Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzik po to tu jestesmy, bysmy sobie nawzajem doradzaly
tez patrzylam na te chusteczki i sie zastnawialam czy to dobra cena. i chyba je kupie dla pudelka a pozniej fitti wyprobujeja chcialabym uzywac chusteczek tylko przy wyjsciach, a w domu wody i platkow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 19:35
Madzik82, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Scarlett2014 wrote:Ja też miewam twardy brzuch ale pojęcia nie mam w jakim stopniu to normalne a w jakim niebezpieczne. Zakładam opcje numer jeden bo nic mnie nie boli przy tym. Mam to też od dawna i na wizytach było ok. Aczkolwiek od kiedy biorę magnez jest to rzadziej i mniej uciążliwe.
Używacie nawilżaczy powietrza? Polecacie jakieś?
No właśnie też się zastanawiam jaki, chcę kupić. -
nick nieaktualny
-
sama w domu, kolejny dzień, tydzień...jak na złość nie ma co robić, w tv nic nie leci...mąż pewnie znowu po północy wróci z mieszkania...jeszcze troche roboty przez weekend i w poniedziałek, wtorek już będziemy u siebie, nie moge sie doczekać, kilka worków i kartonóws pakowanych, nie ma gdzie się ruszyć...jak na złość wszyscy będa wszystko robic oprócz mnie, nawet sprzątać bedzie moja mama, jedyna moja pomoc byłas przy wybieraniu wszystkiego, mówieniu co gdzie i jak i teraz przy pakowaniu...ostatnio dużo nachodziłam się po schodach tam i spowrotem, 3 dni temu naschylałam przy zamiataniu mieszkania, a gdy przyszłam do domu to padłam i brzuch mnie bolał, do wczoraj się źle czułam i z domu nie wychdoziłam ;/ myślałam, że moge, a jednak nie moge i teraz tym bardziej nic mi nie pozwalają robić...przed wczoraj w castoramie płakac m isię chciało bo mnie wszystko bolało, mały nie chciał się zbytnio ruszac(co w jego przypadku było dziwne), maż odstawił mnie do domu a ja miałam głupie myśli przez całe 2 dni że urodze tak fatalnie było, dziś byłam tylko u lekarza(idąc pod górke tak sapałam że masakra, nogi myślałam że mi odpadną) i w biedronce z mężem, nie mam na nic siły, nawet jak nigdy nie śpie w południe tak dziś po 12 poszłam w kime i o 15 się obudziłam, dalej zmęczona...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 20:05
gosiaczek31, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Sarah taki dzien dzisiaj slaby... Pogoda beznadziejna, nic sie nie chce. Jutro bedzie lepiej a jak nie to kup paczke ciastek i od razu bedzie Ci slodko
MamaAdasia, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Madzik, u mnie ciastka są codziennie i już mi to humoru nie poprawia, teraz niecierpliwi mnie przeprowadzka zaraz przed świętami...zakupy, robienie wszystkiego(na szczeście z mamą i babcią bo razem tego roku święta będziemy robić), ze wszystkim w mieszkaniu trzeba sie ogarnąć do wtorku wieczora, bo w środe od rana kupa innej roboty, za dużo tego wszystkiego, chce już siedziec przy stole i obżerać się najlepszym jedzeniem na świecie
-
nick nieaktualny
-
Któras z Was pytała o drzemki w c-gu dnia. Niestety nie mogę sobie na to pozwolić bo mój synek nie dałby mi pospać. Dzis udało mi sie go uspać o 20.30 to jak na niego wcześnie, zazwyczaj o 20 jest kapany ale do 22 szaleje.A dziś nie spał w dzień, więc w końcu padł.
Ale skoro możecie to odpoczywajcie
Ja tez mam twardy brzuch, szczególnie jak coś robię, czy stoję. Zaraz robi sie taki ,,ciężki''.
-
nick nieaktualnyScarlett2014 wrote:Ja też miewam twardy brzuch ale pojęcia nie mam w jakim stopniu to normalne a w jakim niebezpieczne. Zakładam opcje numer jeden bo nic mnie nie boli przy tym. Mam to też od dawna i na wizytach było ok. Aczkolwiek od kiedy biorę magnez jest to rzadziej i mniej uciążliwe.
Używacie nawilżaczy powietrza? Polecacie jakieś? -
nick nieaktualnyMadzik82 wrote:Sarah ja polecam chusteczki Fitti z biedronki. 3 paczki, po 72 sztuki kazda kosztuje 9,90. I to jest stala oferta, nie promocja.
sa tak zajebiste, ze wczoraj nawet odswiezylam nimi na szybko lazienke hehe zlew, wanna, kibelekMamaAdasia, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasha wrote:Jak kupiłyście chusteczki Fitti niedawno w biedronce to przeczytajcie to.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204179267294789&set=gm.773837979318508&type=1&theater
Dobra już doczytałam dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 22:46