Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a u nas dziś pięknie słoneczko świeci właśnie mi tyłek zmarzł bo robiłam dekoracje na balkon troche musze popawić bo mi krzywo wyszło miejscami ale nie ma kto z dołu mówić a brzuch mi sie gniecie jak chce sie wychylić
-
Fajnie, ze styczniowka kolejna rodzi
pierwsze dziecko urodzilam 3 tyg przed terminem wiec teraz tez od 7go lutego bede juz gotowa na akcje. Chociaz wolalabym wytrzymac do 1go marca, do terminu.
mnie dzisiaj znowu cos kluje w srodku. Mloda sie kreci jak dzika i pewnie cos uciska. Czuje jakby mnie kopala nogami po szyjceMamaAdasia lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyMnie dziś Ignaś obudził kopniaczkami
Najpiękniejsza moja pobudka w zyciu
po 5 rano chyba mleczka się domagał bo ja co dziennie rano mleko cieple pije i sniadanko jem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 12:52
bella82, Pocahontas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzik to rzeczywiście musisz teraz być gotowa wcześniej na poród wiadomo najlepiej urodzić w terminie ale ja bym wolała urodzić tak jak ty te 3 tyg przed terminem niż na przykład przenosić ciąże 2 tygodnie chyba dzisiaj taki dzień bo moja mała od rana się kręci i kopie mie po pęcherzu
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magda91 wrote:Witam z rana! cukrowe jak tam z rana?? ja 102... a wczoraj zwiększyłam dawkę do 10j.
U mnie na czczo 86:)A po śniadaniu 114Takze jakna razie bez insuliny
Za pół godziny będę robiła pomiar po zjedzonym obiadkuTu pewnie będzie potrzebna insulina
Dorka1979 lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Ewka masz racje. Porod z zaskoczenia jest super bo nawet sie zestresowac nie zdazysz. Tylko trzeba miec torbe spakowana wczesniej hehe
a 2 dni przed porodem mowilam lekarzowi, ze czuje ze zaraz urodzi. On sie smial ze pewnie przenosze bo szyjka dluga, twarda, nic sie nie dzieje. A 2 dni pozniej ja sie z niego smialam w szpitalu
Kumpela przenosila i sie wkurzala bo co chwile ktos dzwonil albo pisal smsy czy to juz... Strasznie ja to wkurzalo. Kiedys w ciagu dnia zrobila sobie drzemke, wyciszyla telefon i po przebudzeniu pelno nieodebranych polaczen bo mysleli ze juz rodzi skoro nie odbiera. WkurzajaceMamaAdasia, gosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Cześć dziewczyny:)
Ja na wizyty chodzę praktycznie od początku ciąży co 2 tyg, ale spowodowane jest to tym, że ciąża bliźniacza to zawsze ciąża wysokiego ryzyka.
Denerwuję się, bo już 3 dzień boli mnie brzuch na dole i nie ma znaczenia czy chodzę czy leżę.I powiem szczerze, że mogę sobie pozwolić na leżenie więc to robię. Wizytę mam w poniedziałek, więc chciałabym do niej wytrwać, ale zobaczymy.
O świętach jakoś ciężko mi myśleć, bo zrobienie czegokolwiek sprawia mi trudnośćDopiero jutro mam zamiar wybrać się na jakiekolwiek zakupy. Ehhh
Planuję też zrobić drugi raz to badanie glukozy w piątek, więc zobaczymy co wyjdzie.
Mam do Was pytanie, bo widzę że większość z Was bierze magnez, czy to z jakiegoś konkretnego powodu? Bo mi nic lekarz o tym nie wspominał.
No i sporo z nas w następnym roku kończy 30 lat:) Ja też 18 lutego. Mam nadzieję, że dzieciaki zechcą jeszcze trochę poczekaćKrysti, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Limcia magnez bierze sie na rozluznienie, zeby skurczy nie bylo. Jak mnie brzuch bolal od razu lekarz kazal brac bo czasem od braku tego pierwiastka brzuch boli. Kup sobie np Magne B6, bezpiecznie mozesz brac. Ja biore 2x dziennie. I odcrazu przestalo mnie bolec
Noa moj lekarz mowil ze najwiecej sie tyje miedzy 20 a 30 tygodniemnoa8, limcia, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnylimcia wrote:Cześć dziewczyny:)
Ja na wizyty chodzę praktycznie od początku ciąży co 2 tyg, ale spowodowane jest to tym, że ciąża bliźniacza to zawsze ciąża wysokiego ryzyka.
Denerwuję się, bo już 3 dzień boli mnie brzuch na dole i nie ma znaczenia czy chodzę czy leżę.I powiem szczerze, że mogę sobie pozwolić na leżenie więc to robię. Wizytę mam w poniedziałek, więc chciałabym do niej wytrwać, ale zobaczymy.
O świętach jakoś ciężko mi myśleć, bo zrobienie czegokolwiek sprawia mi trudnośćDopiero jutro mam zamiar wybrać się na jakiekolwiek zakupy. Ehhh
Planuję też zrobić drugi raz to badanie glukozy w piątek, więc zobaczymy co wyjdzie.
Mam do Was pytanie, bo widzę że większość z Was bierze magnez, czy to z jakiegoś konkretnego powodu? Bo mi nic lekarz o tym nie wspominał.
No i sporo z nas w następnym roku kończy 30 lat:) Ja też 18 lutego. Mam nadzieję, że dzieciaki zechcą jeszcze trochę poczekaćlimcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny