Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
edyś wrote:Uważam, że w instytucjach, w których ma się do czynienia z drugim człowiekiem raz na jakiś czas powinno się przeprowadzać testy psychologiczne. Może wtedy w szpitalach czy szkołach pracowaliby ludzie z powołaniem a nie jakieś aspołeczne, bez empatii mendy.
-
skowroneczka87 wrote:Mam pytanie do mam z twardnieniami. Jak czesto w ciagu dnia zdarza wam sie twardnienie brzucha wlasnie?
-
A.Kasia wrote:Super wieści
A z tym przekręceniem to mały ma jeszcze sporo czasu
Nie pisałam Wam wczoraj na jaką beznadziejną położną trafiłam wczoraj na ktg. W trakcie badania pytała która to ciąża i dlaczego tak wcześnie to badanie, więc jej powiedziałam, że miałam skurcze i że poprzednie dziecko urodziłam przedwcześnie. Jak się dowiedziała, że mały nie przeżył to stwierdziła:
"Oj wie pani, może i lepiej bo kto by później takiego inwalidę wychowywał. Przecież te wcześniaki to wszystkie mają problemy i się dobrze nie rozwijają. Po lekarzach trzeba z nimi chodzić i w ogóle. Tylko szkoda, bo jakby pani miała dwoje dzieci to by pani dostała 500 zł na dziecko..."
Nawet mi się przykro nie zrobiło bo byłam zbyt zszokowana i nie wierzyłam w to co słyszę.
Co za pizda. Oby starość miała okrutną i samotną bo tylko na to zasłużyła. Tacy ludzie jeszcze istnieją? Czy dla nich tylko ta pieprzona kasa w głowie??? Masakra jakaś. Wcześniak miał szanse na normalne życie - żył. Czuł i jestem pewna że kochał was całym swym malutkim sercem. A taka kreatura śmie twierdzić że to lepiej. Jak słyszę takie historie to jestem za tym by wróciły Obozy i by takie kreatury na mydło przerobić albo przeznaczyć na części zamienne!!!!
Bardzo ci Kasiu współczuje że na taką kobietę trafiłaś. -
Kate ja mam malutki pokoik dla malego i niezbedne mi rzeczy poukladalam na komodzie. Dodatkowo mam szafe wnekowa i tam bede chowac zapasy
Tak to wyglada
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/118f22c9bedb.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d162890551c8.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f4dbb13ee3c7.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 13:57
Magda lena, A.Kasia, Madzialena90, Karolina@, Czarodziejka87, Vincent, Falon, ciri22, 26Asia, olatychy, vikus001, d'nusia, perła ziemi, Kajola, Gośśś, Madlene.:), RudyTygrysek, nataliano, Viera Yves, She86, Mietka 30:), edyś, Kate84, Est, Karka, Teresa1992 lubią tę wiadomość
[/link]
-
Czarodziejka87 wrote:Mania ale śliczny kącik!
Czyżby też Radek II ?dostalam w prezencie
ale patrzac na zdjecie D'nusi chyba ten samWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 14:12
Czarodziejka87, d'nusia lubią tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Piękne pokoiki i kąciki dziewczyny!
podsuwacie mi ciągle nowe pomysły. U mnie trwa remont pokoiku dla naszego Ktosia i tez juz sie nie moge doczekać! W kuchni stoja i czekaja na złożenie szafa narożna, komoda, łóżeczko, komoda kąpielowa- ciekawe jak będzie sie wszystko razem prezentowalo
Chciałabym kupić sobie jeszcze fotel do karmienia-czy któraś też planuje taki zakup? Jakiś pomysł jaki?Mania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To u mnie gulasz, ale z kopytkami domowej roboty i buraczkami
A.Kasia Że też takie głąby pracują w służbie zdrowia , szkoda słów na imbecyli
Kate84 Dziękuję Ci za słowa wsparcia :* Przez całą ciąże miałam wrażenie że jestem "niezniszczalna" i nic mnie nie ruszy, a tu jednakPowiedz, zmieniłaś jakoś swoją dietę żeby nie przytyć niewiadomo ile przez brak ruchu ? Czy nie myślisz o tym ?
Piękne pokoiki dziewczyny !
Ja również dołączam do fanów łóżeczka Radek IITeż mamy białe (najpierw kupiłam orzech, ale było za ciemne).
Jak przyjdzie mi pościel i ochraniacze to pstryknę sweet focie
Mania1718, Falon, Czarodziejka87, d'nusia, Kate84 lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Witam!
Magda lena - na Twe urodzinki życzę Ci wszystkiego co w życiu można zwać szczęściem!!!
Mania1718 Olatychy D'nusia - cudowne te Wasze pokoiki, my łożeczko dopiero kupujemy na przełomie luty/marzec, bo na początku i tak mała będzie spała w koszu mojżesza po siostrzeńcu. Już tego zakupu nie mogę się doczekać, chyba umrę!
A.Kasia Martka89 - ręce opadają... Co za durne baby pieprzą takie bzdury!!! szczerze współczuję, że musiałyście się nasłuchać tego wsztystkiego! Widać empatia u nich to kompletne dno! I pomyśleć, że w ogóle takie osoby pracują w takim miejscu! Żenada...
M+M+? - chyba z ciekawości zajrzę do tej książki
Noelka - ja całe pranie zrobiłam w mleczkach Loveli (do białego i do kolorowego) Nie stosowałam żadnych dodatkowych środków do płukania przynajmniej na początek i u mnie akurat kompletnie nic się złego nie wydarzyło
Alinalii A.Kasia - piękne brzusia!
Domii - nam ostatnio na zejęciach w SR mówili o puchnięciu palców, że prawdopodobnie mogą się pojawić, że na tym etapie to całkiem normalne i aby zawczasu profilaktycznie zrezygnować z biżuterii.
Swoją drogą mam nadzieję, że na najbliższych spotkaniach dowiem się coś więcej na temat witamin o których piszecie K i D, bo ten temat mam jeszcze nieobcykany
Ja dzisiaj przebudziłam się przed 7.00 jak mężuś wychodził do pracy i sobie myślę aaa... Położę się jeszcze troszkę i może się zdrzemnę.
Wstałam o 12.30!!! Aua... Spanie niedźwiedzia szok!!! A za oknem tak bosko!
Magda lena, Mania1718, d'nusia, Czarodziejka87, M+M+?, alinalii lubią tę wiadomość
-
Dorka87 wrote:Ten jest świetny, ale chyba trochę za drogi, ja myślałam o czymś tańszym...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2d0360f0801.jpg -
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa. Ja dziś nie wychodzę z łóżka i staram się przestać myśleć właśnie o tym, co mi wczoraj powiedziała ta położna. Nie chciała źle na pewno. Ja też jestem już mocno zestresowana i chyba nad wyraz reaguję, za dużo trochę tego wszystkiego na mnie spada
Ale nie mogę się w środku uspokoić
Znacie jakieś fajne sposoby na relaksację?