Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kobietki:)
Ja właśnie zajadam śniadanie,potem na małe zakupy się wybieram a po południu odwiedziny przyjaciółki z mężem:)
Kurde ci faceci pokazuje mojemu szumisia którego kupiłam w kolorze miętowym a on na to: taki babski kolor mu kupiłaś?! Nie no nie wytrzymam
Miłego dnia !;*Filip 28.03.2016
-
Czarodziejka87 wrote:Witajcie kobietki:)
Ja właśnie zajadam śniadanie,potem na małe zakupy się wybieram a po południu odwiedziny przyjaciółki z mężem:)
Kurde ci faceci pokazuje mojemu szumisia którego kupiłam w kolorze miętowym a on na to: taki babski kolor mu kupiłaś?! Nie no nie wytrzymam
Miłego dnia !;*d'nusia, Czarodziejka87 lubią tę wiadomość
-
Martka,Vira moja koleżanka z PCO też się stara teraz i biedulka coraz bardziej ma doła ,ale powiem jej ,że mam Marcowe Mamusie z PCO więc da się
Jak tam Mamuśki Szpitalne ?
Ja zabieram się za gimnastykę ,obiadu wczoraj narobiłam na 4 dni ,żeby w weekend nie stać przy garach, posprzątałam też wczorajdziś chcę ,żeby M mnie zabrał na zakupy hihi
d'nusia, foxica, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate84 wrote:Martka,Vira moja koleżanka z PCO też się stara teraz i biedulka coraz bardziej ma doła ,ale powiem jej ,że mam Marcowe Mamusie z PCO więc da się
Jak tam Mamuśki Szpitalne ?
Ja zabieram się za gimnastykę ,obiadu wczoraj narobiłam na 4 dni ,żeby w weekend nie stać przy garach, posprzątałam też wczorajdziś chcę ,żeby M mnie zabrał na zakupy hihi
Oj ja mam kumpelkę która ma PCO ,toksoplazmoze wtedy miała, problemy z tarczycą i jeszcze jakieś inne problemy. Po półtorarocznym leczeniu lekarze rozłożyli ręce i powiedzieli, że nigdy nie będzie matką.
Miesiąc później była w ciąży. W chwili obecnej ma 2 synków. Więc da się - nawet gdy medycyna twierdzi inaczej
Choć powiem Wam szczerze, że ja byłam tak nakręcona na ciąże, że miałam wszystko poblokowane - janiki macice etc. Byłam u jakiejś terapeutki od masażu stóp - tylko to jakiś tam specjalistyczny masaż, leczniczy . Powiedziała mi, że mam wszystko poblokowane i musiałabym kilka razy przyjść by mi odetkała to wszystko - ale dało rade po 1 razie bo 3 tygodnie później byłam w ciążymoże niech Twoja koleżanka poszuka czegoś takiego ?
Kate84 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczyny,choc dla mnie nie wiem czy dobry, bo psychicznie tragedia. Wczoraj mialam przeciez leciec do mojego meza, no i jednak zdecydowalam ze nie polece, teraz taki smutek ze sama tu jestem. W ogole mam to mieszkanie nowe do ogarniania, a wczoraj zmylam tylko troche naczyn tam i cala noc mialam twardy brzuch. A tyle tam roboty, wszystko zakurzone, zapuszczone
nie mam sil po prostu. Dobrze ze w poniedzialek to usg bo przynajmniej zobacze malutka i bede wiedziec co z szyjka. No nic milego dnia Wam zycze. Mi sie nawet z lozka nie chce zwlec.
jusiakp
-
nick nieaktualnyjusiakp wrote:Dzien dobry dziewczyny,choc dla mnie nie wiem czy dobry, bo psychicznie tragedia. Wczoraj mialam przeciez leciec do mojego meza, no i jednak zdecydowalam ze nie polece, teraz taki smutek ze sama tu jestem. W ogole mam to mieszkanie nowe do ogarniania, a wczoraj zmylam tylko troche naczyn tam i cala noc mialam twardy brzuch. A tyle tam roboty, wszystko zakurzone, zapuszczone
nie mam sil po prostu. Dobrze ze w poniedzialek to usg bo przynajmniej zobacze malutka i bede wiedziec co z szyjka. No nic milego dnia Wam zycze. Mi sie nawet z lozka nie chce zwlec.
Wiem jusiu, że na pewno tęsknisz za mężem. Rozumiem to doskonale. Ale to wszystko dla dzidziusia. Jak się urodzi i go zobaczysz pomyślisz "warto było". -
olatychy wrote:Ktoś mówił kiedyś o tych butelkach
macie teraz fajna promocję gdyby kogoś interesowały
https://www.feedo.pl/sklep/akcesoria-dla-dzieci/butelki-i-kubki/butelki/tommee-tippee-zestaw-butelek-c2n-snowflake/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=REM-akcesoria
Ja kupiłam w bardziej przystępnej cenie zestaw w którym jest dużo więcej elementówtak więc polecam jeśli któraś z Was jest zainteresowana
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5811554858&reco_id=c1f1619f-95b1-11e5-9157-fa163e1b0a15&ars_rule_id=201Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 10:29
-
Witam,
Ja dziś stanęłam na wagę i zaskoczenie przez wirusa spadłam to.co.przytyłam w ciąży i z wagą na chwilę obecną znowu jestem na zero
A.Kasia, aleksandra jak tam u Was?d'nusia lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnyDzień dobry! No u mnie nuda (na szczęście), skurcze się nie piszą, kroplówka leci a ja leżę i nadzoruję przez telefon remont łazienki. Co najlepsze laptop mi się nie chce uruchomić i nie wiem czemu bo w domu nie było z nim problemów.
Miłego weekendu dziewczyny, ja czekam do jutra bo dziś nikt mnie nie odwiedzi i pewnie prześpię cały dzień. Jutro mąż ma wpaść i marzy mi się latte, dobrze że McDonald niedaleko szpitala to mi przyniesied'nusia, Kate84, paola87, Karmelek211, Czarodziejka87, Karka, Lilou1984, muminka83, Kokaina, Vincent, ksanka lubią tę wiadomość
-
Zjadlam sniadanie, przy okazji porypalam leki synkowi, na szczescie nic sie nie dzieje. Cos ze mna nie gra, jakas deprecha mnie lapie
zero checi do czegokolwiek. Marudze wam troche, ale nawet mojej przyjaciolki nie ma, bo wyjechala gdzie? Do meza na weekend.
jusiakp
-
dzień dobry
dzień zaczęłam od kawy z teściowąteraz małe sprzątanko , i gotowanie
a wieczorem zabawa andrzejkowa !!! jeeee
swoją drogą ciekawe ile wytrzymam , bo plecy nawalają
Kate84 lubi tę wiadomość
-
Jusiakp a może miałby Tobie kto pomóc przy ogarnianiu tego mieszkania, żebyś sama nie musiała tyle robić? NIe dziwię się ,że dziś humor kiepski na pewno badzo tęsknisz
A.Kasia,ALeksandrazz super ,że na spokojnie bez skurczy i innych dolegliwościodpoczywajcie tam sobie i korzystajcie z tego ,że wszystko robią za Was ,buziaki :-*
-
Dzień dobry !!
Ja dziś obudziłam się z super nastrojem
Wczoraj zrobiłam zamówienie w geminii i na allegro. Prawie wszystko dla siebie i maleństwa już mam. I jestem lżejsza o dooobrych kilka stów
Teraz zostały te najdroższe rzeczy. (wózek , łóżeczko , meble dla młodego)
Ciuszków na 4 pierwsze miesiące mam w cholerę. Muszę dokupić tylko jakiś cieplejszy pajacyk, czapkę i cześć.
Przed świętami chcę już walizkę zapakować do szpitala (przynajmniej dla mnie). Z resztą tak mi też położna radziła. Lepiej być przygotowaną. Mąż mi tego nie ogarnie w razie czego. Ale liczę na to, że do lutego walizka mi się nie przyda!
W nocy kilka razy twardniał mi brzuch. Rano wzięłam końską dawkę magnezu 800 i od 4 h mam spokój. Mam wrażenie, że na ten brzuch o wiele lepiej działa magnez niż nospa...
I dziś zaczęłam III trymestrrozpoczęty 28tc. WOW
Miłego weekendu dla Was :*
Odpoczywajcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 11:37
Madlene.:), d'nusia, alinalii, Karmelek211, Czarodziejka87, Karolina@, perła ziemi, Mania1718, Karka, ryjkek, Kate84, Lilou1984, Kajola, She86, RudyTygrysek, muminka83, Kokaina, Vincent, ksanka, Est, krówka_muffka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Kasia i Ola, ciszę się, że wszystko zmierza ku lepszemu
Tylko szkoda, że same musicie tak w tych szpitalach leżeć.
Jusia, a czy Ty przypadkiem nie miałaś ze względu na szyjkę zaleceń żeby odpoczywać? Nie ma Ci kto pomóc? Zobacz, dziewczyny z problemami z szyjką leżeć muszą, a czasem i to nie pomaga. Myślę, że sporo ryzykujesz.
Kurczę Asia, aż boję się zajrzeć w tego linka, bo znowu popłynę
Kate, Ty ćwiczysz często, może polecisz jakieś delikatne ćwiczenia dla laika, tak tylko żeby kości trochę rozprostować? Bo od tego siedzenia, to już mnie tu strzyka, tam strzyka, jak u starej babci
-
A co do Nospy, to widzę że niektórym z Was nie pomaga. Spróbujcie może Buscopan, jakoś tak
Mi gin mówił kiedyś, że po prostu nospa na niektórych nie działa i te drugie tabletki są na tej samej zasadzie, coś podobnego, ale innego
Magda lena, Kokaina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jusiakp wrote:Dzien dobry dziewczyny,choc dla mnie nie wiem czy dobry, bo psychicznie tragedia. Wczoraj mialam przeciez leciec do mojego meza, no i jednak zdecydowalam ze nie polece, teraz taki smutek ze sama tu jestem. W ogole mam to mieszkanie nowe do ogarniania, a wczoraj zmylam tylko troche naczyn tam i cala noc mialam twardy brzuch. A tyle tam roboty, wszystko zakurzone, zapuszczone
Jusia pamiętaj ze to dla dzidziusia robisz a domek powolutku sobie ogarniesz głową do góry![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :*