Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć kochand kuleczki.Mialam w pokoju 3laski w zaawanzowanej ciazy ale jedna przed chwila zabrali bo na CC,druga cesarke ma za tydzien a trzecia ma miec w czwartek wywolywany porod bo jutro konczy 41tydzien.A ja mam jeszcze tak daleko do tego porodu.Ja juz bym chciala-jak tu widze te maluszki to tez chce.Ale im zazdroszcze ze donosiły i na dniach bedą kołysać swoje maluszki.Mnie nic nie badaja-jak poprosze to sprawdza tylko tetno maluszka ale teraz na dyzurze jest taka niefajna polozna i powiedziala ze w 24tygodniu to sie nie slucha-ale szeroko sie usmiechnełam i mi podłączyła na chwilke. Jutro to echo.Położna mowi ze mam sie nie martwic bo gdyby ten upadek mial miec jakies skutki negatywne to juz by byly wczoraj a nic sie nie dzieje wiec jestem coraz spokojniejsza.Mam fajne kolezanki tutaj i sobie duzo gadamy ale widac roznice miedzy lekarzem opłaconym a lekarzem nie oplaconym.Te co moja oplaconego to juz maja zaplanowane porody a ta co jej chca wywolywac to tak z dnia na dzien przesówaja,za chwile sie okaze ze bedzie miala zielone wody płodowe....ech.
ksanka, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Marcóweczki
Powodzenia na wizytach i Miłego dnia
A wszystkim Kaśkom w dniu dzisiejszym wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Spełnienia marzeń, szczególnie tego jednego jedynego :*Est, ksanka, muminka83, Mania1718, A.Kasia, RudyTygrysek, Martita88, kateee, arien, Lilou1984, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Renka88 wrote:Basiu dla mnie cały proces in vitro jest chory. W sensie te warunki ograniczenia. Przykre jest to ze nie każdego na to stać. I jeszcze do tego ograniczenia że trzeba być po ślubie, no paranoja!! Jak się jest singielka bizneswomen to dlaczego nie dać szansy, skoro taka kobieta jest w stanie stworzyć dom dla takiego maleństwa. Tragedia.
A ta kobieta to jakiś absurd!! Bliźniaki, wiek i brak środków. Ja młoda osoba nie zdecydowalabym się na dziecko gdyby nie było mnie stać!Est, Renka88, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
-
Renka88 wrote:Basiu dla mnie cały proces in vitro jest chory. W sensie te warunki ograniczenia. Przykre jest to ze nie każdego na to stać. I jeszcze do tego ograniczenia że trzeba być po ślubie, no paranoja!! Jak się jest singielka bizneswomen to dlaczego nie dać szansy, skoro taka kobieta jest w stanie stworzyć dom dla takiego maleństwa. Tragedia.
A ta kobieta to jakiś absurd!! Bliźniaki, wiek i brak środków. Ja młoda osoba nie zdecydowalabym się na dziecko gdyby nie było mnie stać! -
nick nieaktualnyDzień dobry kuleczki.Wypuscili mnie ze szpitala.Aktualnie czekam na echo serca w poczekalni na ul.polnej.Czujemy sie dobrze.Młoda wykazuje normalna aktywnosc czyli mało co sie rusza (przez ten upadek pewno jej napompowalam adrenaliny i dlatego tak kopała). Szpital sw.rodziny moge na prawde polecić bo połozne wszystkie były do rany przyłóż.Mata antypoślizgowa zakupiona
A jak Wy sie czujecie?Wszystko ok?przyznam szczerze ze czytałam forum piąte przez dziesiąte bo na komórce. Uściski
Est, ksanka, olatychy, muminka83, d'nusia, Renka88, krówka_muffka, A.Kasia, She86, RudyTygrysek, Martita88, paola87, darra991, Karka, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Super wiadomości Vira . To teraz trzymam kciuki za echo
Dostalam w prezencie takiego dużego rogala do snu. Śpi się super, jestem zachwycona tym wynalazkiem
ksanka, Vira, d'nusia, Renka88, A.Kasia, RudyTygrysek, Martita88, domiii, foxica, Kate84, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Witam się w 26 tygodniu ciąży
Za dwie godziny mam długo wyczekiwane spotkanie z położną (9-10 tygodni) Boje się stawać na wagę
Vira cieszę się że wracasz do domu i wszystko jest okmuminka83, d'nusia, Vincent, A.Kasia, Gośśś, Renka88, RudyTygrysek, Madzialena90, ksanka, Karolina@, Kate84 lubią tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuz po echo.Mała zdrowa,nie stwierdzono nieprawidłowości
na serduszku jest zgrubienie tkankowe a nie ognisko
Est, muminka83, Mania1718, krówka_muffka, A.Kasia, Czarodziejka87, Renka88, RudyTygrysek, Madzialena90, Martita88, ksanka, paola87, Mietka 30:), M+M+?, arien, darra991, Karolina@, Karka, Magda lena, Lilou1984, Kate84, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Mdłości przywitały mnie z ranamałej chyba śniadanko nie posmakowało.
Dziś dzień misia. Olinek zaprowadził swojego misia do Przedszkola
My również czytaliśmy bajki z morałem lub bawiliśmy się ... i podczas zabawy się otwierał. Teraz jest spokój i znowu jest okey. Czasem mu się zdarzy ale to już wynika z faktu że w jego grupie jest chłopczyk co kopie , gryzie... przeklina i Oli dostaje wciery często. Ostatnio w wrześniu wbił mu ołówek w twarz - dobrze że nie głęboko więc w nagrodę podłożył mu Oli nogę tak że chłopczyk poleciał jak długi. Nie pochwalam tego i mu wyjaśniłam że agresja budzi agresje i że lepiej spokojnie podejść do sprawy.
Jednak uważam że każda emocja jest wynikiem czegoś.
A może kochana zobaczył nie taką bajkę jak powinien albo jakiś film ??Madlene.:) lubi tę wiadomość
-
Vira wrote:Juz po echo.Mała zdrowa,nie stwierdzono nieprawidłowości
na serduszku jest zgrubienie tkankowe a nie ognisko
Bardzo się cieszymy. Nie chcemy tu mówić : " a nie mówiłam ??"
Lekarze czasem straszą niepotrzebnie nie będąc pewnym do końca diagnozy a jedynie na podstawie bo coś im się wydaje. Buziaki dla małejEst, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
Hejka
Heh wczoraj wstalam po 11 a dzisiaj dla odmiany o 4i sama nie wiem co ze soba zrobic od rana
powodzenia na wizytachKtos dzisiaj ma?
Vira fajnie ze Cie wypuscili i swietnie ze na echu wszystko wyszlo dobrze
Est tez mam rogala do spania i lubie w nim spac, wygodny jest
Mania powodzenia na spotkaniu z poloznaEst lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyCześć mamusie!
Ja leżę i leżę, mam zakaz łażeniaTen bok co bolał to ponoć od skurczy macicy, także mam uważać. Mogę łyknąć nospę w razie czego i obserwować siebie czy coś się nie dzieje jeszcze.
Wczoraj jak jechaliśmy do Warszawy to przez 1,5 godziny nic nie mówiłam ...tak bolało ze aż gwiazdy widziałami patrzyłam tylko czy zdążymy do szpitala w razie W...
Wg doktora przytyłam za dużo. Zawsze ważą mnie o 15-16 i wyszło 6,4 na plusie. Mam juz tak nie przybierać. Jutro dietetyk wiec zapytam jak to zrobić wciąż leżąc. No i mam małą anemię, ale poza "mama dha " nic dodatkowo, wiec chyba nie jest tak źle.
Tak sobie myśle, ze lekarze na wszelki wypadek wyolbrzymiają sprawy abyśmy się nie zagalopowaly
Dodatkowo polecił mi lekarza w Warszawie, źeby w razie cźego mieć kogoś na miejscu.
Ogólnie to siębardzo przejęłam.
Także pozdrawiam Was z łóżeczkadarra991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Renka88 -
Vira - bardzo się cieszę z obu wiadomościMiłego dnia!
Noc miałam beznadziejną, wszystko mnie dalej boli i czuję się okropnie. Młody nadal poprzecznie, brzuch nadal kwadratowy. Jak się nic nie poprawi to po południu podjadę z mężem na USG ale sądzę, że to wszystko przez Tymka i jego ułożenie. Przyszła mi ta bordowa sukienka ale nawet mnie to nie cieszy i nie chce mi się jej mierzyć.
Miłych imienin moim imienniczkom i udanych wizyt wizytujacym!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 09:14
Est, muminka83, Renka88, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
-
a dla tych które chcą kupić whisbery jest promocja -15%
"Dzieci lubią misie, misie lubią dzieci Emotikon heart Dziś świętujemy Światowy Dzień Misia Pluszowego! Z tej okazji mamy dla Was niespodziankę - ogłaszamy 15% rabatu na cały asortyment z szumiącej kolekcji Whisbear® ! Przy zakupach wklejcie kod rabatowy: jBqlZedMUi (czwarty znak to małe „L”)"
RudyTygrysek, muminka83, paola87 lubią tę wiadomość