Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Scarlet to zupełnie tak jak ja...
ale mnie również każda rzecz sprawia ogromną przyjemność...
ale muszę się opamiętać...
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Scarlet to jest dopiero poczatek naszych zakupow, teraz zakupy pampersow, witamin, kosmetykow iciuszkow dla naszych malenstw to tak juz co miesiacScarlett2014 wrote:Emrica ja też trzymam za to kciuki

Rubi ja też ciągle powtarzam że już nic nie kupuje a ciągle coś sobie przypominam
no i w konsekwencji boje się wejść na konto bankowe
ale pocieszające jest to że koniec zakupów już naprawdę blisko. Tzn. Pocieszające finansowo bo poza tym te zakupy są całkiem przyjemne.
)
Henna jak najbardziej bezpieczna to tylko taki malutki fragmencik na buzi
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
Niestety te promocje i ceny w Auchan sa inne w kazdym miescie wiwc u mnie ten płyn nie jest w promocji.
Co do henny to jest bezpieczna , w planach mam tez zamiar odwiedzic fryzjera aby miec spokoj na jakis czas
Niedlugo tez bede badac mocz ciekawe jak wyjdzie...
Scarlett2014, MamaAdasia lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia
-
nick nieaktualnyTess ja koszule planuje wykorzystać tylko w szpitalu dlatego kupiłam tanie. Oglądałam droższe. Były trochę ładniejsze ale materiał też mnie nie zachwycił. Stwierdziłam więc że za "jednorazówki" nie będę przepłacać

Cóż gdybym myślała racjonalnie pewnie doszłabym do wniosku że nie stać nas na dziecko
ale w nosie to mam
jakoś to będzie... zresztą po ciąży będę na pernamentnej diecie więc na oewno zaoszczędzimy na kolacyjkach na mieście 
Zaczyna mnie boleć gardło więc chyba zrobię sobie mleko z miodem
Tess lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdpoczywaj duzo lez i bedzie dobrze wszystko z szyjką .I się nie martw nic .Juusti69 wrote:Właśnie wróciłam z wizyty. Niunia dalej za mała. 1400g. Tak o 9 dni poniżej normy. Na dodatek moja szyjka ma 25mm tylko, któraś chyba miała tyle? nie wiem czy zaczać się martwić?
-
nick nieaktualnyJusti mój lekarz twierdzi że 25 mm to stan w którym powinno nam się zapalić pomarańczowe światło w głowie jeśli chodzi o szyjkę ale to jeszcze żadna tragedia. Przy czym to na pewno jest też w jakimś stopniu kwestia indywidualna. Dużo zależy od tego czy zawsze miałaś taką szyjkę czy zaczęła Ci się teraz skracać.
Co do wielkości to nie wiem co Ci napisać ale normy wagowe dla każdego tygodnia są dość szerokie więc może po prostu masz drobne maleństwo a nie za małe. -
nick nieaktualny
-
Justii nawet jak będzie drobna to nic w tym złego. Moja przy porodzie ważyła 2600 49 cm długa i miala 10 punktów. Tez mnie straszyli w ciąży ze jest za malutka ale co miałam poradzić jak mąż do grubasie nie należy ja raczej tez drobna to po kim ma być wieksza? Mi pasowało ze była taka malutka bo łatwiej wyszła i ubranka na dużej starczyły hehe
dziewczyny pewnie macie juz dosyć tego pytania ale błagam przypomnijcie listę rzeczy potrzebnych do szpitala bo tyle popisałyśmy ze nie mogę tego znalezc
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny
mówiłam wam ostatnio że bardzo boli mnie po prawej stronie pod piersią i że wszystko mnie swędzi, zbadałam enzymy wątrobowe, tak jak kazała mi gin i wyniki są okropnie 10 razy przekroczona norma, jestem przerażona
jutro jade do gin po skierowanie do szpitala, nie wiem jak długo mnie tam zostawią podejrzenie to cholestaza. Trzymajcie kciuki aby było dobrze, nie wiem jaki to ma wpływ na dziecko
-
Glowa do gory bedzie dobrze musi byc.trzymam kciukiEmily83 wrote:cześć dziewczyny
mówiłam wam ostatnio że bardzo boli mnie po prawej stronie pod piersią i że wszystko mnie swędzi, zbadałam enzymy wątrobowe, tak jak kazała mi gin i wyniki są okropnie 10 razy przekroczona norma, jestem przerażona
jutro jade do gin po skierowanie do szpitala, nie wiem jak długo mnie tam zostawią podejrzenie to cholestaza. Trzymajcie kciuki aby było dobrze, nie wiem jaki to ma wpływ na dziecko 
-
Wybacz nie pomoge...na szczescie mnie nie dopadly takze sie nie znamEndi84 wrote:Emily to straszne:( ale będąc w szpitalu będziesz się czuła spokojniejsza.
Ja mam inny problem hemoroidy:(((( strasznie mi dokuczaja. Stosuje posterisan w maści i oklady z herbaty ale efekty są kiepskie. Poradzcie co jeszcze mogę wziąć
.... -
Jussti, to że mała wg USG jest 9 dni młodsza to nie tragedia, ważne że przybiera. Nie każde dziecko jest grube. A lekarze powinni to wyjaśnić pacjentce. Poza tym naprawdę co lekarz to róznice w pomiarach.
Nie martw się i odpoczywaj jak najwięcej.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH