Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki,
Wszystkie przejdziecie terapię. Bardzo skuteczną. Potrwa jedną sekundę.
To będzie pierwsze spojrzenie na Wasze dzieci, jak tylko się pojawią na świecie.
Wszystkie troski czasu ciąży znikną po tej sekundzie...
A.Kasia, ksanka, Magda lena, muminka83, Madzialena90, Lilou1984, d'nusia, perła ziemi, Izoleccc, Czarodziejka87, Hannia123, MeAmerie, kateee, Est, krówka_muffka, Kate84, Mietka 30:), anitka19953, Karka, Kasia24, Falon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to załatwione. Z takim licznym składem na bank dostaniemy jakąś dobrą zniżkę
Leżę i wpieprzam Skittlesy bo stanęłam na wadze a tam cały czas 54 kg i już się poważnie martwię, że głodzę dzieckoJem normalnie, nie chodzę głodna a nic na wadze nie przybieram ;(
ksanka, Nataszka2200 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczynki za wszystkie kciuki, teraz Maryśka nie ma wyjścia i musi siedzieć w brzuchu
Płakać mi się chce jak sobie pomyślę o Świętach w szpitalu ale cóż, może chociaż basen z choinką mi podadza
Najgorzej nie jest bo na dwójkę mogę chodzic do wc , raz dziennie. Oo Kasia właśnie pisałam do męża co ma mi kupić, dzięki za skittelsy
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Witajcie dziewczyny. Za mną dziś część układania ciuszków synka. Musiałam zacząć aby zobaczyć co mam a czego brakuje z tych pierwszych rozmiarów. Wczoraj tez przyszła paczka z pajacami od jednej Pani z Facebooka i powiem że są śliczne. Wklejam Wam foteczki.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e74b351a7726.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea9073829b04.jpg
Dziś boli mnie trochę kręgosłup mimo że nie robiłam nic ciężkiego.
Powiedzcie mi jakie płyny/żele do prania polecacie? Ja mam jakiś niemiecki i przekonałam się do niego i szukam już zastępstwa na jego miejsceEst, Kate84, Czarodziejka87, edyś, Madlene.:), Falon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Dzięki dziewczynki za wszystkie kciuki, teraz Maryśka nie ma wyjścia i musi siedzieć w brzuchu
Płakać mi się chce jak sobie pomyślę o Świętach w szpitalu ale cóż, może chociaż basen z choinką mi podadza
Najgorzej nie jest bo na dwójkę mogę chodzic do wc , raz dziennie. Oo Kasia właśnie pisałam do męża co ma mi kupić, dzięki za skittelsy
A podają Ci coś na regulację układu pokarmowego? Bo przy takim wstawaniu raz dziennie powinni Ci chociaż Laktulozę podawać żebyś nie miała problemów z wypróżnianiemJakby co to przypilnuj sobie tego.
Ja to czasami myślę, że wolałabym już w tym szpitalu leżeć, nawet przez święta. Przynajmniej bym się czuła bezpieczniej i by mi jedzenie do łóżka podawali -
cały dzień nie zaglądałam i takie wieści
Ola trzymaj się i z Maleńką jak najdłużej wytrzymajcie i oby jak najszybciej uspokoili Ci te skurcze! kciuki oczywiście mocno za Was zaciśnięte :* &&&https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Ale moj maz szaleje dzis z rana zakupy a przed chwila jeszcze mnie wział za Chorzów i kupił mi nowy tel:) ehhe dzis mam chyba gwiazdke;)
Izoleccc, Renka88, muminka83, RudyTygrysek, Magda lena, Kate84, Czarodziejka87, ksanka, edyś, Lilou1984, anitka19953 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nataszka proszę jak miło ze strony męża
Olu jak się czujecie popołudniu, jak skurcze? buziaki :-*
Ja jakoś ostatnio spadłam o kg z wagi też ,a przecież żadnej diety nie mam.. jem tak samo,ale może jestem bardziej zalatana więc gubię przez większy ruch? W obwodzie brzuszka też mniej .Ale mała buszuje i to mocno cały czas więc myślę,że wszystko ok...Dziś w nocy tylko mnie brzuch chyba tak jak na okres bolał...dobrze ,że we wtorek wizyta bo znów mam stres! Także ja się pisze na tę grupową terapię
Mam dziś taką ochotę na chipsy ,że nie dam rady się powstrzymać no muszę no...kupiłam na tę okazję pringelsyNataszka2200, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Kate84 wrote:Nataszka proszę jak miło ze strony męża
Olu jak się czujecie popołudniu, jak skurcze? buziaki :-*
Ja jakoś ostatnio spadłam o kg z wagi też ,a przecież żadnej diety nie mam.. jem tak samo,ale może jestem bardziej zalatana więc gubię przez większy ruch? W obwodzie brzuszka też mniej .Ale mała buszuje i to mocno cały czas więc myślę,że wszystko ok...Dziś w nocy tylko mnie brzuch chyba tak jak na okres bolał...dobrze ,że we wtorek wizyta bo znów mam stres! Także ja się pisze na tę grupową terapię
Mam dziś taką ochotę na chipsy ,że nie dam rady się powstrzymać no muszę no...kupiłam na tę okazję pringelsy
Tez mnie tak brzuch pobolewa czasami. Zauwazylam, ze po jakims bardziej intensywnym dniu, jak jestem wiecej w ruchu to sie zdarza. Ty tez piszesz o zabieganiu wiec to moze od tego. Zrob sobie taki luzniejszy dzien, odpocznij, polez i jesli to od tego to przejdzie. Mi pomaga poki co.
-
Ale mnie leń dopadł siedzę i wsuwam mandarynki i czekoladę
Byłam dziś na małych zakupach między innymi w carreofurze.Kupiłam dwa bodziaki,jeden po 5zł zachodzę do domu patrzę a tam zaklejone logo H&MAle skąd w carrefourze body z h&m'u?
Zamówiłam dziś kocyk minky z makaszki,skorzystałam bo mają 10% na wszystko, dojdzie pewnie po świętach.
Miłego wieczoru kobietki odpoczywajcie:*
Filip 28.03.2016
-
Dziś średnio, skurcze sie piszą ale jeden tylko duży. Plecy nie bolą, brzuch mam jakiś cały obolały ale jest lepiej niż wczoraj. Napisałam sms do mojego gina że jestem w szpitalu i odp że jutro będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 19:02
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyOla trzymajcie się z Marysią niegrzeczniuszką
U mnie w końcu 100 dni do porodu uffff zaczynam skreślać.
Mogę nawet te 3 tygodnie po Was porozdzielaćCzarodziejka87, perła ziemi, ryjkek, A.Kasia, Kate84, Hannia123, M+M+?, ksanka, Est, muminka83, Karka, Falon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla - brzuch obolały przez Marysine akrobację
Dziś jest lepiej niż wczoraj i z każdym dniem ma być lepiej, innego wyjścia nie ma!
U mnie od dziś wielkie odliczanie - 34 dni do skończonego 34 tygodnia! U Ciebie Ola 1 dzień mniejryjkek, d'nusia, aleksandrazz, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Ufff... nareszcie w domu. Dzisiaj zaliczyłam zakupy przedświąteczne. Chodziłam po sklepach od 10.00 do 17.30. Jestem w szoku, że tyle godzin latałam po sklepach
Oczywiście zaliczyłam też sklepy dla dzieci. W Smyku kupiłam parę ubranek dla małego. Są przeceny na ubranka dziecięce. Niektóre nawet do 50%.
Syn Stasiu ur 02.03.2016