Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny:*
Piękne słońce u mnie a po 8 było aż - 15 stopni mrozi nieźle.
Dla mnie też jakość ubranek F&F jest naprawdę dobra,żałuję że nie mam Tesco w swoim mieście:/
Mam trochę ubranek od nich od kumpeli po jej synkach i z lumpka i są w bardzo dobrym stanie więc wytrzymałe:)
Miłej niedzieli Marcóweczki:)
Est, Madlene.:) lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Faktycznie w pepco trzeba patrzeć na materiał i też można fajne rzeczy dorwać
Ja mam troszkę ciuszków z pepco.
Bardzo dobre jakościowo są ciuszki z tych angielskich firm: next baby,early days i george.
Mam od nich rzeczy które dorwałam w lumpku w idealnym stanie,nawet od kumpeli po jej dwóch synkach są prawie niezniszczone:)
muminka83 lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualnyPotwierdzam, ze ciuszki z next baby są świetnej jakości. Za to jeśli któraś z Was ma rodzinę/przyjaciół w USA to polecam firmę Carters bo ich ciuszki nie dość, że są piękne i w przystępnej cenie to w zasadzie niezniszczalne
Est, muminka83, She86 lubią tę wiadomość
-
Ja prawie wszystkie ciuszki mam z lumpka i mogę powiedzieć, że najładniej wyglądają te z C&A, Next, Early Days. Ubranka z H&M typu body, śpiochy itd. bardzo się rozciągają. Natomiast ubranka ze Smyka, które dostałam od koleżanki (po jednym dziecku) są okropne - bardzo zmechacone. Nie wiem czy jest to zależne od sposobu (np. temperatury, ilości, użytych detergentów) prania. Mam kilka nowych sztuk i po pierwszym praniu (w zwykłym proszku + płyn) wyglądają ok.
-
ja też dostałam sporo ciuszków od siostry więc z zakupami jakoś nie szaleję ale jak widzę okazję to coś kupię małemu
wiem, że szybko wyrośnie i staram się nie wydawać dużo na ubranka. Ostatnio udało mi się wylicytować kombinezon na wyjście ze szpitala za 7 zł
wydaje mi się całkiem fajny i jak przyszła paczka to byłam mile zaskoczona, że taki stan
( zdjęcia z aukcji )
Renka88, Est, Magda lena, Karka, Czarodziejka87 lubią tę wiadomość
Samuel
-
Hej! Witam sie z wami w 29/30 tc. Kiedy 2 mce temu wylądowałam w szpitalu z potężna infekcja i twardnieniami modliłam sie zeby dotrwać chociaż do tego czasu. Teraz oczywiście kolejny szczebel-34 tydz
powiedzcie mo prosze czy wy tez nieraz czujecie jak maluch wypina swoje fragmenty ciała i możecie je normalnie wymacac? Nie wiem co to konkretnie ale czuje takie twarde uniesienie które schodzi kiedy maluch sie przesunie. Ale zastanawiam sie czy w tym czasie to prawidłowe? Czy moze nie brak mi miejsca?
-
Marta moj maly uwielbia sie wypinac
czuje z jednej strony jak sie zapiera nozkami, a po prawej stronie obok pepka wypina tylek
uwielbia ta pozycje, a w szczegolnosci jak leze na boku
raczki akurat czuje bardzo nisko, bo smyra mnie po kosci lonowej lub po kosciach od miednicy
domiii lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Martka u mnie to na porządku dziennym już od kilku tygodni, nawet niedawno wrzucałam zdjęcie mojego małego wypinacza
Gośśś mam dokładnie tak samo - śmiesznie jak się zapiera nóżkami i wypina pupęi rączki też czuję nisko, bo tam ma też główkę i czuję te śmigające paluszki
Kochane, zastanawiam się nad balsamem do ciała, bo Palmers, którego używałam od dłuższego czasu właśnie mi się skończył i teraz jak kupię to będzie znaczyło, że będę też używała go po ciąży, a chyba nie wszystkie mają takie przeznaczenie - polecacie coś poza Palmersem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 12:51
Gośśś lubi tę wiadomość
-
domiii, ja przerzuciłam się jakieś 2 miesiące temu z Palmersa na Babydream dla babeczek w ciąży i jestem zachwycona (tani i super nawilża). Będę go stosowała również po porodzie. Dodatkowo muszę coś na cellulit kupić na tyłek i uda...
bo się nazbierało tego...
Wiem, że jest jakieś masło z Ziaji przeznaczone po porodzie.domiii lubi tę wiadomość
-
Renka88 wrote:Witajcie dziewczyny
Właśnie piekę placek z serowymi kleksami z przepisu którejś z Was, trochę mi się kleksy zalaly, ale to mój pierwszy placek będzie poprostu serowo czekoladowy :p
Mam pytanie czy któraś z Was chciałaby sorbifer durules 1 op. albo tardyferon 1op całe i jedno bez jednej tabletki? Wyślę za darmo
Tardyferon-Fol masz ? -
Domii ja mogę polecić Elancyl, stosuję oliwkę+ balsam.
Ale może nie jestem obiektywna, bo od początku ciąży używam tylko tego i nie mam porównania. Zadowolona jestem bardzo, bo po pierwsze nie mam nawet cienia rozstepu, po drugie dobrze nawilża a z tym mam zawsze problem, i po trzecie nie ma intensywnego zapachu (a oliwka jest w ogóle bezzapachowa).domiii, Madlene.:) lubią tę wiadomość
-
olaTychy piękny kombinezon trafiłaś!
domii mi też się skończył palmers i teraz kupuje balsam babydream bo używałam równolegle na działce i chyba nawet lepiej mi pasuje a i cena przy okazji przyjemniejsza. mam wrazenie ze dłużej brzuszek nawilżony po babydream i konsystencja łatwiej wchłanialna.
dziewczyny z krótkimi szyjki wierzę że dotrwacie conajmniej do 35 tyg!