Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane ja wam polecam tego sprzedawce z allegro. Kupiłam u niego kilka zestawów : wczoraj mi przyszły i jestem bardzo zadowolona. Zapłaciłam za 18 ubranek w tym 1 czapeczkę 90 zł. Wszystko nowe - bawełniane, miękkie w dotyku. Firma Ewa Klucze
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=33773944
Potem zrobię zdjęcia i wkleję -
Dziewczyny a pamietacie Zoi, ktora tez sie u nas udzielala na poczatku? Mam nadzieje, ze sie nie obrazi ze tu wam napisze, ale tak sie sklada, ze znamy sie z innego forum jeszcze i ona tez jest w ciazy
A.Kasia, domiii, Est, ryjkek, Kate84, Izoleccc, muminka83, Love_life, baassiia, skowroneczka87, Magda lena, d'nusia, Hannia123, Karka, Jacqueline, Mietka 30:), Martita88, krówka_muffka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualny
-
Vira , ja byłam na weselu w,zeszłym miesiącu i jak najbardziej tanczylam
Tak samo, tak jak napisala Foxica , latałam samolotem w I trymestrze (lot 5h w jedną stronę) i lekarz też mi powiedział, że nie widzi przeciwwskazań.
Ja też nie chcę nikogo namawiać, bo każdy ma własny rozum.Karolina@ lubi tę wiadomość
-
Hej hej:) kurde ja przez ta robote takie zaleglosci tu mam pozniej:) dopiero po pracy nadrabiam;)
Wogole jakis taki ckezki dzien dzisiaj mialam,najchetniej to bym glowa o biurko stuknela i poszla spac;P
DORKA87-zabij mnie slonce ale przerylam wczoraj pol chaty i moj przepis na pierniki chyba rozplynal sie w powietrzu;( nie moge go za cholerke znalezc. Oczywiscie moja wspaniala mamuska mi go poda ale aktualnie jest na wyjezdzie weekendowym u mojej ciotki( pewnie bedzie impreza urodzinowa ciotuni;) i poda mi dopiero jak wroci. Moze tak byc? Bardzo Cie przepraszam:*
FOXICA- to widze ujawniona tak jak ja od niedawnatak je tu sledzilam,tak sie przymierzalam az wkoncu postanowilam sie przylaczyc:)
ojj laseczki tak jak nadrabiam lekturke i czytam niektore posty to sie w glos czasem smieje:D jestescie aparatki;) i fajnie! Takie pozytywnie zakrecone;) jak niektore teksty opowoadam mojemu P to smieje sie razem ze mna;) no i nawet sie zaczal dopytywac juz co u was:DEst, Mania1718, Martita88 lubią tę wiadomość
-
Mania1718 wrote:A ja nie bede uzywac nozyczek mimo ze sa w zestawie ktory kupilam. Przekonana jestem do malenkich cążek
sa dostosowane do niemowlaka i ufam im. Szczotka i grzebyk tez nie byl mi potrzebny bo dzieci dlugo byly lyse
po mamusi
Z ciemieniucha tez nie mialam problemu przy dwojce. I teraz sie smieje ze pewnie nie potrzebnie to kupilam
Ja zobaczę jak te nożyczki będą się sprawować bo osobiście też swoje paznokcie obcinaczka traktuje. U nas w rodzinie na głowie zawsze busz juz od narodzin także myślę że szczotka się przydaMania a jakie cazki masz na myśli dla dzidzi?
Mania1718 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Przepraszam ze was jeszcze mecze, ale w dniu 10 listopada miałam 2 badania Usg: w jednym łożysko 19 mm od ujścia wew a w drugim 6 mm...ponoć na tym etapie nie ma to jeszcze znaczenia bo łożysko sie podniesie ale chciałam was spytać jak to u was wyglada
-
nick nieaktualnyMartka89 wrote:Przepraszam ze was jeszcze mecze, ale w dniu 10 listopada miałam 2 badania Usg: w jednym łożysko 19 mm od ujścia wew a w drugim 6 mm...ponoć na tym etapie nie ma to jeszcze znaczenia bo łożysko sie podniesie ale chciałam was spytać jak to u was wyglada
Ojj przecież nie męczyszTo jednego dnia wyszły Ci dwa tak różne pomiary? Moje jest bez cech przodowania więc nie pomogę ale jestem zdziwiona, że te odległości mierzone w krótkim odstępie czasu aż tak się od siebie różnią.
-
Love_life wrote:Ja zobaczę jak te nożyczki będą się sprawować bo osobiście też swoje paznokcie obcinaczka traktuje. U nas w rodzinie na głowie zawsze busz juz od narodzin także myślę że szczotka się przyda
Mania a jakie cazki masz na myśli dla dzidzi?
Love_life toteraz dalas mi zadanie myslace jak dokladnie opisac zebys zrozumialaa wlsnie o tej porze moj mozg zwalnia
No wiec (hahhaha)
Sa tak malutkie ze ciezko je utrzymac w dloni,(ta koncowka scinajaca paznokiec jest malenka ) dlatego zalaczone dodatkowo sa dwie nakladki. A i tak chyba bedzie latwiej jak zapodam zdjecieLove_life lubi tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualnyMartka89 wrote:Przepraszam ze was jeszcze mecze, ale w dniu 10 listopada miałam 2 badania Usg: w jednym łożysko 19 mm od ujścia wew a w drugim 6 mm...ponoć na tym etapie nie ma to jeszcze znaczenia bo łożysko sie podniesie ale chciałam was spytać jak to u was wyglada
Gdzieś na forum był poruszony wątek łożyska przodującego i tam wszystkim laskom się łożysko chyba podniosło a były też w dość zaawansowanej ciąży. Macica rozciąga się do 35 tygodnia ciąży i do tego momentu łożysko może się przemieścić wyżej. Nie martw się. -
Wiec zgłupiałam
wiem ze groźnie jest wtedy gdy łożysko pokrywa ujście wewnętrzne, dr który zdiagnozował mi 6 mm tez powiedział ze na pewno podejdzie w gore. Chciałam spytać czy któraś z was tez ma tak blisko ujścia wew łożysko i jakie info dał jej lekarz
-
nick nieaktualnyMartka89 wrote:Tak, rano 19 mm, napisał ze nisko schodzi i ze nie ma cech odklejania. Wieczorem mam łożysko 6 mm od ujścia wew 2 st. A przy przyjęciu do szpitala było ze łożysko 14 mm od ujścia wew bez cech przodowania.
Mam rozumieć, że łożysko jakby ssunęło Ci się niżej w ciągu niespełna 12h? -
nick nieaktualnyMartka89 wrote:Wiec zgłupiałam
wiem ze groźnie jest wtedy gdy łożysko pokrywa ujście wewnętrzne, dr który zdiagnozował mi 6 mm tez powiedział ze na pewno podejdzie w gore. Chciałam spytać czy któraś z was tez ma tak blisko ujścia wew łożysko i jakie info dał jej lekarz
Ja miałam chyba w 16 tygodniu 7mm nad ujściem. Lekarz uspokoił, że łożysko się podniesie ale póki to nie nastąpi zabronił cokolwiek wkładać do pochwy - sexu zabronił, tamponów, dildo etc.
w 20 tygodniu łożysko było już wysoko.