Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania1718 wrote:Dzień dobry kobietki
Do mnie zakradł się dzisiaj leń niesamowityNie mam pomysłu na obiad ale się nie poddam tak łatwo
domiii mi od dłuższego czasu puchną dłonie i stopy. Zauważalne z reguły z rana, później jest już lżej
Kasia brzuszek cud miód malina
d'nusia na ścianie masz tapete? Te grochy białezakochałam się. Mi córcia maluje 3 obrazy (będą 3 sówki ) oczywiście pochwalę się efektem końcowym.
Karolina@ Ja też używam Lenor sensitive jest piękny. I zastanawiam się dlaczego zagraniczne proszki i płyny pachną intensywniej i dłużej.
Ja robię kotleciki rybne, kapustę czerwoną z chrzanem i ziemniaczki.Mania1718 lubi tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Ja robię kotleciki rybne, kapustę czerwoną z chrzanem i ziemniaczki.
moje dzieci kręcą trochę nosem i muszę coś wymyślić innego. Ważne że już mam pomysł na deser "galaretki z owocami i bitą śmietaną "
muminka83, Madzialena90, Kate84 lubią tę wiadomość
[/link]
-
hej Kochane.
Domiii - mi spuchły palce!Obrączkę nawet wczoraj zdjęłam.
Kasiu - wyglądasz pięknie.
Danusiu - pokoik śliczny! Marzenie!
Zazdroszczę Wam tych pokoików. My mieszkamy u teściów, więc tylko łóżeczko i komodę mamy dla synka. nic więcej nie robiliśmy, bo wiosna/lato wprowadzamy się do mieszkanka w Gdańsku, więc bez sensu inwestować coś tutaj.
A ja pochwalę się moim urodzinowym śniadaniem w wykonaniu mojego małża. Pancakes z bitą śmietaną. Mmmmmm.
image hosting 10mb limit
P.S Po takim śniadaniu to mam pewnie 1kg do przoduAle synek w brzuszku jest mega zadowolony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 12:23
Mania1718, muminka83, edyś, Czarodziejka87, d'nusia, Karolina@, Vincent, perła ziemi, domiii, A.Kasia, Falon, Madzialena90, Lilou1984, Kate84, vikus001, Izoleccc, Kajola, Karka, Madlene.:), Mietka 30:), Renka88, Est lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarodziejka87 tak to Radek II
Vincent Ramek nie trzeba, one są przygotowane pod wkręty, ale pewnie na taśmę spokojnie też można
Mania1718 To są naklejki z firmy Wikam , na specjalne zamówienie bo chciałam duże ( dałam jak za normalne plus dorobili mi małych groszków na kiedyś)
http://www.wikam.com.pl/Mania1718, Czarodziejka87, Vincent, Kate84 lubią tę wiadomość
-
My już po wizycie
wszystko ok u mnie i małego. Moja szyjka piękna wg ginki pomimo tych bóli miesiaczkowych. Na to dostałam większą dawkę magnezu oraz nospe. Mówi że te bóle może stymulować Antek bo dalej jest nóżkami na dole. No i właśnie... Jeśli do następnej wizyty się nie przekręci to ustalamy cesarke. Według niej dziecko jest duże więc wątpi że się przekręci... No ale zobaczymy.
18 stycznia mamy badanie USG III trymestruKarolina@, baassiia, domiii, Mania1718, A.Kasia, d'nusia, Madzialena90, Kate84, vikus001, edyś, Falon, Izoleccc, Kokaina, Kajola, Karka, M+M+?, Czarodziejka87, Renka88, Est lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
u mnie placki ziemniaczane z gulaszem
Mania1718, A.Kasia, Martita88, roletka, Falon, Madzialena90, Izoleccc, Renka88 lubią tę wiadomość
-
Magda lena wrote:
A ja pochwalę się moim urodzinowym śniadaniem w wykonaniu mojego małża. Pancakes z bitą śmietaną. Mmmmmm.
image hosting 10mb limit
P.S Po takim śniadaniu to mam pewnie 1kg do przoduAle synek w brzuszku jest mega zadowolony
o matko! ciekawe czy mój mężulek się tak jutro dla mnie postara. znając tego śpiocha to mogę pomarzyć!
Magda lena, wszystkiego, co najpiękniejsze w dniu urodzin!Magda lena lubi tę wiadomość
-
D'nusia to mamy te same łóżeczka
Karolina zgadzam się w 100%
szwagier mojego T. pracuje w Niemczech i przywozi płyny do płukania,bez porówniania z tymi naszymi
Pachną dłużej i intensywniej:)
Magdalena spełnienia marzeń i wszystkiego co najpiękniejsze! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 12:48
d'nusia, Mania1718, Karolina@, Magda lena lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
To już plan jest
Zrobię rosołek i placki ziemniaczane po węgiersku
Dziękować
Magdalena byłam tak zafascynowana twoim prezentem że nie pomyślałam o zyczeniach, brawo ja!
Wszystkiego co w życiu najlepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 12:53
Czarodziejka87, Magda lena lubią tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualnyniecierpliwaa wrote:My już po wizycie
wszystko ok u mnie i małego. Moja szyjka piękna wg ginki pomimo tych bóli miesiaczkowych. Na to dostałam większą dawkę magnezu oraz nospe. Mówi że te bóle może stymulować Antek bo dalej jest nóżkami na dole. No i właśnie... Jeśli do następnej wizyty się nie przekręci to ustalamy cesarke. Według niej dziecko jest duże więc wątpi że się przekręci... No ale zobaczymy.
18 stycznia mamy badanie USG III trymestru
Super wieściA z tym przekręceniem to mały ma jeszcze sporo czasu
Nie pisałam Wam wczoraj na jaką beznadziejną położną trafiłam wczoraj na ktg. W trakcie badania pytała która to ciąża i dlaczego tak wcześnie to badanie, więc jej powiedziałam, że miałam skurcze i że poprzednie dziecko urodziłam przedwcześnie. Jak się dowiedziała, że mały nie przeżył to stwierdziła:
"Oj wie pani, może i lepiej bo kto by później takiego inwalidę wychowywał. Przecież te wcześniaki to wszystkie mają problemy i się dobrze nie rozwijają. Po lekarzach trzeba z nimi chodzić i w ogóle. Tylko szkoda, bo jakby pani miała dwoje dzieci to by pani dostała 500 zł na dziecko..."
Nawet mi się przykro nie zrobiło bo byłam zbyt zszokowana i nie wierzyłam w to co słyszę. -
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj placki ziemniaczane, ale w porównaniu do alinalii na ubogo, bo bez gulaszu
Magda lena - wszystkiego co najlepsze. Przede wszystkim zdrówka, uśmiechu, samych słonecznych dni i jeszcze więcej miłości
A.Kasia - jestem w szoku, na prawdę. Ścisnęło mnie w gardle. Aż nie wiem jak skomentować tą położną...
Mania1718, Czarodziejka87, Magda lena lubią tę wiadomość