Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam tak samo jak Wy, z jednej strony nie mogę się doczekać kiedy już będą poza brzuszkiem, a z drugiej tak się boje, że nie będę potrafiła się zająć chłopakami, powiem Wam szczerze, że moje jedyne doświadczenie z niemowlakiem to jest mój aktualnie 17-to letni brat cioteczny i to wszystko , nigdy później nie miałam niemowlęcia na rękach , nawet jak w rodzinie były maluszki poprostu bałam się wziąć na ręce, liczę na instynkt i mam nadzieje, ze się nie zawiodę
mimo z pewnością trudnych początków czeka nas naprawdę cudowny czas
Madlene.:), A.Kasia, muminka83, Falon, Kasia24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolin wrote:Zostawili mnie na oddziale. Właściwie nie wiem dlaczego. Lekarka zrobiła badanie palpacyjne i nic więcej i jeszcze wszyscy oburzeni ze nie przyjechałam spakowana i gotowa do zostania.
Trzymaj się! Jutro rano pewnie dowiesz się więcej. A podali Ci chociaż jakąś kroplówkę z magnezem czy planują zrobić ktg? -
nick nieaktualnyKate84-zazdroszcze wizyty?Ja byłam u Jakubowskiej jak pisałam wczoraj i ta wizyta to jakas żenada.Zadnego usg nie mialam bo jak sie okazało pani doktor nie ma uprawnien.Jedyne co zrobiła to palcami wymacała czy szyja zamknieta,wypisała L4 i recepte na clotrimazolum.Małej nawet nie widziałam-nie wiem ile wazy,jakie ma tetno i czy wszystko w porzadku.Moja kolezanka do niej chodzi od lat i tez jej nigdy usg nie robi tylko daje skierowanie na usg do innego lekarza-czyli podwójne latanie.Żenada na maxa.Ale jestem złaaaaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 21:03
-
Clotrimazolum kupilam bez recepty za 3 zl
-
Polin,nie przejmuj się bo na przyjęciu nie robią raczej usg, zrobią Ci jutro. Mnie jak ostatnio przyjmowali robili mi usg o 3 w nocy po tym jak mnie zbadali palcami , także to znaczy że nie jest źle i usg może poczekać do jutra.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Madzialena90 wrote:właśnie weszłam na pierwszą stronę i tak się zastanawiam która z nas rozpocznie rozpakowywanie
ciekawe jak będą się pokrywać nasze TP.
polin trzymaj się
Domiii prosze o aktualizacje: u nas rosnie Gabrysia, TP 25.03.A.Kasia, domiii, Falon, M+M+?, Czarodziejka87, Kate84, Mietka 30:), Kajola, Karka lubią tę wiadomość
-
baassiia wrote:ad kremów do pupy to teraz jest promocja w Rossmanie i Bepanthen 30g z kartą rossnę jest za 15,99 (tylko uwaga, bo na pułce jest tak jakby nowa seria i on kosztuje 25,99, także łatwo pomylić)
http://www.rossmann.pl/Produkt/Bepanthen-Baby-masc-ochronna-przeciw-odparzeniom-pieluszkowym-30-g,285923,1663,6088
Jeszcze pytanie jaka jest dobra (tania) cena za 1 szt pieluszki pampers (najmniejsza wielkość 3-5 kg), często są jakieś promocje, ale nie wiem czy to tanio czy drogo :p
Ja się dziś wzięłam za szorowanie wózka i nosidełka. Dostałam od siostry i rzeczy są mało zniszczone, bo po 1 dziecku, ale jej synek ma już 8 lat więc był dość przykurzony. Co się dało do pralki, a resztę szorowałam ręcznie.
Jutro będe prać ciuszki i też mam proszek i płyn do prania Lovela, nie mam płynu do płukania więc po waszych przygodach kupie jakiejś innej firmy. Dzisiaj co prawda, przy tym szorowaniu wózka było ok, ale no nie wiadomo jak na dzidziusia by działał.
w Netto za 3 opakowania Pampersów kwota 66 zł
Ja zakupiłam w tej ofercie na allegro: http://allegro.pl/200szt-pieluszki-pampers-2-mini-24x72-chusteczki-i5907931207.html -
nick nieaktualnyMadzialena90 wrote:właśnie weszłam na pierwszą stronę i tak się zastanawiam która z nas rozpocznie rozpakowywanie
ciekawe jak będą się pokrywać nasze TP.
Znając przewrotność losu pewnie ta, co się tego najmniej spodziewaNo ale nie ważne która pierwsza, ważne żeby w bezpiecznym terminie
Madzialena90, d'nusia, baassiia, domiii, muminka83, foxica, Falon, aleksandrazz, Kate84, Est lubią tę wiadomość