Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do prania to lepiej oddzielac biale(jasne) od kolorowych. Ja tak nak muminka nie mam zamistu prac w bardzo wysokich temperaturach tylko zgodnie z opisem (pewnie po 40st) ale kupilam plyn do prania i plukania bobini. Zobaczymy jak bedzie. Z praniem ubranek i prasowaniem startuje od jutra
mam tylko ubranka. Musze w styczniu ogarnac lozeczko, materac i tego typu rzeczy wiec naprawde duzo jeszcze przede mna a tak naprawde za 60dni mam ciaze donoszona i synek moze wychodzic :o
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:kupilam plyn do prania i plukania bobini.
Ja też kupiłam Bobini, ale sam płyn do prania, sztuk 3.
Zastanawiam się właśnie czy płyn do płukania też kupować? Będziecie od razu dziewczyny stosować?
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
niecierpliwaa wrote:Dziewczyny a co powiecie na temat płynu do prania Dzidziuś?
Ja wiedzę czerpałam stądhttp://www.srokao.pl/2013/04/analiza-proszki-i-pyny-do-prania.html
olatychy lubi tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
nick nieaktualnyIKA89 Witaj
Est, tam to się już chyba 1/3 wypakowała i aż nie chcę myśleć, że niebawem i u nas się może zacząć... Nie jestem jeszcze gotowa psychicznie
Pozdrawiamy w 32 tyg na tle choinki teściowejSwojej się w tym roku nie dorobiliśmy ale odbijemy to sobie za rok
Karka, d'nusia, ksanka, Kate84, Madlene.:), Gośśś, muminka83, Czarodziejka87, perła ziemi, Mania1718, nataliano, Falon, RudyTygrysek, Mietka 30:), Lilou1984, Nataszka2200, Izoleccc, anitka19953, Teresa1992, Jacqueline, Karolina@, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Falon wrote:Witaj IKA89
fajnie że dołączyłaś
na kiedy masz termin?
Ale dłuuugo się "czaiłaś"
Na pierwszej stronie jest lista marcowych mamusiek i rożne przydantne informacje jak chociażby listy z wyprawką itp, ale wszelkie nowe ciekawostki mile widziane
Wiem:)
ale nawet nie wiecie jaką pomocą jesteście
Myślę, że jest więcej takich jak ja - może też się odezwą
Co o mnie:
Mam 26 lat.
Termin 16 marca 2016
SYN - najprawdopodobniej Karol.
Jak narazie wszytsko przebiega ok - chociaż poczatki były bardzo trudne.
Teraz jestem na etapie - dumnaksanka, A.Kasia, olatychy, Madlene.:), Renka88, Czarodziejka87, d'nusia, Mania1718, Est, Kate84, Falon, RudyTygrysek, Mietka 30:), Lilou1984, Martita88, Izoleccc, anitka19953, Karolina@ lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:IKA89 Witaj
Est, tam to się już chyba 1/3 wypakowała i aż nie chcę myśleć, że niebawem i u nas się może zacząć... Nie jestem jeszcze gotowa psychicznie
Pozdrawiamy w 32 tyg na tle choinki teściowejSwojej się w tym roku nie dorobiliśmy ale odbijemy to sobie za rok
Masz bardzo przystojnego męża. Jego oczy i uśmiechsą fenomenalne
A.Kasia, d'nusia, Est, Kate84, anitka19953, darra991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa ja kupiłam płyn do prania dzidziuś,opinie ma ok
I tak to jest butelka 750ml i za dużo mi go nie zostało bo prałam w nim rzeczy z lumpka i które dostałam od kumpeli.Mam jeszcze płyn Lovella x2
Karka ja na samym początku nie będę używać płynu do płukania
A.Kasiu ślicznie i zgrabnie wyglądasz:)
Ika witaj:) Super,że dołączyłaś
Z przydatnych stron zakupowych to z mojej strony:
Naszsmyk.pl
Kolorowodosnu.pl
Lulajka.pl
Paisley.pl
Apteka Gemini
IKA89 lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
I ja czyalam dzisiaj styczniowki
Powoli dochodzi do mnie ze i zaraz nasza kolej
Co do prania ubranek to tez sie przymierzam w tym tygodniu. Wszystko wypiore w zelu Fairy (nieziemski zapach) i uzyje odrobine plynu tej samej firmy
http://fairynb.co.uk/buy.html
Pozniej bede prala w Persilu non bio i plukala w plynie Fairy. mysle ze wystarczy[/link]