Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny:*
    Piękne słońce u mnie a po 8 było aż - 15 stopni mrozi nieźle.

Dla mnie też jakość ubranek F&F jest naprawdę dobra,żałuję że nie mam Tesco w swoim mieście:/
    Mam trochę ubranek od nich od kumpeli po jej synkach i z lumpka i są w bardzo dobrym stanie więc wytrzymałe:)

Miłej niedzieli Marcóweczki:)

Est, Madlene.:) lubią tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie w pepco trzeba patrzeć na materiał i też można fajne rzeczy dorwać:) Ja mam troszkę ciuszków z pepco.
    Bardzo dobre jakościowo są ciuszki z tych angielskich firm: next baby,early days i george.
    Mam od nich rzeczy które dorwałam w lumpku w idealnym stanie,nawet od kumpeli po jej dwóch synkach są prawie niezniszczone:)

muminka83 lubi tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam, ze ciuszki z next baby są świetnej jakości. Za to jeśli któraś z Was ma rodzinę/przyjaciół w USA to polecam firmę Carters bo ich ciuszki nie dość, że są piękne i w przystępnej cenie to w zasadzie niezniszczalne :)

Est, muminka83, She86 lubią tę wiadomość

• edyś Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prawie wszystkie ciuszki mam z lumpka i mogę powiedzieć, że najładniej wyglądają te z C&A, Next, Early Days. Ubranka z H&M typu body, śpiochy itd. bardzo się rozciągają. Natomiast ubranka ze Smyka, które dostałam od koleżanki (po jednym dziecku) są okropne - bardzo zmechacone. Nie wiem czy jest to zależne od sposobu (np. temperatury, ilości, użytych detergentów) prania. Mam kilka nowych sztuk i po pierwszym praniu (w zwykłym proszku + płyn) wyglądają ok.

l22ncwa15v2ncszo.png
  • olatychy Ekspertka

Wysłany: 3 stycznia 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też dostałam sporo ciuszków od siostry więc z zakupami jakoś nie szaleję ale jak widzę okazję to coś kupię małemu :) wiem, że szybko wyrośnie i staram się nie wydawać dużo na ubranka. Ostatnio udało mi się wylicytować kombinezon na wyjście ze szpitala za 7 zł :P wydaje mi się całkiem fajny i jak przyszła paczka to byłam mile zaskoczona, że taki stan :) ( zdjęcia z aukcji )
    2129xc6.jpg
    359bcih.jpg

Renka88, Est, Magda lena, Karka, Czarodziejka87 lubią tę wiadomość

Samuel <3
    mhsv9vvjnfioahrm.png
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Witam sie z wami w 29/30 tc. Kiedy 2 mce temu wylądowałam w szpitalu z potężna infekcja i twardnieniami modliłam sie zeby dotrwać chociaż do tego czasu. Teraz oczywiście kolejny szczebel-34 tydz :) powiedzcie mo prosze czy wy tez nieraz czujecie jak maluch wypina swoje fragmenty ciała i możecie je normalnie wymacac? Nie wiem co to konkretnie ale czuje takie twarde uniesienie które schodzi kiedy maluch sie przesunie. Ale zastanawiam sie czy w tym czasie to prawidłowe? Czy moze nie brak mi miejsca?

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka89 mi się mała cały dzień wypina, jestem chyba w stanie odróżnić czy to nóżka czy głowa:)

28whyx8d41olhvnv.png
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene.:) wrote:
    Martka89 mi się mała cały dzień wypina, jestem chyba w stanie odróżnić czy to nóżka czy głowa:)
    Wystarczy ze ktoś napisze ze to norma i juz jestem spokojniejsza :)

Madlene.:) lubi tę wiadomość

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • Gośśś Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta moj maly uwielbia sie wypinac :D czuje z jednej strony jak sie zapiera nozkami, a po prawej stronie obok pepka wypina tylek :) uwielbia ta pozycje, a w szczegolnosci jak leze na boku :) raczki akurat czuje bardzo nisko, bo smyra mnie po kosci lonowej lub po kosciach od miednicy :)

domiii lubi tę wiadomość

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam stronkę, fajne pomysły na zdjecia, może któraś znajdzie inspirację :)
    http://kidsactivitiesblog.com/66347/adorable-maternity-photos

olatychy lubi tę wiadomość

28whyx8d41olhvnv.png
  • Est Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka mój mały też tak się wypina :-)

Olatychy rzeczywiście super jest ten kombinezon!

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamawialam z serii carters newborn bo są malutkie.

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 12:26

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • domiii Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka u mnie to na porządku dziennym już od kilku tygodni, nawet niedawno wrzucałam zdjęcie mojego małego wypinacza :D

Gośśś mam dokładnie tak samo - śmiesznie jak się zapiera nóżkami i wypina pupę :D i rączki też czuję nisko, bo tam ma też główkę i czuję te śmigające paluszki :)

Kochane, zastanawiam się nad balsamem do ciała, bo Palmers, którego używałam od dłuższego czasu właśnie mi się skończył i teraz jak kupię to będzie znaczyło, że będę też używała go po ciąży, a chyba nie wszystkie mają takie przeznaczenie - polecacie coś poza Palmersem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 12:51

Gośśś lubi tę wiadomość

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii, ja przerzuciłam się jakieś 2 miesiące temu z Palmersa na Babydream dla babeczek w ciąży i jestem zachwycona (tani i super nawilża). Będę go stosowała również po porodzie. Dodatkowo muszę coś na cellulit kupić na tyłek i uda... :( bo się nazbierało tego...
    Wiem, że jest jakieś masło z Ziaji przeznaczone po porodzie.

domiii lubi tę wiadomość

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renka88 wrote:
    Witajcie dziewczyny :)

Właśnie piekę placek z serowymi kleksami z przepisu którejś z Was, trochę mi się kleksy zalaly, ale to mój pierwszy placek będzie poprostu serowo czekoladowy :p

Mam pytanie czy któraś z Was chciałaby sorbifer durules 1 op. albo tardyferon 1op całe i jedno bez jednej tabletki? Wyślę za darmo :)

Tardyferon-Fol masz ?

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• Est Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domii ja mogę polecić Elancyl, stosuję oliwkę+ balsam.
    Ale może nie jestem obiektywna, bo od początku ciąży używam tylko tego i nie mam porównania. Zadowolona jestem bardzo, bo po pierwsze nie mam nawet cienia rozstepu, po drugie dobrze nawilża a z tym mam zawsze problem, i po trzecie nie ma intensywnego zapachu (a oliwka jest w ogóle bezzapachowa).

domiii, Madlene.:) lubią tę wiadomość

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam do sprzedania palmers jak któraś dziewczyna by chciała bo mi nie podszedł.użyłam go dwa razy.

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• Lilou1984 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olaTychy piękny kombinezon trafiłaś!
    domii mi też się skończył palmers i teraz kupuje balsam babydream bo używałam równolegle na działce i chyba nawet lepiej mi pasuje a i cena przy okazji przyjemniejsza. mam wrazenie ze dłużej brzuszek nawilżony po babydream i konsystencja łatwiej wchłanialna.

dziewczyny z krótkimi szyjki wierzę że dotrwacie conajmniej do 35 tyg!

wff2f71x05vw53di.png
    piu3vfxm0fy27doz.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewiórka17 wrote:
    Tardyferon-Fol masz ?
    Zwykły bez fol :)

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
‹‹ 1452 1453 1454 1455 1456 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ