepokojącego jest. Nastepna wizyta 21.11
Scarlett wybierasz się w sobotę do ujastka na dni otwarte? Ja pojade raczej w grudniu bo teraz tak średnio mi się chce.MamaAdasia, gosiaczek31, noa8, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
a ja sie dzis kiepsko czuje i nie wiem czy nie isc po no spe
bola mnie plecy jakby mnie ktos kijem potraktowal, jakies dziwne uczucie brzucha mam i taki twardy sie zrobil. no spa pomoze? nigdy wczesniej nie bralam wiec nie wiem
co Wy o tym myslicie?
-
kasss wrote:to ja chyba przytylam najwiecej bo 11kg az mi sie nie chce wirzyc ze przez miesiac przytylam 7kg
Ewka gratuluje corci wybralaś juz imie? 702g wow duza kruszynka ale mialas pozno polowkowe;)
też kilka razy płakałam z powodu mojej wagi,
powiem szczerze, że to jak wyglądam mi nie przeszkadza, wiadomo, że w ciąży ciało się zmienia - podejrzewam, że gdybym wagi nie miała i nie byłabym świadoma tych 15kg na plusie to nawet bym o tym nie myślała).
ostatnio zaczęłam odczuwać, że wieczorami mi stopy puchną, obrączkę też już zdjęłam, wczoraj założyłam rano dwa pierścionki, jeden zdjęłam przed chwilą, a drugi to nie wiem kiedyMamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Witam w nowym tygodniu,
Oto mój brzusio 23t0d:
Scarlett2014, kasss, Niunia86, anet525, Justyska89, konwalianka, SunSun, noa8, Sarah88, Madzik82, Emca, gosiaczek31, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Bella, nospe mozesz brav spokojnie a myślę ze pomoże. Ja ostatnio miałam takie bole w prawej pachwinie ze myslalam ze to wyrostek. Po nospie przechodzilo a jak przestala dzialac to na nowo bolało. Potem apap jeszcze wzielam i zasnęłam. Na drugi dzień okazało się że to jakaś kolka byla.
bella82 lubi tę wiadomość
-
Konwalianka- ale moze nie będzie tak źle, Ty chyba 1szego synka tez wcześniej urodziłaś?
Anet, trzymam kciuki za wizytę
Niunia, Jasmin, Ewka, gratuluję udanych wizyt i dużych dzieciaczków
Co do wagi ja przez ostatnie 10dni wg mojej wagi przytyłam niecałe 0.5kg, ogólnie ok 4 od początku. Z małym przytyłam 15kg, myślę że teraz będzie podobnie. Mam tez nadzieję zrzucić je tak samo szybko
Mmarina, w końcu się odezwałaś, jakie imię dla synia ?
Pocahontas, świetnie wyglądasz jako mamusia bliźniakówuwierz mi
Bella, połóż się i odpocznij, a jesli ból nie ustąpi weź może magnez albo
nospę.
bella82, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:dziewczyny, no tak, jak napisałam..szyjka miękka, uchylona, ale nie skrócona..
sylwia, ta chrzanowa do mnie przemawia:)
ja ją uwielbiam ale jest dosyć ciężka i chrzan musi byc dobry żeby nie była mdła ja daje taki
https://www.google.pl/search?q=chrzan+polonaise&client=opera&hs=LQ2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=oJFcVNHqGov3atetgegK&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=632SunSun lubi tę wiadomość
-
Ja dziś też po badaniach FT3 i FT4 , bo w środę mam wizytę u endo.
Pogoda masakra, pochmurno aż nic się nie chce.
Ja wczoraj wzięłam się za segregowanie rzeczy dla maleństwa, tzn zniosłam kartony i poukładałam w szafie, a to część z nich:
sylwia85, Scarlett2014, Emartea, Niunia86, anet525, kasss, noa8, Madzik82, gosiaczek31 lubią tę wiadomość