Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja teściowa się nie wtrąca ale za to moja mama właśnie tak uważa. W pokoju ma być +40 a dziecko powinno być ubrane grubo i spać pod kołderką i z poduszką od początku
i nijak nie da się jej nic przetłumaczyć...dobrze że mieszka 200 km od nas...
uska31 lubi tę wiadomość
-
Moja teściowa na szczęście jest normalna i naprawdę taka bardzo rozgarnieta. Za to mój teść powiedział wczoraj, że on sobie nie wyobraza, że my chlopca chcemy wozic w czerwonym foteliku albo ubierać na czerwono
Ja sie tylko usmiechnelam, a mój mąż powiedział mu: No to sobie wyobraź
I temat się skończyłWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 18:16
-
Hej dziewczyny
Melduję się po dwóch dniach nieobecności. Wczoraj miałam imprezę , 18stka siostrzeńca, ah to były czasyPosiedziałam z mężem do 1 w nocy, nawet troszkę się pobujałam do wolnych piosenek
Dzisiaj cały dzień na nogach i poza domem także teraz leżę i odpoczywam i zaraz zabieram się do nadrobienia postów bo jestem baaaardzo do tyłu
A.Kasia, Est, Kate84, Falon, ksanka lubią tę wiadomość
Samuel
-
nick nieaktualnybaassiia wrote:Jesteście w stanie wyczuć jak wasz dzidziuś się usadził? Ja do tej pory miałam z tym problem, ale od 2 dni tak mi nogi/e wypycha pod prawym żebrem, że moge mu piątkę przybijać
Swoją drogą dziwne, że tak na ukos mu wygodnie
Ja jakoś zawsze mniej więcej czułam jak jest ułożonyW tym tyg przed wizytą mówiłam mężowi, że wydaje mi się jakby mały bokiem do kręgosłupa leżał i na usg faktycznie wyszło, że ułożony podłużnie główkowo w ustawieniu 1
Też mi nogi w prawe żebro wbija a dupkę z lewej strony
ksanka lubi tę wiadomość
-
No właśnie Dziewczyny jak to jest z tą temperaturą w domu, ja zawsze słyszałam, że 19 stopni najlepsza, a dziś pytałam o to położną i ta mi wyskoczyła, że aż 22 hmm?
U mnie ani rodzice ani Teściowie się nie wtrącają teraz tylko wciąż pytają czy leżę -
polin wrote:Dzisiaj dostałam pierwszy zastrzyk ze srerydami na placka. Nie wiem czemu no szyjka ma niby 29 mm. Lekarz mówi ze lepiej dmuchać na zimne skoro brzuch się tak napina.
I jak często robią ci ktg? -
No to ja mam prawdziwe szczęście, bo moi teście to tak jakby ich nie było, przez cały związek nigdy się do niczego nie wtrącali i zawsze są dla mnie bardzo mili.
Moja mama jet nawspanialsza na świecie! i bardzo na czasie, za to mója tata 100 lat za murzynami hahaha -
domiii wrote:Czy Wy też miewacie czasami bóle miesiączkowe?
Niestety tak. Ostatnio coraz czesciej. Czasami przechodzi samo, czasami musze wziac tabletke. Stresujace to bardzo, ale poza tym nic sie nie dzieje, dzidzius sie rusza woec probuje nie panikowac choc jest trudno. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry po dwóch dniach
Kolejny zjazd zaliczony.
Co do bóli miesiaczkowych ja mówiłam już że miewam i powiedziałam o tym gince. Dostałam większą dawkę magnezu i nospe 3x1 tabletka.
Od dwóch dni bóle się nie pojawiłya tak to miałam codziennie.
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
domiii wrote:Czy Wy też miewacie czasami bóle miesiączkowe?
miesiączkowych raczej nie, ale brzuch mam ogólnie ostatnio jakiś taki obolały. i męczy mnie podrażnienie po aplikowaniu luteiny 3x2. już mam wizje, że to jakiś mega stan zapalny. jutro może będą wyniki posiewu moczu.
już kilka razy miałam słabszy moment i chciałam na ip jechać, ale mała się rusza, a brzuch mięknie jak leżę więc staram się trzymać skoro szyjka ciągle długa i zamknięta.
generalnie moje samopoczucie przy burzy hormonów sprzyja napadom paniki. eh!
jak jutro nie będzie wyników, to zgarnę t. i pojedziemy do tego szpitala, może niech jeszcze inny lekarz się wypowie...