Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
Anastacia super zabaweczki sama bym się pobawiła nimi;)
niunia mam nadzieje ze ten śluz to nic złego i wszystko bedzie w porzadku
Dorka gratuluję nowego tygodnia
tess super że wizyta udanaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 12:55
Niunia86, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny witam się z Wami w nowym tygodniu, skończony 32 wg miesiączki, wg ostatniego USG już dawno skończony 33 czyli co zaczęty 34?? OMG!!
Dzieki dziewczyny za reakcję na temat mojej teściowej- czyli to nie ja panikuje i wszystkie uważają ją za psychola... masakra...
Anet współczucia, nie wiem co powiedzieć... trzymaj się...
9 stycznia urodziła żona kuzyna pięknego synka
Termin miała na 15 stycznia ale powiedziałam że zazdroszczę jej porodu. Pojechali do szpitala 3.30 w nocy ze skurczami co 10 min, dojechali ona jeszcze rozmawiała na spokojnie z lekarzami, zawieźli ją na porodówkę i lekarka prosiła by jeszcze nie parła bo są nie gotowi a ona na to jak mam nie przeć jak on sam się pcha i zmuszą ja do parcia i się urodził... Sam sobie wyszedł bez pęknięcia ani cięcia. o godzinie 6 był już z mamusią. był to jej drugi poród...
A mi już od jakiegoś czasu śni poród, nawet oglądałam porody na tvn style i powiem Wam ze na razie jest ok, zobaczymy jak długo..
Co do spania to przewracam się raz na prawy raz na lewy bok. Ale jak sie przekręcam to kości mi tak szczelają że się zastanawiam czy mi cos tam nie pęka
kasss, Tess, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
ojej Anet bardzo mi przyro z powodu tego co sie przydazylo Twoim rodzicom ;*
tess przeuroczy bobas
Anastacia sliczne rzeczy
Rubi z moim M juz spoko bo przynajmniej go tak bardzo nie boli jak ma usztywniona reke w gipsie...
dzieki ze pytasz...damy rade ;*
ale nie wiem czy wam mowilam ze razem z nim pracuje moj tata (dorabia sobie) i on spadl z nim z tego rusztowania i mowil ze nic mu nie ma i piatek, sobote normalnie pojechal do roboty... a wczoraj juz nie mogl wytrzymac i przyznal sie ze go boli kregoslup i okazalo sie ze ma zlamany 1 kręg i lezy w szpitalu ;(
jakies fatum chyba nad nami... grrr
a wczoraj pojechalismy do rodziny mojego m (ostatnio czesto tam jezdzimy bo jakis czas temu tragicznie zmarl ich ojciec i potrzebuja towarzystwa zeby nie byc sami)
i kuzyn (starszy od nas;)) wyciagnal eurobisness i gralismy do 5 rano!!
fajnie bylo bo my tez sie odstresowalismy ... 
a ja mam wizyte juz w srode!!
juz sie nie moge doczekac az zobacze maluszka ;*
-
hej mamuski!
ostatnio jakos tak mi czas ucieka, ze nie mam na nic czasu! ledwo Was teraz nadrobilam i zapomnialam co mialam napisac
Anet wspolczuje, ale najwazniejsze, ze rodzice cali i zdrowi.
Madzik wspolczuje sytuacji z mezem
Niunia duzo zdorwka!
Jesli chodzi o spanie to roznie to bywa, ale ju raczej gorzej niz lepiej.
my wczoraj przywiezlismy kommode i lozeczko i przestawialismy meble. narobilismy sie a nadal nic nie jest ustawione
ja dzis juz troche ogarnelam mieszkanie, reszte zostawiam mezowi do czyszczenia
jesli chodzi o meza to moj raczej sam nigdzie nie chce chodzic, najczesciej gdzies razem sie wybierami. ale jak chce gdzies sie z kumplami sam spotkac tez nigdy Mu tego nie zabraniam, bo wiem, ze facet musi czasem pobyc sam
chodzi sobie na silownie bo wiem, ze bez tego zyc nie moze :-)tez zawsze sie pyta czy moze, chociaz za kazdym razem powtarzam Mu, ze nie musi sie pytac :-)Ufam Mu, i wiem, ze sprawdzanie czy trzymanie Go w 4 scianach nikomu na dobre nie wyjdzie.
Jesli chodzi o "opijanie" narodzin to podejrzewam, ze w tym temacie moge byc spokojna
tesciowe... temat rzeka, ale z karmieniem to juz przesada! my wlasnie ( a raczej maz, bo ja sprzatalam) skonczyl rozmowe na skypie, ja zazwyczaj jestem na poczatku rozmowy a pozniej sie ulatniem pod jakims pretekstem
ciekawe co moja wymysli przzez te 3tyg co tu bedzie...chyba zaczynam sie tego bac 
Milej niedzieli
Niunia86, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
no wlasnie!! Kaczamila...
jak trafimy razem na porodowke i przyjdzie Cie odwiedzic tesciowa to chyba padne...
(ciekawe czy zdaze doleciec do WC jak sobie przypomne Twojego posta!!
)
OMG !! Fuj....
a ja jeszcze 44 dni do terminu...
a dopiero co sie cieszylysmy studniowkami ;OWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 13:14
Rubi, bella82, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny. Od rana plamienie ustalo i jest czysto póki co więc trochę się uspokoilam. W sumie to wstaje tylko na siku, na jedzenie i jak juz mi całkowicie zdrętwieje bok to pochodzę po domu. Nic więcej nie robie, wszystko mam przygotowane. Poza tym lekarz nie kazał leżeć tylko sie maksymalnie oszczędzać i lepiej trochę pochodzić niż Siedzieć wiec unikam siedzenia
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet serdecznie Ci współczuję i mam nadzieję że rodzice szybko dojdą do siebie. Test gratuluje pomyślnej wizyty
Anastacia mi te chusty pod szyję bardzo się podobają i uważam że maluchy wyglądają w nich uroczo
pewnie jakąś kupie
właśnie wróciłam od przyjaciółki której syn ma dziesiątki takich chustek i uważam że wygląda w nich fenomenalnie. Zresztą w ogóle to zachwycający chłopiec choć niezwykle rezolutny co jego rodzicom nieźle daje w kość 
Jedyny minus tego mojego dzisiejszego spotkania z przyjaciółkami to fakt że zamieszały mi w głowie ze szpitalem. Wiem że chciały dobrze ale wychodzi na to że co szpital to gorzej
-
No to tak jak moja mala Oliwka rezolutna i madralinsksa i tez w kosc dajeScarlett2014 wrote:Anet serdecznie Ci współczuję i mam nadzieję że rodzice szybko dojdą do siebie. Test gratuluje pomyślnej wizyty
Anastacia mi te chusty pod szyję bardzo się podobają i uważam że maluchy wyglądają w nich uroczo
pewnie jakąś kupie
właśnie wróciłam od przyjaciółki której syn ma dziesiątki takich chustek i uważam że wygląda w nich fenomenalnie. Zresztą w ogóle to zachwycający chłopiec choć niezwykle rezolutny co jego rodzicom nieźle daje w kość 
Jedyny minus tego mojego dzisiejszego spotkania z przyjaciółkami to fakt że zamieszały mi w głowie ze szpitalem. Wiem że chciały dobrze ale wychodzi na to że co szpital to gorzej
-
nick nieaktualny
-
No mi tez odradzają to sama mówiąc.Ale fakt w Rydygierze masz 14 łóżek a na Ujastek 43 ...Scarlett2014 wrote:Odradzają tłumacząc to dość popularną w Krakowie opinią że to "taśmociąg" Sama już nie wiem. O każdym szpitalu są i dobre i złe opinie i jak zaczynam się w to w głębia to w ogółem mi się odechciewa rodzić.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Choć przez pierwsze tygodnie pewnie mały nie będzie zainteresowany tym tematem.