Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia24 wrote:Karolina@ to ja zapraszam Cię na mleczko alpejskie - otworzyłam dziś do kawki poobiedniej
- chętnie się podzielę.
Otworzyłaś do kawy POOBIEDNIEJ i jeszcze zostało ?! Bosh, kobieto podziwiamKasia24, Est, A.Kasia, edyś, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Ja nie lubię za bardzo seriali i zadnego nie oglądam, i w ogóle nie wiem jakie teraz lecą, jakie są modne itp.
Ale za to nie przegapilam żadnego odcinka "Rolnik szuka żony" i "Top model".
I jeszcze czasem Kuchenne Rewolucje i Kryptonim Szef- właśnie się zacząłKasia24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia24 wrote:Ostatnio nadrabiam na player.pl seriale
Wciągnełam się w singielke - bo odcinki są krótkie. Ale denerwuje mnie już troche bo jak można w takich łachach łazić - ładna dziewczyna, ubraliby ją normalnie to i inaczej by to wyglądało od razu.
Oglądam też oczywiście aż po sufit bo raz w tygodniu.
Przyjaciółki na ipla obowiązkowo. Plus jakies pierdoły oglądam tylu "Kto poślubi mojego syna" albo "rolnik szuka żony". Zdecydownay brak zajęcia!!!!
Wiem o tym
Ja po raz Nty jadę wszystkie sezony "przyjaciół". Jak skończe to na Warsztat po raz kolejny " gotowe na wszystko" - choć wisi nade mną caly czas 5 sezon "sexu w wielkim mieście" ale jakoś nie mogę się zebrać do jego oglądania.
"Aż po sufit" widziałam wczoraj po raz pierwszy ale chyba się wciągnę -
nick nieaktualnyEst wrote:Ja nie lubię za bardzo seriali i zadnego nie oglądam, i w ogóle nie wiem jakie teraz lecą, jakie są modne itp.
Ale za to nie przegapilam żadnego odcinka "Rolnik szuka żony" i "Top model".
I jeszcze czasem Kuchenne Rewolucje i Kryptonim Szef- właśnie się zaczął
Widziałaś 5 odcinek z Zo Nowak ? -
Karolina@ zostało pół opakowania - 2 pół schowałam bo mało brakowało a bym się za 2 warstwę wzieła - mam wrażenie że ktoś podjadał jak nie widziałam że tak szybko znikały z pudełka.
Madzialena90 No u mnie akurat +4kg od początku ciąży, ale to też skutki ciągłych wymiotów co poprowadziło do anemii niestety. A wyiki ledwo drgneły w miesiac, mimo ze 3 razy dziennie biore żelazo. Ale coś ruszyło. Zreszta nie jadłam ani słodyczy, ani mięsa, ani nic - teraz nadrabiam
. Ale muszę się pochamować wiem - bo akurat mam tendencje do tycia więc ani się obejrzę a tu będzie z 15kg do przodu
.
Est A Top Model też oglądam. A kryptonim szef jak sobie przypomnę
. I jeszcze Master chef'a oglądam
.
Karolina@ lubi tę wiadomość
-
Madzialena90 wrote:jesteście okrutne
kurde to ja staram się jak mogę by nie jeść słodyczy bo już 11 kg do przodu a wy tu o takich smakołykach ... Kasia24 mleczko alpejskie mniam ... WYTRZYMAM NIE PODDAM SIĘ
Ja też mam takie motto
Ale jutro jak będę w sklepie nie wytrzymam. Tabliczka czekolady - mojej ulubionej mlecznej niemieckiej będzie wciągnięta na raz. Niczym odkurzaczEst lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia24 wrote:Ostatnio nadrabiam na player.pl seriale
Wciągnełam się w singielke - bo odcinki są krótkie. Ale denerwuje mnie już troche bo jak można w takich łachach łazić - ładna dziewczyna, ubraliby ją normalnie to i inaczej by to wyglądało od razu.
Oglądam też oczywiście aż po sufit bo raz w tygodniu.
Przyjaciółki na ipla obowiązkowo. Plus jakies pierdoły oglądam tylu "Kto poślubi mojego syna" albo "rolnik szuka żony". Zdecydownay brak zajęcia!!!!
Wiem o tym
U mnie też Singielka w codziennym rytuale seriali i fakt kiepskie ciuszki nosi ale mam nadzieje że w końcu je zrzuci i założy coś bardziej kobiecego.Poza tym tez Aż po sufit oglądam , Top model, Kto poślubi mojego syna. We wtorki też zawszę oglądałam Hell's Kitchen ale niestety się skończyło. I zastanawiam się co jeszcze zacząć oglądać aby ten czas jakoś leciał.
Kasia24, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzekałam aż ktoś napisze "NIE JEDZ" ale że się to nie stało to po rogalu zostało tylko wspomnienie
Muszę tylko posprzątać dowody zbrodni bo mąż się będzie ze mnie nabijał
Madzialena90 - a nieee, dziękuję bardzoCenię sobie moje małe cycki, wiem jak będą wyglądały po porodzie i nie tęsknię za tym zupełnie
Kasia24 - Rolnik szuka żony to obowiązkowoA ostatnio trafiliśmy z mężem na Warsaw Shore i jak przez całe życie myślałam, że nie zniżę się nigdy do oglądania takiego czegoś tak się wciągnęłam bo to lepsze niż kabaret
Kasia24, domiii, Est, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
A mi dziadziuś dzisiaj przywiózł ogórkową z ryżem i naleśniki z serem
Nie mam wreszcie lejącego się kataru! Czyżby leki już działały
Ja oglądam Miodowe lata, CSI, tvnStyle...
Zeżarłam na raz kilka toffifee, ptasiego mleczka i czekolady... miałam wyrzuty sumienia, ale co poradzę, że to takie dobre?
Ale ogólnie jak jem posiłki to zauważyłam, że mniej na raz mogę wciągnąć. Dziwne, zawsze mogłam tyle raz, pół pizzy dużej, a teraz już zapchana jestem...
Mam więcej tych twardnień brzucha. Nie wiem czemu. Mam zwiększoną dawkę Asparginu i nic. Nie wiem sama czy sięgnąć po nospę?
Jeśli chodzi o piersi na początku o rozmiar mi się powiększyły, a teraz od tygodnia też mam wrażenie, że są mniejsze.
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Madzialena u mnie 2tyg temu było +10kg wiec teraz zapewne 11 albo i lepiej wiec nie jesteś sama
juz nawet mi sie pare razy zdarzyło kilka łez uronić patrząc w lustro... Żyje nadzieja, ze po porodzie wszystko wróci do normy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 20:53
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
post z zupełnie innej beczki
U mnie dzisiaj taki trochę sentymentalno-nostalgiczny dzień.
I nie mogłam w takim dniu nic do Was nie napisać.
Rok temu, dokładnie 18 listopada, zobaczyłam po raz pierwszy w moim życiu wymarzone dwie kreski na teście. I tym samym dowiedziałam się po wielu miesiącach starań, że w ogóle jestem w stanie zajść w ciążę.
Nigdy przenigdy nie zapomnę tamtego uczucia. Tamta radość była nieporównywalna z niczym innym. Czułam się jakby świat stanął na głowie, jakbym zwariowała ze szczęścia i jakby nigdy nic już miało nie być takie samo. I zresztą to się potwierdziło, nic już nie jest takie samo...
Cokolwiek będzie, cokolwiek się wydarzy, za tamten dzień, za tamtą radość, za tamte tygodnie szczęścia i te później, spędzone tu z Wami, z całego serca dziękuję. Komuś, czemuś, bliżej nieokreślonej instancji. Wracam czasem myślami do tamtych chwil i tamtych emocji. One były nieporównywalne z niczym innym w moim życiu.
Więc trochę dziś mnie w sercu kłuje...
Ale... (!)
kiedy czytam Wasze posty, wszystko się we mnie uśmiecha. Bo Wasze maluchy to takie nasze wspólne forumowe dzieciWięc wszystkie Wasze radości są trochę nasze wspólne.
Wychylam dziś kieliszek winka za Wasze zdrowiePodwójne zdrowie. W niektórych przypadkach potrójne
Est, ksanka, Malina81, Martita88, Lilou1984, muminka83, Mietka 30:), Love_life, Tunia.a, darra991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kateee wrote:Madzialena u mnie 2tyg temu było +10kg wiec teraz zapewne 11 albo i lepiej wiec nie jesteś sama
juz nawet mi sie pare razy zdarzyło kilka łez uronić patrząc w lustro... Żyje nadzieja, ze po porodzie wszystko wróci do normy
dziękujenawet sobie nie wyobrażasz jak miło wiedzieć że nie jestem sama
kateee lubi tę wiadomość
-
U mnie na wizycie 7 list. bylo +10, wiec teraz pewnie wiecej. Ale ja sie zle nie czuje, a wrecz przeciwnie, podoba mi sie moj brzuszek
Jesli chodzi o slodycze, to poplakalam sie dzisiaj, jak narzeczony wrocil z pracy i nie przyniosl mi misiow bezowych, ktore probuje kupic od ok. 2 tyg.
My wlasnie zaczelismy malowanie kuchniiMania1718, Hannia123, Malina81, kasieńka 1985, muminka83 lubią tę wiadomość