X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ryjkek wrote:
    Malina81 witaj :)

A propos owinięcia pępowiną to dziewczyna w lutówkach właśnie straciła swoje dziecko z tego powodu. :( Po prostu przestała czuć ruchy dziecka i w szpitalu stwierdzili, że serduszko nie bije :( Dziecko było dwa razy owinięte pępowiną.

Za przeproszeniem, że przeklnę - ja pierdole, po co coś takiego tu napisałaś ? Mało mamy nerwów z szyjkami łożyskami i innymi anomaliami

muminka83, Kasia24 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do dojrzałości łożyska to ja mam wpisane stopień I. Ale wcześniej nawet na to nie zwróciłam uwag i lekarz na połówkowym też nic nie mówił.

• Kokaina Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Love_life wrote:
    http://www.popularnie.pl/ciaza-3/
    Jakie to prawdziwe hehe

Uwielbiam te obrazki :D

A.Kasia, Love_life, Tova33 lubią tę wiadomość

Synek 2016 r. ♥️
    Synek 2020 r. 💚

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokaina wrote:
    Uwielbiam te obrazki :D

Ja też :D Wczoraj uśmiałam się z nich jak fretka :D

Kokaina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAA laseczki - byłam dziś na Bondzie. Co do hałasu to mała chyba słyszała bo praktycznie cały film buszowała a ona zwykle w tych godzinach co byliśmy w kinie aktywna nie jest.

Est lubi tę wiadomość

• ryjkek Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira wrote:
    Za przeproszeniem, że przeklnę - ja pierdole, po co coś takiego tu napisałaś ? Mało mamy nerwów z szyjkami łożyskami i innymi anomaliami

Może trochę kultury. Napisałam, że już wcześniej, że niepotrzebnie o tym wspomniałam. To jest forum więc każdy przytacza tu jakieś historie, niekoniecznie pozytywne i niekoniecznie swoje. Nie chcesz, nie czytaj tego forum. Wypraszam sobie taki ton!

Poza tym zdaje mi się, że już kiedyś zrobiłaś niezdrową atmosferę na forum. Tym postem znowu wszczynasz jakąś niepotrzebną dyskusję. Opanuj się kobieto!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 20:22

Mania1718, Magda lena, Gośśś, Est, alinalii, M+M+?, Kajola, Malina81, Teresa1992 lubią tę wiadomość

Syn Stasiu ur 02.03.2016
    zrz6wn1558wbfsvl.png
  • alinalii Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5aac556eeebe.jpg

baassiia, A.Kasia, Mania1718, Hannia123, perła ziemi, kateee, Kasia24, Tunia.a, Renka88, Magda lena, Vincent, Love_life, RudyTygrysek, Gośśś, Est, Martita88, M+M+?, Kate84, Kajola, Karka, domiii, Malina81, Andriel, muminka83, Izoleccc, Mietka 30:), Tova33, krówka_muffka lubią tę wiadomość

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira wrote:

Z tego co kojarzę to sama siałaś panikę i dostałaś kilka upomnien od dziewczyn po czym wyluzowałaś. Ryjkek wspomniała o przykrym wydarzeniu lutowki nawiązując do tematu Maliny 81. Nie rozumiem po co te przekleństwa! !

ryjkek, Gośśś, Teresa1992 lubią tę wiadomość

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinalii - jaka sexy mama :D świetna fotka ;)

alinalii lubi tę wiadomość

• RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki nie kłóćmy się bo znowu będzie nie fajna atmosfera. Było minęło, ryjek przyznała się do błędu więc koniec tematu.
    Ja wczoraj narobiłam się w kuchni. Robiłam krokiety, mięsko(łopatkę) musiałam ugotować, nasmażyć naleśników, później mielenie i zawijanie, z wody po gotowaniu mięska zrobiłam rosołek. Farszu mięsnego zostało sporo więc dziś z moim M zrobiliśmy pierogi. Narobiłam się niesamowicie. A jak tam wasze pomysły na obiadki bo moje się powoli wyczerpują. :)

baassiia, ryjkek, Love_life, A.Kasia, Andriel, Mietka 30:) lubią tę wiadomość

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • noelka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinalii, ale super zdjęcie :D

• perła ziemi Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a myślałam, że to ja z moją fasolką po bretońsku i bułkami zaszalałam ;)

krokiety z mięsem- pyyycha! :)

f2w3j6yxdenijlur.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinalii! Sexy Myszka! Pięknie!

Love_life lubi tę wiadomość

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Tunia.a Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinalli oczarowalas mnie tym zdjęciem :-) baaardzo lubię :-)

l22ndf9hrctve4c9.png
    f2w3rjjgx3viqgmj.png
  • Love_life Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia jesteś taka młoda osoba a każdy post ktory napiszesz jest taki dojrzały i mądry. Ja właśnie mam miękkie serce i wcale mi się to nie podoba bo osoby którym pomagasz zawsze zapamiętają ten jedyny raz kiedy im nie pomożesz niż te 100 razy kiedy było się na ich zawołanie. Cóż zycie

kateee lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]16ud43r84e2w0zoo.png[/link]

2.02.15 7 tc mój aniołek :*
  • kateee Przyjaciółka

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia - bardzo dobrze ze w końcu postanowiłaś postawić ja do pionu, może dzięki temu zrozumie ze najwyższa pora zadbać o siebie i córkę na własna rękę a nie wiecznie liczyć na pomoc innych. Mam nadzieje ze i u mnie i u Ciebie cała sytuacja z siostrami zakończy sie pozytywnie bo szkoda nerwów i spięć w domu :)
    Znam mojego narzeczonego i wiem ze nigdy sie nie zgodzi zeby płaciła za czynsz, za zakupy tez nie pozwala jej płacić..

Rudy Tygrysek - u mnie dziś placki po węgiersku a na kolacje kluski leniwe od mamy ❤️ Dzień rozpusty

Love_life lubi tę wiadomość

Noszę pod sercem największy skarb! <3

cb0a805a372ff89ba72b0150aea26301.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • ryjkek Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    perła ziemi wrote:
    a myślałam, że to ja z moją fasolką po bretońsku i bułkami zaszalałam ;)

krokiety z mięsem- pyyycha! :)

Fasolka po bretońsku. Mniam :) Zjadłabym z chęcią, ale trochę boję się rewelacji jelitowych po niej. W końcu tam jest dużo fasoli.

Syn Stasiu ur 02.03.2016
    zrz6wn1558wbfsvl.png
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi się meeega nudzi dziś :P mąż w dzien był w pracy, wpadł na obiadek i serial oglądnęliśmy razem, a teraz do kolegi poszedł coś tam kończyć. Jestem 5 dzień z rzędu w domu, bo miałam urlop. Także dzięki Wam mam trochę rozrywki chociaż :P

Jutro już do pracy :) ja jeszcze do Wigilii planuje chodzić, a potem L4 i nie wiem, chyba się zanudzę w domu na śmierć :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 20:38

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ryjkek wrote:
    Może trochę kultury. Napisałam, że już wcześniej, że niepotrzebnie o tym wspomniałam. To jest forum więc każdy przytacza tu jakieś historie, niekoniecznie pozytywne i niekoniecznie swoje. Nie chcesz, nie czytaj tego forum. Wypraszam sobie taki ton!

Poza tym zdaje mi się, że już kiedyś zrobiłaś niezdrową atmosferę na forum. Tym postem znowu wszczynasz jakąś niepotrzebną dyskusję. Opanuj się kobieto!

Bo obiecałyśmy sobie wzajemnie, że nigdy więcej takich rzeczy na forum pisać nie będziemy.
    Może przekleństwo nie powinno paść ale napisałam " za przeproszeniem ".
    Napisałam parę rzeczy, przez które oberwałam - i chociażby mój przykład mógłby służyć za nauczkę.
    U maliny wszystko skończyło się dobrze i takie historie są nam potrzebne, a nie historie o martwym dziecku z ciąży nie takiej już najmłodszej.
    Podejrzewam, że nie jedna się zestresowała jak to przeczytała.

Malina81 lubi tę wiadomość

• Magda lena Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co a ja już przyzwyczaiłam się do nudy.
    Jestem na L4 od początku ciąży (od 4 tyg dokładnie) i nie wyobrażam sobie pracować.
    A jak pomyślę, że po macierzyńskim mam wrócić do pracy... a młodego zostawić z opiekunką albo do żłobka go posłać to serce mi pęka już teraz... No ale trzeba będzie. Z drugiej strony po roku zakopaną w pieluchy i kupki chętnie wyjdę do ludzi, wrócę do pracy i pomyślę o sobie. No jak zawsze 2 strony medalu....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 20:45

Vira, Est, Love_life, domiii, Tova33 lubią tę wiadomość

mhsvo7esg1a4x3m2.png
‹‹ 1044 1045 1046 1047 1048 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ