Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
ALINALII dawaj znac co tam tez z tym zusem sie u Ciebie dzieje,zbieram info bo mnie niedlugo tez pewnie to czeka..
A.Kasiu trzymajcie sie cieplutko! 3mam kciuki zeby bylo wszystko dobrze :*
I wogole za wszystkie nas trzymam..zebysmy nie mialy tylu zmartwien i aby wszystko szlo spokojnie i po naszej mysli:*A.Kasia lubi tę wiadomość
-
To ja sie pochwale moimi zakupami ze smyka, wczoraj mi przyszly
I posciel z takim wzorem
ksanka, Mania1718, A.Kasia, Vincent, Madzialena90, Est, Madlene.:), Karolina@, Lilou1984, Czarodziejka87, muminka83, Kasia24, arien, She86, RudyTygrysek, krówka_muffka, d'nusia, Kate84, Mietka 30:), Hannia123, Karka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyJak wczoraj mierzyłam brzuch to wyszło mi 84 cm ale nie zapisałam poprzednio ile mi wyszło i nie wiem ile urósł
Co do ktg to położna powiedziała, że jest wzmożona aktywność skurczowa macicy i dobrze że przyjechałam. Muszą to wyciszyć kroplówką i jutro zobaczą czy coś mi dodatkowo rozkurczowego włączą. Ogólnie wypas, wszystko nowe i zadbane, nawet jedzenie smaczneJedynie łóżko niewygodne no ale to nie hotel.
Dziewczyny, które miały Celeston podawany - ile zastrzyków miałyście? -
Gośśś cudowne
A te śpiochy rewelacja.
Zawsze jak mam okazję to je kupuje i mam już chyba z 30 par a bodów może z 5Czas zrobić selekcję co tam się nazbierało w komodzie
Brat w Polsce kupił mi rozek minky i pieluchy flanelowe. Jutro jadę kupić kocyk i ręczniki dla bobasa.Gośśś, Lilou1984 lubią tę wiadomość
[/link]
-
Ksanka milego wieczorka
Kasia ja chyba mialam 2 razy podawany, ale ze skleroze mam to nie pamietam dokladnieza duzo nerwow wtedy bylo
dobrze, ze jestes pod opieka, wycisza Ci te skurcze i bedziesz spokojniejsza
Mania hehe dla tego ja sobie zrobilam liste co ma, a druga czego mi brakuje i teraz jak cos kupuje to patrze na liste, czy aby na pewno mi to potrzebne hehe bo tez troche rzeczy mialam z poprzedniej ciazy i teraz tak sobie kupowalam i kupowalami troche tego sie nazbieralo
Jaki wczoraj sliczny wozek widzialamaz sie zakochalam hehe
ale z tym zakupem to poczekam do stycznia lub lutego
Mania1718 lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Serio tak Ci powiedzieli? Może jakieś wachania miałaś.Ja mam od wczoraj podawany co 12 godz
Miałam 16-25%, a kobita koło mnie po oksytocynie jest i ma 2-10mogę się z nią wymienić bo biedna leży z rozwarciem a skurczy ni huhu. No ja w poprzedniej ciąży też miałam 2 dawki w odstępie 12h ale ktoś kiedyś pisał o 5 dawkach i myślałam, że może coś się zmieniło. Jutro na obchodzie zapytam.
-
Dziewczyny to ja chyba zmienię tego lekarza. WWczoraj byłam u innej ginki i ona w szoku , bo mówi , że połowy ważnych badań mi mój gin nie zalecił ;/ wkurzyłam się jak nie wiem ! Skąd ja miałam wiedzieć , to moja pierwsza ciąża, dopiero ona mnie uświadomiła.Synuś Antoś - 23.03.2016r.
-
Dziewczyny troche mnie martwi jedna rzecz, od wczoraj w okolicy blizny po cesarce czuje takie zgrubienie, szczegolnie jak siade lub sie zegne, wczesniej tez czasami tak mi sie zdarzało, ale to wtedy maly byl duzo mniejszy i myslalam, ze to on sie tak uklada i dla tego czuje taki dyskomfort, a teraz to jest raczej nie mozliwe zeby on tam siedzial...
miala tak moze ktoras?
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Gośśś wrote:Dziewczyny troche mnie martwi jedna rzecz, od wczoraj w okolicy blizny po cesarce czuje takie zgrubienie, szczegolnie jak siade lub sie zegne, wczesniej tez czasami tak mi sie zdarzało, ale to wtedy maly byl duzo mniejszy i myslalam, ze to on sie tak uklada i dla tego czuje taki dyskomfort, a teraz to jest raczej nie mozliwe zeby on tam siedzial...
miala tak moze ktoras?
też mam zgrubienie jakby guzek... ale to nic poważnego. To jest blizna... i może tak być -
Ja miałam Celeston 2 dawki w odstępie 24h. Ale nie wiem czemu powiedzieli mi, że najlepiej podać w skończonym 26 tc
Na cholerę mnie trzymali tak długo. Wrrrrr.
Co szpital i lekarz to inne obyczaje. Trochę to irytuje.
Pessarowe Mamy!? Też macie takie upławy wodniste....? Jak wstałam to aż mi pociekło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 17:45
-
Ksanka, a widzisz. Ja po obiadku (łosoś pieczony z brokułami) 145 cukier. Chuj mnie strzeli (przepraszam).
KAsiańko, trzymaj się tam. I Tymek też niech się mocno trzyma! Na pewno będzie wszystko w porządku, zobaczysz!
Nie pamiętam co komu miałam jeszczewybaczcie. Kalafior z mózgu
-
alinalii a dlaczego nie możesz naturalnie rodzić?
A to ja z dziś rano, popołudniu brzuch większy i mam wrażenie, że na żywo te jakoś na większy wygląda
Gośśś, arien, Madlene.:), Renka88, Izoleccc, Kaarolina, Vincent, A.Kasia, Est, RudyTygrysek, krówka_muffka, muminka83, Mania1718, d'nusia, wiewiórka17, anitka19953, Kate84, Hannia123, Karka lubią tę wiadomość
-
Jestem po wizycie i ogromnie wściekła ! Wsadził mi palucha prawie do mózgu aż bolało i boje się że coś mi tam mógł naruszyć i oczywiście tekst, że szyja się skróciła, ja pierdziele, ostatnio jak byłam to też spanikowana wyszłam bo coś z szyją się działo a jak poszłam na usg to wszystko ok, szyja długa jak stąd do Afryki, na następnej wizycie jak mu pokazałam wynik usg to zbadał paluchem i mówi, że bez zmian, że gorzej nie jest a dziś znów zaczyna, że się skróciła, najchętniej to bym poszła na usg z ciekawości, ale nie będę schizować, bo tylko mnie to stresuje. Wiem, że może dmucha na zimne, ale ostatnio też dmuchał a było ok. Masakra, no i kazał przyjść 4 grudnia do szpitala bo ma dyżur i zbada szyje i znów stres, stwierdziłam, że pójdę do niego dopiero po usg 21 grudnia i koniec, bo stres mnie zje. Poza tym, to kazał mieć dietę, bo przytyłam 2 kg w trzy tygodnie. Słyszałam bicie serduszka maleństwa ( ma jakiś starodawny sprzęt, taką małą głowicę i przykłada do brzucha ).jusiakp
-
Jusia...nie dziwię się, że się denerwujesz. I że jesteś zła. Ale ja chyba bym trzymała się jego zaleceń i przyszła jak mi kazał. A co się stanie, jeśli nie przyjdziesz i coś niebezpiecznego przez to przeoczysz? Kurczę, sama nie wiem. Ale może lepiej słuchaj go...hmm...
A sprzęt chyba nie starodwany. Mój gin też bada tętno taką małą głowicą, w szpitalu jak leżałam też pielęgniarki chodziły i tym sprawdzałyStraaasznie fajna sprawa taki detektor. Ciekawe czy takie domowe też tak działają
A.Kasia, Mania1718, Hannia123 lubią tę wiadomość