Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki,
apropo wózka przypomnijcie mi, bo wiem że wśród nas są wysokie kobietki jaki wózek polecacie dla wysokich osób tak żeby łatwo się prowadził no i byłby funkcjonalny?
Też zamierzamy postawić łóżeczko u nas w pokoju, ale nie zastanawiałam się jeszcze ile czasu Olek będzie z nami spał
Ja mam kartę RossmanaPrzy zakupie chyba jakiegoś kremu ciążowego dostałam 40 gr zniżki
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualnyKate84 wrote:Ja już po gimnastyce
od razu mi lepiej no i wszyscy się śmiali ,że w końcu widać moją ciąże(brzuszek )
Co do kosmetyków to ja jeszcze nie wiem jakie choć myślę,że zdecyduje się na te polecane przez Was Hipp
Paola, Niecierpliwa to dobrze ,że nie jestem z tym sama
Co do glukozy to ja będę robić w 25+1 gin mówił,że dopiero od 26-28 ale ,że tak mam wizyte to będzie w 25 tc.
OlaTychy ja też bym prosiła o maila i dziękujękaatiiiMALPAwp.pl
[MeAmerie[/b] ja tak jak Karolin@ polecam wkładki Bella , wypróbowałam różne zanim do nich doszłam i z tym jestem zadowolona,nic się nie odkleja
Co do pieluch to my jednak przy pampersach zostajemy polujemy zawsze na promki ,że wychodzi o 45gr za sztukę i już mammy 2 duże paczki 2, tylko teraz na 1 poluje
Vira ehh rogale a ja akurat w tym tygodniu w Gdańsku siędzę i tylko o nich myślę ,że mnie ominąA co do imienia Kama -mam kuzynkę o takim imieniu bardzo fajna i ogarnięta dziewczyna
Super ,że udało się z tym skierowaniem!
A.Kasia bardzo ładna szafamy z Amelką mamy zamiar spać w sypialni tylko przez 6 tygodni po porodzie w Poznaniu , po 6 tygodniach wyprowadzam się do Gdańska i mała ma być już w swoim pokoiku.
Co do wózka to my kupilismy już we wrześniu, wpłaciliśmy zaliczkę bo była promocja 1500zł taniej , ale odbiór w 2 połowie lutego ,żeby gwarancji nie tracićA co do mówienia,że po co tak wcześnie he ,ja mam już całą wyprawkę no poza nianią -ze względu na gwarancje , i kosmetykami ze względu na daty ważności
Moja mama na szczęście się nigdy w nic nie wtrącałaTeściowie są po 70tce i też jak narazie w nic się nie wtrącają i podejrzewam ,że tak zostanie
A tu obiecany brzuszek
I wyszykowana na imprezę już mniej widać w sukience
proszę nie zwracać uwagi na ludzi w tle i bałagan
Zaaaaaaajebiiiissstttaaa kiecka. Cuuuudo
PS. Brzusio też ładny - ale kiecka go przyćmiłaKokaina, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:nasz Młody od 1 dnia będzie w swoim pokoiku przez ścianę
Domii no u mnie też przez ścianę mały ma mieszkaća kupujesz jakiś monitor oddechu?
domiii lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Tova33 wrote:Trzeba by założyć tę kartę w rossmanie. Co jakis czas cos tam jednak kupuję...
Ja ostatnio kupowalam coś z kolorowki nawet i dostałam mały lakier do włosów z john frida zawsze cośTova33 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Love_life wrote:Domii no u mnie też przez ścianę mały ma mieszkać
a kupujesz jakiś monitor oddechu?
tak, mam monitor oddechu z nianią razem Angelcare - też ze względu na to, że mieszkamy w domu, więc niania się przyda jak będę w kuchni czy ogrodzie a Maluch u siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 13:26
Love_life lubi tę wiadomość
-
Tu obiecane zdjęcie buzi mojego na wpół ukrytego Olusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 12:30
Love_life, kateee, A.Kasia, Martita88, alinalii, Kate84, Jacqueline, Kajola, Gośśś, Est, Hannia123, Vincent, baassiia, krówka_muffka, She86, perła ziemi, Karka, Mania1718, 26Asia, Falon lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualny
-
Vira - ja należę do poradni genetycznej i oni mnie tam wysyłają drugi raz.
Echo serca, na którym byłam w Łodzi było w tajemnicy przed poradnią genetyczną
Mój lekarz prowadzący mnie tam wysłał. Mówił, że ważne jest kto wykonuje to echo serca. I tam mnie zapisał. Wystawił skierowanie (trochę pokombinował, bo chodzę prywatnie do niego), sam umówił mi wizytę. Postarał się doktorek. -
Bassiia no właśnie słyszałam, że niektórym glukoza smakuje
mam nadzieję, że jak najwięcej z nas będzie w tym gronie szczęściar hehe!
też byłam dzisiaj na badaniach rano w lux med. bezwstydnie ominęłam 20-sto osobową kolejkę do rejestracji a potem trochę mniejszą do pokoju pobrań
morfologia, mocz i powtórka toksoplazmozy.
niecierpliwa też mam jutro połówkowe. oby ten dzień był dla Nas szczęśliwy!
Kate84 wrote:Aaa właśnie mi teraz też odwołali wizytę u lekarza prowadzącego w luxmed bo ma urlop wrr a chciałam dla spokoju sprawdzić szyjkebo ja nie ogarniam tych twardnień i czekam na tel kiedy łaskawie mogę mieć wizytę.
Kate ciekawe czy prowadzi Nas ten sam lekarzbo u mnie ta sama historia. zadzwoń na recepcję do lux medu, jak się stawia ich pod ścianą to nagle dogodne terminy się znajdują (zawsze mają rezerwę dla tzw VIP-ów i czasami można coś wydębić)
Skowroneczka87 ja ostatnio kupiłam dla odmiany kapsułki, wcześniej stosowałam płyny do prania (od proszków już dawno odeszłam) i nie widzę różnicy w dopieraniu. jestem zadowolona i dodatkowo kapsułki wydają mi się bardziej ekonomiczne, bo mam taką tendencję, że płynu zawsze wlewam od serca
Dziewczyny co do badania glukozy to podobno jest teraz nowa tendencja w Polsce, że wykonuje się wcześniej to badanie (właśnie 19-22 tydzień) a nie np 26-28. można wcześniej wykryć cukrzycę lub jej zapobiec. Ale mój lekarz chyba nie zna aktualnych wytycznych bo tez jeszcze nic nie wspominał o tym badaniu. Może na kolejnej wizycie da skierowanie.
Vira Super, że udało Ci się zdobyć to skierowanie!
Kokaina ogólnie większość wózków można dopasować jak mają regulowaną rączkę, ale np. wózki z teleskopową regulacją rączki nie dawały rady dla wysokiego tatusia.
Witam serdecznie Nowe Marcowe mamusie w niedzielę był prawdziwy wysyp powitań
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 02:08
skowroneczka87, TaRRa, Kokaina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate84 wrote:Vira,Kokaina sukienka ze strony Fasardi.com często zamawiam z niej, tzn przed ciąża
i kosztowała na wyprzedaży jakieś 40zł
Dziękuję Wam bardzo
Mam z fasardi tunikę - jestem z niej bardzo zadowolona.
Choć ostatnio bardziej uwodzi mnie vubu.pl
Magda_lena - to tak jak mój lekarz. Chodzę do niego prywatnie ale skierowanie mam na NFZ - trochę to kosztuje wysiłku i jego i mnie ale widać, że niektórym lekarzom zależy na pacjentach i na prawdę chcą pomóc.
U nas w wielkopolsce polecają szczególnie jednego lekarza ale do niego niestety się nie dostane na NFZ , jedynie prywatnie a to kosztuje. Zobaczymy co mi powiedzą w tamtym szpitalu po pierwszym echo, najwyżej powtórzę prywatnie jeszcze na wszelki wypadek. -
paola87 wrote:A co to znaczy rozdziadować???
My też mamy w rodzinie jedną taką najmądrzejszą... Irytujące
O to samo chciałam spytac ale mi było glupio. Nie słyszałam nigdy takiego słowa "rozdziadowac".
Edit: juz doczytałam:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 14:26