Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to galotki skończone, prawie komplet tylko kolory nie grają :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7c688f2fba8.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad481edba716.jpg
Ja również czuje się jak slonica. Gdybyś upadnie to przysiad z rozkrakiem, jak coś przenieść to sapie jak stara murzynka, buty mam wysuwane, więc nawet się nie schylam
Oj ciężko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 22:56
Karka, Est, Kate84, Madlene.:), aleksandrazz, Madzialena90, perła ziemi, Karolina@, olatychy, Czarodziejka87, Renka88, Mania1718, Kajola, Kasia24, krówka_muffka, Falon lubią tę wiadomość
-
Zazdroszczę, ja zastanawiałam się skąd wezmę stopery do uszu o 1 w nocy, a na końcu owinelam głowę szlafrokiem
M+M+? lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
M wczoraj miał wychodne i tak się spił, że dziś pewnie będzie zdychał
a tu czasu nie będzie bo ja cały dzień zaplanowałam. Gimnastykę, galeria, kino a wieczorem ciasto na pierniki
muszę wyjść w końcu do ludzi bo marzę by się ładnie ubrać w końcu
bo po domu to wiecie
Ja znowu kiepsko spałam bo 16.12 mam rozprawę z ex mężem o te groźby wobec mnie i nękanie i już o tym myślę
Miłej soboty Dziewczyny! Ale tu w Gdańsku wieje!Kasia24 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny na mall.pl jest teraz "promocja " na pieluszki pampers zestaw na miesiąc Pampers Premium Care Pieluchy 1 Newborn + 2 Mini 168 szt. po wpisaniu kodu BNTVPS10 dostaje się 10 PLN zniżki.
Dostawa 0plnWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 08:58
edyś, Renka88, Kajola, Kate84, Kasia24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam was w ten słoneczny poranek.
Wczoraj miałam szalony dzień... pomagałam mojemu m troszkę a dokładnie sprzątałam on malował. Z sprzątaniem nie mam problemu. Podłogi Mop, a kurzów raz dwa i po sprawie bo mam mało mebli. Potem obiadek. Wpadła koleżanka i łóżeczko.
Kręgosłup boli mnie codziennie ale u mnie to norma bo boli tak od 20 lat - dwie operacje robią swoje i uciski.
Ja to jestem głupi ogólnie człowiek. Nawet jak źle się czuję to nie potrafię odpuścić i robięoczywiście nie noszę Bóg wie czego
Skarpetki, buty nie ma problemu za to mam problem z wstawaniem z kucaka
Zgaga mnie męczy i pojawiły się mdłości i wymioty - obawiam się że będzie jak przy OLinku - a więc do dnia cesarki codziennie kibel .....
Dziś popołudniu idziemy na imprezęwięc muszę zrobić się na Bóstwo
Dziś ostatni dzień 24 tygodnia -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
U mnie również słoneczna sobota, więc zaraz pranie pójdzie na podwórko się suszyć. Mąż niestety znowu weekend spędza w pracyZaplanowałam na dzisiaj umycie dwóch okien - trzeba wykorzystać pogodę. Nie wiem tylko co z firanami, bo już dawno ich nie prałam, a nie wiem czy mąż mi je powiesi. Mój M jest jakoś tak dziwnie zaprogramowany, że w domu zrobi wszystko co mu powiem, ale mycie okien i firan się nie dotknie.
Wczoraj przyszła zamówiona paczka z gemini i jestem zadowolona -
Dzień dobry , ja nadal chora
popijam herbatkę z malinami , i mam zamiar zrobić sobie syrop z cebuli ...
czuje się osłabiona do tego wysmarkałam śpiki z krwią
dziś leżę i nic nie robię
-
Hejoooo
Witam się w III trymestrze !Ostatnia prosta przede mną
Malutka chyba też świętuje, bo podskakuje jak piłeczka. Już nie mogę się doczekać jak będziemy pisały o zbliżających się skurczach, wagach i wymiarach dzieciaczków
jeaaaa
d'nusia, ksanka, A.Kasia, Czarodziejka87, Est, Mania1718, Kajola, Kate84, Madzialena90, She86 lubią tę wiadomość
-
Vira wrote:Muminko - czegoś nie kumam. Na pierwszej stronie widzę, że masz terimn na 17 marca - ja mam na 10ego. Więc różnica tygodnia.
To jak to jest możliwe, że Ty jesteś w 23tc + 6 dni a ja 26tc + 3 dni
Vira z tego co kojarzę Muminka ma tak ustalony termin cesarkimuminka83 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
podsyłam ważny link, na który się dzisiaj natknęłam
sama jestem posiadaczką takiego ochraniacza, no ale w tej sytuacji chyba go sobie odpuścimy...
http://www.tvn24.pl/ochraniacze-grozne-dla-dzieci-niemowleta-moga-sie-udusic,600291,s.html
słonecznego dnia! -
alinalii wrote:Dzień dobry , ja nadal chora
popijam herbatkę z malinami , i mam zamiar zrobić sobie syrop z cebuli ...
czuje się osłabiona do tego wysmarkałam śpiki z krwią
dziś leżę i nic nie robię
Dużo zdrówka :* !alinalii lubi tę wiadomość
Samuel