Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEst wrote:Kasiu, mam prośbę, mi podoba się ten otulacz:
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5653929176&ref=last-visited
Czy mogłabyś zerknąć czy warto go kupić? Ja się totalnie nie znam.
Nie miałam nigdy z takim stycznościNiby fajny bo wielofunkcyjny ale jeśli do spania to bym się zastanawiała czy nie będzie ten kapturek przeszkadzać. Może któraś z dziewczyn na forum takiego używała i Ci lepiej doradzi bo ciężko mi się wypowiadać o czymś, czego nigdy w rękach nie miałam i nie używałam
Widziałam, że na OLX można taki kupić już za około 50 zł, więc może czatuj na jakąś fajną ofertę? Wtedy nawet jak się nie sprawdzi to nie będzie Ci szkoda. -
Hej, jestem na IP czekam na lekarza bo jest przy porodzie.
Podzieli mnie do Ktg. Serduszko biło rolnictwo, tylko na kurczaka pojawiły mi się delikatne fale.
Mam nadzieję lekarz zerknie na usg czy szyjka się nie rozwiera, i potwierdzi że to ta cholerny osłonka.
Jak sprawdzałam na podkładce kolor jest taki nieprzyjemny brunatne zielonkawy. Dam znać co dalej i trzymajcie kciuki żeby, to była ta pieprzona oslonkaLove_life lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mania1718 wrote:Kate84 uwielbiam twoje posty
zawsze jeden długi a konkretny
Anitka ja walczę ze zgagą juz ponad dwa tygodniepomaga mi mleko, Reni Ace i spanie na siedzącą
masakra
Ja juz nie daje rady, tez śpię na siedząco, mleka jak żyje to nie pije, teraz mnie męczy nawet jak siedzę...
-
ksanka wrote:Hej, jestem na IP czekam na lekarza bo jest przy porodzie.
Podzieli mnie do Ktg. Serduszko biło rolnictwo, tylko na kurczaka pojawiły mi się delikatne fale.
Mam nadzieję lekarz zerknie na usg czy szyjka się nie rozwiera, i potwierdzi że to ta cholerny osłonka.
Jak sprawdzałam na podkładce kolor jest taki nieprzyjemny brunatne zielonkawy. Dam znać co dalej i trzymajcie kciuki żeby, to była ta pieprzona oslonka
Trzymam kciuki! Trzymaj się[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Kurde no wkurzylam się.oglądam pewien serial od jakiegoś już czasu i jedna laska jest w ciazy I w dzisiejszym odcinku coś było nie tak z dzieckiem wyłączyłam od razu no i przestaje go ogladac
po cholerę coś takiego kręcą!
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Tova ja jadę na 2 karty zawsze, na jednej czytam na drugiej piszę, choć dziś gdy mi się tyle skasowało to drugi raz pisałam w Wordzie
Vira dziękuję, koniecznie muszę do końca tygodnia tam pojechaća co do koszuli do porodu, mam zamiar wziąć tą szpitalną jednorazową, podobno na Polnej dają bez problemu nawet pare gdy trzeba
Anitka ja mam chyba wszystkie dolegliwości ciążowe poza zgaga także nie pomogę
Mania hihi dziękuję
A.Kasia ale śliczny otulacz!! Ja kupiłam bambusowy, ale ten mnie urzekł
Ksanka mocno trzymam kciuki, daj nam znać :-*
-
Est - Ja byłam w kinie na filmie "Everest". Film super i zrobił duże wrażenie na mnie aż potem musiałam sobie w necie poczytać. Ale mam pytanie. Film tak głośno leciał, że aż miałam wyrzuty sumienia, że mały może się bać hałasu. Nie miałaś takich odczuć?
-
nick nieaktualnyAndriel - mi się wydaje, że do malucha te głośne dźwięki aż tak nie docierają
To tak jakby się zanurzyć głową w wannie, niby coś słychać ale te dźwięki są wytłumione. Przynajmniej ja tak to sobie wyobrażam
Vincent - ja pewnie kupię jak młodemu będą zęby szły, kilka kuzynek na swoich dzieciach przetestowało i bardzo sobie chwaliłyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 23:33
-
anitka19953 wrote:Ja juz nie daje rady, tez śpię na siedząco, mleka jak żyje to nie pije, teraz mnie męczy nawet jak siedzę...
A ja właśnie z mężem obejrzeliśmy świetny film i naprawdę polecam- Sędzia. Dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 23:36
anitka19953 lubi tę wiadomość