Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj mąż mało romantycznie się oświadczył mi się w kuchni, stres go zjadł i nie mógł już wytrzymać
Mieszkaliśmy juz wtedy razem kilka lat, bo tak jak.pisałam, poznaliśmy się przez Internet i dzielilo nas 100 km, więc ze względów logistycznych zamieszkaliśmy razem po ok. 3 m-cach znajomości
Ślub wzięliśmy dwa lata temu.A.Kasia, muminka83, Vincent, Falon, ksanka, Czarodziejka87, perła ziemi, Magda lena, M+M+?, RudyTygrysek, Izoleccc, Karka, Kate84, Lilou1984, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
Ale naprodukowałyście dzisiaj tych stron... Na szczęście udało mi sie Was nadrobić
My dzisiaj byliśmy na wielkich zakupach. Łóżeczko, komoda i materacyk kupiliśmy w Ikei. Wanienkę też kupiliśmy w Ikei. Kosztowała jedynie jakieś 17 ZŁ.Najbardziej zadowolona jestem z nosidełka, bo udało nam się go kupić za 200 zł, przecenione z 480 zł. Oczywiście kupiliśmy jeszcze ciuszki dla małego, bo w Smyku były duże przeceny.
Obiadek dzisiaj był na wynoś z mojej ulubionej knajpy wegetariańskiej Złotego Osła.
A co do wcześniejszego tematu, ja mojego narzeczonego poznałam na speed dating'u.Est, A.Kasia, muminka83, Vincent, Czarodziejka87, ksanka, Falon, Magda lena, domiii, Madlene.:), Karka, Kate84, Lilou1984 lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
W mikrofali odkazić, jak to się robi?
Kurcze no nie wiem mize kupie bo od razu można do tego sterylizatora wrzucić smoczki itp. Lepszy parowy czy elektryczny? Czy to jest to samo?Nie mam dziś siły czytać o tym na necie
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyOla - ja nie pomogę bo chociaż planuję kupić to jeszcze się nie wgłębiałam w temat...
W ogóle to w ramach wieczornej rozrywki oglądam sobie sukienki w internecie, mam 2 wesela w maju i przydałoby się wyglądaćMarzy mi się taka obcisła za kolano w stylu Victorii Beckham tylko ciekawe jak to z brzuchem będzie
ksanka lubi tę wiadomość
-
My z moim Ł poznaliśmy się 8 lat temu w czerwcu na domówce na którą zabrał mnie mój znajomy który studiował z Ł. I na tej domówce po pijaku wylądowaliśmy z Ł łóżku
później miałam moralniaka jak diabli ale spotkaliśmy się kolejny raz i kolejny
od 3 lat mieszkamy razem a w październiku był nasz ślub
A.Kasia, Vincent, Falon, muminka83, Est, Madlene.:), ksanka, Karka, Kate84, Czarodziejka87, Lilou1984, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysmy sie z mezem spotkali wszkole w 1 kl ja lo on zawodowa.. Ja wegetarianka on z profilu rzeznik wedliniarz;)
A.Kasia, Martita88, Falon, d'nusia, Izoleccc, perła ziemi, muminka83, Est, ksanka, Karka, Kate84, Czarodziejka87, Lilou1984, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFalon wrote:A.Kasia zawsze można się poratować majtkami wyszczuplającymi, przyznam się że korzystałam kilka razy i całkiem super się sprawdziły
Takie spódnice, czy sukienki ołówkowe są na prawdę sexi!!!
Ojj takW najgorszym wypadku będę się taką bielizną posiłkować bo mam wewnętrzną potrzebę po tych miesiącach zapuszczenia poczuć się naprawdę sexy
Taka kieca mi się marzy
Martita88 - ulalaWasza historia to jest dopiero gorrrąca
Falon, aleksandrazz, Magda lena, Vincent, Izoleccc, perła ziemi, muminka83, Est, ksanka, Kate84, Mietka 30:), Kaarolina lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Ojj tak
W najgorszym wypadku będę się taką bielizną posiłkować bo mam wewnętrzną potrzebę po tych miesiącach zapuszczenia poczuć się naprawdę sexy
Taka kieca mi się marzy
ja to po ciąży znów dietka i ćwiczenia i do zrzucenia z 20 kg
więc taką kieckę to mogę ewentualnie na nogę
-
nick nieaktualny
-
My z Szymonem znamy się długo, bo on był przyjacielem mojej siostry, ale taka znajomość że wiedzialam kim on jest i cześć, cześć i tyle
on mial narzeczoną, kupili razem mieszkanie byli ze soba 9 lat (moja siostra do dziś z nią sie przyjaźni
) ja byłam w paru związkach pokolei, później tak sie złożyło, ze jakos po tych związkach bylam okolo rok sama. Moja najlepsza przyjaciolka podobnie i postanowilysmy pojechać razem na sylwestra do Pragi. Bylo świetnie, na moście św. Karola wypowiedzialysmy zyczenie,poznalysmy nowych ludzi. Po powrocie przyjaciolka zaczela spotykać sie z chłopakiem którego tam poznalysmy, a ja dowiedzialam sie ze Szymon rozstal sie z narzeczoną
moja siostra wyprowadziła sie wtedy do swojego chłopaka i pewnego piatkowego wieczoru zaprosiła mnie do siebie, Szymon tez byl no i zaiskrzylo
tak zaczęliśmy sie spotykać
to był styczeń 2012. Ja wtedy mieszkałam z rodzicami a Szymon sam, w lipcu moi rodzice wyjechali na miesiąc i sie do niego sprowadzilam, i już nie wyniosłam choc mial byc tylko miesiac
w październiku wyjechalismy do Egiptu i pierwszego wieczoru na molo z podswietlonymi rafami oswiadczyl sie
we wrześniu 2013 wzięliśmy slub
takze dziewczyny zyczenia wypowiedziane na moście w Pradze sie spelniaja serio
ja jestem z moim ukochanym poza ktorym swiata nie widzę i czekamy na nasz Mały Cud... Moja przyjaciółka tez jest szczęśliwa żona chlopaka pozwanego w Pradze i ma ślicznego rocznego synka
Ach... Bardzo przyjemny temat zaczelyscie)))
A.Kasia, RudyTygrysek, Falon, Magda lena, Vincent, perła ziemi, muminka83, Est, ksanka, Karka, Kate84, Czarodziejka87, M+M+?, Lilou1984, Martita88, Kaarolina, Kajola, baassiia lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Ola - ja nie pomogę bo chociaż planuję kupić to jeszcze się nie wgłębiałam w temat...
W ogóle to w ramach wieczornej rozrywki oglądam sobie sukienki w internecie, mam 2 wesela w maju i przydałoby się wyglądaćMarzy mi się taka obcisła za kolano w stylu Victorii Beckham tylko ciekawe jak to z brzuchem będzie
W najgorszym razie majciochy po pachy i po brzuszku sladu nie bedzie;-) Ale Tobie raczej nie grozi pociazowe sadelko:-) -
Oj tak. Ja tez juz zaczynam planowac diete na po porodzie. Po pierwszym zamiast zrzucic to sie dorobilam jeszcze z 10 kilo, ale tym razem nie ma mowy. Juz raz udalo mi sie zrzucic 3 dyszki to i teraz te parenascie jakos pojdzie. Musi:-)
Falon lubi tę wiadomość
-
Mój tato mawiał że baba bez brzucha to jak dzban bez ucha.
Kasiu jak widzisz na zdjęciu modelka ma brzuszek mały. Jesteś szczupła. Nie zwaliłaś z nóg wagą jaką jesteś na plusiePowiem więcej daję sobie głowę uciąć że raz dwa wrócisz do normy. Po drugie nie jesteś zapuszczona. Nie widziałaś zapuszczonej baby a ja tak i uwierz mało przyjemny widok nie wspomnę o zapachu a z tego co piszesz myjesz się regularnie. Wyglądasz na naturalną dziewczynę a nie porcelanową lalę. :-* Tak więc reasumując
każda z nas w tej ciąży jest wyjątkowo piękna nic dodać nic ująć.
Falon, ksanka, A.Kasia, Kate84, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
Ogarnia mnie strach i panika , bardzo sie boje porodu , nie wiem co mi jest;(
-
nick nieaktualnyDamy radę wszystkie wrócić do formy
Najwyżej będziemy się wspólnie motywować do ćwiczeń, zawsze to raźniej jak się ma wspólny cel
Ja na pewno wracam od wiosny na basen bo to jedyna forma intensywnego ruchu dobra dla mojego kręgosłupa. Może nawet zaczniemy z małym chodzić z raz w tygodniu
Est - niestety jak to z reguły bywa nie ma mojego rozmiaru ;( chlip chlipmuminka83 lubi tę wiadomość