Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha, no to faktycznie niezły zanik pamięci
Albo nie dociera jeszcze to do niego, bo mój ostatnio jak lezelismy w łóżku popatrzył na łóżeczko i powiedział przerażonym głosem: Tam niedługo będzie dziecko. Ot, odkrył Amerykę
Kate84, Amarylis, Kokaina, Kasia24, anitka19953, Izoleccc, RudyTygrysek, Hannia123, perła ziemi, Madzialena90, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Dziewczyny zapodałam sobie globulkę, kichnęłam a ona wyleciała! Czy to oznacza, że za płytko włożyłam? Od czasu 1 trymestru nic tam nie aplikowałam i boję się głęboko przy tej mojej szyjce tym bardziej że faktycznie jest zupełnie inna niż wtedy, miękka bardzo i lekko wchodzi nigdy tak nie było więc jestem zaskoczona?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 23:35
-
nick nieaktualny
-
Noo, za płytko. Nie martw się szyjką, umyj tylko porządnie ręce, wytrzyj ręcznikiem papierowym i będzie dobrze
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Dziękuję
to jutro wepchnę głębiej
najlepsze że ona wypadła dosłownie po chwili a miękka była taka że już w ogóle ciężko było ją wsunąć ponownie! A w opakowaniu tylko 3 tyle co gin zalecił, no cóż musi starczyć to co z niej zostało
Jakie to dziewicze tereny dla mnie, mieć takie dylematy
Dobranoc Marcówki :-*
-
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za wszystkie słowa otuchy!
Mój gin oddzwonił i powiedział, żebym się nie martwiła, bo jak na ten tydzień ciąży szyjka nie jest krótka.
mam brać magnez, ewentualnie nospę, choć mi ona osobiście nie pomaga i dużo odpoczywać.
nie mam wyjścia - 3 tygodnie wytrzymam, a potem niech się dzieje co chce!
w poniedziałek mam planową wizytę u mojego lekarza prowadzącego to mnie dodatkowo zbada i sam oceni sytuację.
a i hit dzisiejszy, za który nawet mój gin mnie przeprosił i był w szoku - babka na IP zapisała mi Duphaston... lol
dobranoc Kochane :*muminka83, M+M+?, Czarodziejka87 lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za wszystkie słowa otuchy!
Mój gin oddzwonił i powiedział, żebym się nie martwiła, bo jak na ten tydzień ciąży szyjka nie jest krótka.
mam brać magnez, ewentualnie nospę, choć mi ona osobiście nie pomaga i dużo odpoczywać.
nie mam wyjścia - 3 tygodnie wytrzymam, a potem niech się dzieje co chce!
w poniedziałek mam planową wizytę u mojego lekarza prowadzącego to mnie dodatkowo zbada i sam oceni sytuację.
a i hit dzisiejszy, za który nawet mój gin mnie przeprosił i był w szoku - babka na IP zapisała mi Duphaston... lol
dobranoc Kochane :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 00:08
-
Domiii ja biorę od początku ciąży Duphaston i aż się zastanowiłam nad tym co napisałaś, nad reakcją Twojego lekarza. Moja ginka nawet nie wspomina o tym żeby odstawiać, chociaż ciąża już prawie na finiszu.
PS. Koneser, Zaginiona dziewczyna i Zanim zasnę - na prawdę ekstra filmy. Jeśli macie więcej takich perełek to poproszęmuminka83, ryjkek lubią tę wiadomość
-
Domiii, pamiętam jak mi gin powiedział w 16 tyg ze schodzimy z luteiny, brałam ją 50x2. Do głowy by mi nie przyszło ze będę brać w 8 miesiącu 100x4
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
O, mamuśki już nie śpią
ach ta ciążowa bezsenność.
Co do dupka to lekarz przeprosił chyba za koleżankę dlatego, że dupek na tym etapie to już nic nie pomożeco innego luteinka dopochwowa, ona rzeczywiście dobrze działa na szyjkę i macicę.
domiii lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
heja odnośnie golenia to mąż mi pomagał przed wczorajszą wizytą no i na wizycie rozkładam nogi a lekarz do mnie czy sex uprawiałam a ja na to że jak z tym pessarem i w ogóle a ona że mam otarcia to mówie że mąż mnie golił , to powiedziała że chłopy to się do brody nadają a nie do golenia kobiet
się uśmiałam
muminka83, d'nusia, Kate84, A.Kasia, Est, anitka19953, krówka_muffka, ryjkek, Izoleccc, Madlene.:), RudyTygrysek, Czarodziejka87, She86, Lilou1984, Teresa1992, Amarylis, Kasia24, Vincent, Madzialena90, Mietka 30:), Karka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasieńka 1985 wrote:heja odnośnie golenia to mąż mi pomagał przed wczorajszą wizytą no i na wizycie rozkładam nogi a lekarz do mnie czy sex uprawiałam a ja na to że jak z tym pessarem i w ogóle a ona że mam otarcia to mówie że mąż mnie golił , to powiedziała że chłopy to się do brody nadają a nie do golenia kobiet
się uśmiałam
Hahaha dobre
Dzień dobry Mamuśki, ja dziś od rana w super nastroju pewnie ze względu na Baby Showera znowu miałam jakieś chore sny że przygarnelam noworodka, był to chłopiec i go przewijałam itp
-
Dzis mam straszny dzien.. od nocy zle sie czuje, jeszcze dostalam okropne wiesci ktore mnie dobily. Dobrze ze dzis moj Maz w koncu w domu bedzie i przejmie Krzysia a ja sobie poleze i porycze.. jakis taki podly nasteoj mam, a pogoda nie sprawia ze czuje sie lepiej, za oknem szaro,buro i ponuro..
A.Kasia lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Dzień dobry. Miałam rano wizytę z szyjka lepiej! W najlepszym miejscu 33 mm w najgorszym 25 mm. Jest lepiej!!! Mam brać więcej magnezu.
A.Kasia, Izoleccc, krówka_muffka, Renka88, Kate84, Czarodziejka87, edyś, d'nusia, Lilou1984, Mania1718, Hannia123, Karka lubią tę wiadomość