Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzik ale miałaś dzień - współczuje strasznie
a jak czujesz się teraz?
Krysti witaj
loszcz Ty mieszkasz w Anglii prawda? często narzekamy na Polskę ale co by nie mówić u nas kobiety w ciąży mają trochę przywilejów które nie koniecznie są w innych krajach.
Miłego dnia dla wszystkich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 08:47
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
Witajcie. Ja tak tylko na chwilkę. Prawdopodobnie moja wizyta u giną odbędzie się dzisiaj (o ile przyjmie mnie bez kolejki) bo od dwóch dni biorę globulki na infekcje i dzisiaj na papierze pojawiła się krew. Co prawda mała jej ilość ale na tym etapie ciąży nie potrafię być cierpliwa i poczekać co będzie działo się dalej. Trzymajcie za nas kciuki.
Milego dniajustwol lubi tę wiadomość
-
Witam,
Ja juz po zakupach oto one:
Ten kocyk z Biedronki jest super , miękki i cieplutki a cena niska
bella82, Scarlett2014, SunSun, jasmin, Ewelaa, gosiaczek31, Madzik82, kasss, loszcz, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiunia nawet się nie zastanawiaj tylko to sprawdź. Zapewne to nic groźnego, ale jak nie sprawdzisz to będziesz się stresować i możesz tym sobie zaszkodzić. Trzymam kciuki.
MamaAdasia super:) mi też się spodobał ten kocyk i uważam, że jak za taką cenę to jest ok. W Lidlu po pracy pewnie nic już nie dostanę ale sprawdzę - co mi tam:) i tak mam ich po drodze
Jasmin kocyk 20 zł w BiedronceWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 09:16
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Madzik współczuję stresu..Czasami lekarze to prawdziwe chamy!najważniejsze ze nic ci nie jest.
Niunia to koniecznie musisz sie dostać do lekarza a jak nie to na pewno jakbym zobaczyła krew to bym pojechała na IP
Kristi witaj,hm jeśli mogę zapytać ..czemu masz cc?
Miłego dnia dziewczynyMadzik82 lubi tę wiadomość
-
Kocyk 19.90 ,a jest dwustronny, polecam
Sylwia, Madzik, trzymajcie się
Mi brzuch nie twardnieje, czasem tylko ciągnie jak dłużej pochodzę, ale ostatnio mniej.
Niunia , jak jest krew to lepiej sprawdź, daj znać !
Dziewczyny, będzie dobrze napewno!jasmin, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
Madzik, rozumiem Cię, mój synek jest starszy , ale najlepiej mu z mamusią, a co dopiero jak chory...Mój tez dalej kaszle, dziś jadę na wizytę z nim, niech go osłucha.
W Biedronce są jeszcze komplety pościeli i prześcieradła z gumką do łóżeczka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 09:19
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny..ja jestem jeszcze w szoku po mojej wizycie..
poprzednio ważyłam 69 a teraz 73 i pan dr dał mi ostrą reprymende że za dużo przytylam i że muszę mniej jeść..
ja myślałam że on żartuje..według jego wagi od początku przytylam 5 kg..myślałam że to dobry wynik..mówię mu że nie jem więcej niż dotychczas i nie wiem czemu taki skok wagi a on mi na to że na pewno jem więcej i mniej się poruszam bo jeśli nie to taki skok 4kg w ciągu miesiąca może świadczyć o patologii ciąży..potem jak byłam w osobnym pokoiku to on podobno mówił do męża że chyba nie chcę grubej żony..i w ogóle na fotelu do mnie z tekstem że pyza się zrobiłam..szok..mówił mi że będę gruba porobia mi się rozstepy i ciężko będzie schudnac po porodzie..no nie spodziewalam się..czasem miałam nawet pretensje do siebie że czuje głód a nie idę jeść a on żeby przystopowac..Sory za wyklad ale jestem taka poirytowana..pytam go czy poznamy wagę dziecka" a po co to pani?" I mowie bo chce zobaczyć ile przybrał na wadze "na pewno nie wpłynęło to na te dodatkowe kg"
no Kurwa ciszę mu się chyba pojebalo..powiedziałam mu że jeżeli chce mi wjechać na ambicje to mu się to bie uda..
ehh beznadziejna wizyta
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Kurcze nie dobrze coś ostatnio temat szpitali za czesto u nas
mam nadzieję że to tylko przejściowe..trzymajcie się tam ciepło..Madzik dobrze że się sama wypisalas..
Loszcz trzymam kciuki żeby jednak udało się z tym wylotem..pewnie pójście na zwolnienie to nie taka prosta sprawa..Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyO matko Rubi! skąd Ty wzięłaś takiego lekarza? I jeszcze te teksty do Twojego męża.... ja chyba udusiłabym gościa gołymi rękami, zwłaszcza, że sama czuje się źle ze swoją wagą i to dla mnie drażliwy temat. Ale mój lekarz podchodzi to tego spokojnie i tłumaczy mi, że jeśli mimo w miarę rozsądnego jedzenia tyje (średnio 2 kg na 3 tygodnie) to najpewniej taki już mój urok plus tendencja do zatrzymywania wody i tak długo jak nie będę miała gwałtownych skoków wagi (typu 2 kg na tydzień) to dziecku nic nie grozi.
-
nick nieaktualnyInna sprawa, że dziś zaczynam mój test
rano się zważyłam (i przeraziłam - bo moja waga okazała się być bardziej okrutna niż ta u lekarza) i staram się jeść zdrowo i rozsądnie: a więc na śniadanie zjadałam kanapki (chleb graham) z sałatą i serem żółtym plus papryka zielona, na IIgie śniadania jabłko i jogurt naturalny z żurawioną a na obiad mam polędwiczki wieprzowe w sosie curry (bez śmietany oczywiście:) ), kaszę gryczaną i brokuły gotowane. Zobaczymy czy wieczorem uda mi się nic nie podjeść słodkiego
o efektach eksperymentu będę informować na bieżąco
SunSun, czekaja lubią tę wiadomość
-
Dodam że ostatnio się ważyłam w leginsach i krótkich bucikach a dziś w kozakach i jeansach..on mi powiedział że potem na niego krzywo patrzą że zapuścił pacjentkę bo jesli ja tyle to jest jego wina za niedopilnowanie..nie no najchetniej to bym lekarza zmieniła ale trochę na to za późno poza tym całościowo on jest naprawdę dobry.. ale nie mam ochoty na kolejna wizytę..
Krysti lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi lekarz masakra! Szok! Nawet jak chcial zwrocic uwage to mogl delikatniej.
wystarczylo ze masz na sobie inne ciuchy, nie jestes po kupie ale za to jestes po obiedzie. I juz,waga jest inna. Jeden moj sweter wazy pol kilo!! Wazylam sie w nim i bez niego i bylam w szoku. Wiec sie nie martw nic a nic!
Ja juz czuje sie ok. Moj lekarz mnie uspokoil. Wszystko jest ok a w szpitalu zatrzymuja na noc zeby im nfz kase zaplacil. Dlatego chcieli mnie zatrzymac.
A moj synek taki chory... Jeszcze z nim na pomoc dorazna wczoraj jechalam. W zyciu bym go w takim stanie nie zostawilaSunSun lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Co do kocykow do gondoli to nie kupuj osobnych bo szkoda kasy. Ja mialam taki duzy bardzo i skladalam go na pol ale byl zwiniety w nozkach. W sumie dla mnie,wieksze lepsze. Jak sie zimno zrobi to mozna zrobic dodatkowa warstweNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Rubi dziwny ten twój lekarz...normalne, że przybieramy na wadzę i każda z nas i tak chciałaby aby tych kilogramów było jak najmniej, a niestety nie zawsze mamy na to wpływ! z drugiej strony ciekawe co by powiedział gdybyś przybrała za mało? skomentowałby czy też nie?
ja tam przy każdym ważeniu u lekarza doznaję szoku... ambitnie postanowiłam jednak więcej się ruszać, bo jeść lubię i myślę, że nie jest to dobry moment na rygorystyczne cięcia w diecie -
nick nieaktualnyScarlett2014 wrote:Madzik ale miałaś dzień - współczuje strasznie
a jak czujesz się teraz?
Krysti witaj
loszcz Ty mieszkasz w Anglii prawda? często narzekamy na Polskę ale co by nie mówić u nas kobiety w ciąży mają trochę przywilejów które nie koniecznie są w innych krajach.
Miłego dnia dla wszystkich