Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
baassiia wrote:Dziś zaczynam 31 tydzień i za mną 75% ciąży
Ja lubię usypiać przy serialu, włączam na laptopie coś w stylu CSI i zaraz padambyle nie jakiś wciągający serial
Mój mąż jak ma kłopoty z zasypianiem to mi mówi, że tęskni za serialem "Moda na sukces" bo twierdzi że był taki nudny jak flaki w oleju, a ten lektor tak pięknie czytał że 5 minut wystarczyło i spał jak zabity! HahahaGośśś, Gośśś, ksanka, margaret26, Est lubią tę wiadomość
-
Basiu slicznie wygladasz
Falon hehe dobre
To ja wam sie pochwale łożem mojego malego prezesa(oczywiscie nie wytrzymalam i musialam sobie poukladac posciel,zeby zobaczyc efekt, ale jeszcze ja bede prac)
ciri22, Izoleccc, Mania1718, Falon, baassiia, Karolina@, Vincent, Magda lena, Czarodziejka87, Kate84, Mietka 30:), domiii, Kajola, A.Kasia, d'nusia, ksanka, RudyTygrysek, Madzialena90, Renka88, olatychy, Est, anitka19953, Karka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualny
-
Martka kurcze i znów co lekarz to inna opinia,mój mówił ,że na twardnienia mam leżeć za to jak szyjka bardziej się skróci i mała zjedzie niżej to szpital jeśli ten miesiąc w domu nie pomoże...Ciekawe co jutro lekarz w luxmed mi powie.
ALe nie martw się kochana ,może tam będzie dla Was bezpieczniej ,a tak jak pisała Kasia do porodów już niedaleko :-*
Teresa może faktycznie szpital najlepszą opcją skoro już tyle dni nic nie pomaga??No i crp faktycznie wyszło spore, ja robiłam w sylwestra bo lekarz kazał mi dzwonić jaki będzie wynik więc to chyba ważne!
Renka super taka sesja w śniegu,ja zdecydowałam się na studyjną bo go nie było więc co miałam marznąć na darmo
MeAmerie trzymam kciuki,żeby to nie była jednak cholestaza!
Ksanka dobrze,że dostaniecie sterydy! A u nas w szpitalu jest dieta dala słodkich mam może u Was też? Ale trzymam kciuki byście szybko wyszli :-*
Shaja całe szczęście,że to nie skurcze a mała może faktycznie też będzie drobna po prostu?
Ja po wizycie u endo , wyniki ok w związku z moją szyjką i twardnieniami mam już się nie męczyć z przyjściem przed porodem, wypisała recepty ,rozpisała jak wracać do starej dawki i skierowania na badania.
Po tym jeżdżeniu znów mi brzuch twardnieje nawet gdy leżę wrrrale już jutro wizyta w luxmed fakt u przypadkowego lekarza(przez to ,że mój odwołał) no ale zawsze jakaś kontrola !
ksanka lubi tę wiadomość
-
Gośśś super wyszło
Ja już nie mogę się doczekać aż złożymy łóżeczko do małego<3 ale jeszcze miesiąc muszę poczekać..
Falon ale mi narobiłaś apetytu na placki ziemniaczane mniam! jutro wjadą na obiad z kwaśną śmietaną
Ksanka po sterydach będziesz na pewno spokojniejsza 3mam kciuki:*
Kate dobrze,że wyniki tarczycowe są oktrzymam kciuki za jutrzejszą wizytę:* odpoczywaj:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 16:50
Falon, Gośśś, ksanka lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja po ktg i wizycie. Na KTG wyszedł mi piękny skurcz na 90% ale tylko jeden. U lekarza nic nowego się nie dowiedziałam, mam zrobić posiew moczu bo mu się ilość leukocytów nie podoba. Jutro jadę na usg to przynajmniej małego zobaczę bo generalnie po dzisiejszej wizycie mam jakiś niedosyt. Po tym maratonie czuję się kiepsko i wszystko mnie boli a brzuch ciężki jak skała, więc idę się zdrzemnąć.
Gośśś - super to wygląda
-
Kate niestety wiem co podają u nas w szpitalu słodkim mamom wiec organizuje już sobie jedzenie na weekendowy pobyt.
Mam już obiady na 2 dni i na kolejne 2 mama mi jutro przywiezie_, reszta posiłków to będą grapefruty i kanapki z piersią indyka lub kabanosy drobiowe z zielskuem. M właśnie ogarnia biedre
Damy rade! I oby do poniedziałku. Pewnie odezwę się do was ze szpitala chyba ze Wi-Fi szlak trafi ale wtedy to chyba zagrzeje drutyod drukowania z nudow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 17:42
-
A.Kasia dziękuję za tabelę.
Dziś z okazji urodzin zabrałam bratanka na gwiezdne wojny. Byliśmy sami w całej sali kinowejSynuś w brzuchu, pomimo wyciszenia dwoma kurtkami, szalał i chyba bał się hałasów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 13:38
-
nick nieaktualny
-
Gosia mam takie samo łóżeczko
Kasia a palpacyjnie nie miałaś badanej szyjki ? No mi na ktg też przeważnie jeden taki wyskoczył. Jutro o której USG ?
Gośśś lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
mi położna mówiła że te twardnienia są normalne na tym etapie ciąży (ja je mam od jakiegoś czasu) dopóki nie są regularne to oki, tylko pytanie czy się zorientuje kiedy będą regularne??? eh
same pytanie, tyle niewiadomych... oby do skończonego 35 potem bedzie lepiej???? -
Gosia nie wiem czemu ale mi się nie wyświetlają Twoje zdjęcia
Miałam poczekać i zrobić zdjęcia już w pełnej okazałości z pościelą ale co tam
i zakupiłam takie pojemniki Ikei
i przy okazji taki regał na pierdoły typu pieluchy itdwięc my już pokoik skończony, teraz tylko dalszy ciąg prania i prasowanie i czekam na małego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 19:05
baassiia, Mania1718, Madlene.:), Gośśś, Magda lena, RudyTygrysek, Kate84, Kajola, perła ziemi, d'nusia, edyś, Renka88, Madzialena90, Izoleccc, A.Kasia, alinalii, Czarodziejka87, Mietka 30:), muminka83, Falon, M+M+?, ksanka, domiii, Teresa1992, Vincent, Est, anitka19953, Karka, Karolina@, 26Asia, Kasia24 lubią tę wiadomość
Samuel
-
nick nieaktualnyKate84 wrote:Martka kurcze i znów co lekarz to inna opinia,mój mówił ,że na twardnienia mam leżeć za to jak szyjka bardziej się skróci i mała zjedzie niżej to szpital jeśli ten miesiąc w domu nie pomoże...Ciekawe co jutro lekarz w luxmed mi powie.
ALe nie martw się kochana ,może tam będzie dla Was bezpieczniej ,a tak jak pisała Kasia do porodów już niedaleko :-*
Teresa może faktycznie szpital najlepszą opcją skoro już tyle dni nic nie pomaga??No i crp faktycznie wyszło spore, ja robiłam w sylwestra bo lekarz kazał mi dzwonić jaki będzie wynik więc to chyba ważne!
Renka super taka sesja w śniegu,ja zdecydowałam się na studyjną bo go nie było więc co miałam marznąć na darmo
MeAmerie trzymam kciuki,żeby to nie była jednak cholestaza!
Ksanka dobrze,że dostaniecie sterydy! A u nas w szpitalu jest dieta dala słodkich mam może u Was też? Ale trzymam kciuki byście szybko wyszli :-*
Shaja całe szczęście,że to nie skurcze a mała może faktycznie też będzie drobna po prostu?
Ja po wizycie u endo , wyniki ok w związku z moją szyjką i twardnieniami mam już się nie męczyć z przyjściem przed porodem, wypisała recepty ,rozpisała jak wracać do starej dawki i skierowania na badania.
Po tym jeżdżeniu znów mi brzuch twardnieje nawet gdy leżę wrrrale już jutro wizyta w luxmed fakt u przypadkowego lekarza(przez to ,że mój odwołał) no ale zawsze jakaś kontrola !
-
Kasiu przykro mi, że nic nowego się nie dowiedziałaś i, że wizyta była mało wyczerpująca. Ale tak jak mówisz przynajmniej synusia sobie teraz podejrzysz chociaż eh. Odpoczywaj :-*
Ksanka a to faktycznie lepiej jak możesz przygotuj sobie posiłki faktycznie. A po weekendzie mam nadzieję, że już będziecie w domku!
OlaTychy Bardzo pięknieślicznie, aż żałuję że ja musze z pokoikiem czekać do września, października zanim dom się skończy
jak widzę Wasze takie piękne! A powiedz mi te organizery na łóżeczko to w dziale dziecięcym??
i te pojemniki w regale z dziura? Przepraszam ale chyba skapuje od Ciebie
M+M w Warszawie na pewno będziesz spokojniejsza
Vira mnie wpisali do jakiegoś faceta, nie pamiętam nazwiska ale opinie ma kiepskie eh. Co tam u Was?M+M+? lubi tę wiadomość
-
Kate84 co do lutki to jak masz setke to ja dziekuje
setka mi sie gorzej rozpuszcza.
mialam dzis wizyte na nfz-kurna no tylko usiasc i plakac. Problemy z ciaza a leksrz zajmuje sie mna ok.10min w tym usg na slabym sprzecie trwajace 3mini on smie mnie pytac po co chodze do dwoch lekarzy
w badaniu palpacyjnym szyjka ok, po ekspresowym usg wiec,ze maly wazy ok.1700kg. Dobrze,ze za tydzien wizyta u pani doktor ktorej place ale przynajmniej poswieca mi tyle czasu ile potrzebuje! Odpowiada na kazde pytanie... do tego na nfz to chodze po zwolnienia bo nie chce miec potem jakis klopotow z zusem tylko jeden on mi wypisuje od poczatku no i chodze po skierowsnia na badania za darmo. Za miesiac pobierze mi ostatnie posiewy i wypisze ostatnie pewnie zwolnienie.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Kate84 - pojemniki na łóżeczko dział dziecięcy, 4 w komplecie są i super cena
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30199283/?query=ONSKLIG
a o które pojemniki Ci chodzi ? te białe i zielone ? bo te są z ikei z działu" przechowywanie " i są to wkłady do szafy
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00186395/
Bo mam tam też pudła kolorowe, te w sowy zakupione w tescoKate84 lubi tę wiadomość
Samuel
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 12:56
olatychy, Mania1718, Magda lena, aleksandrazz, A.Kasia, alinalii, Mietka 30:), Czarodziejka87, muminka83, Gośśś, baassiia, Madlene.:), Kate84, Falon, Viera Yves, edyś, ksanka, d'nusia, domiii, perła ziemi, Izoleccc, Vincent, Kajola, kateee, Est, anitka19953, Karka, Karolina@, She86 lubią tę wiadomość