Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!
Witam się po chwilowym braku internetu a dokładnie od wczoraj wieczór..
Ale naprodukowałyście stron;)
Chyba nie nadrobie dokładnie dlatego wybaczcie,że odniosę się tylko do części postów:*
Kate84 zdjęcia naprawdę wyszły magicznie!!
A.Kasia super,że bryka do Tymka dotarła:)
Ja powinnam w tym tygodniu też już mieć wózek w domku
Nie mogę się doczekać!
Gośśś Kochana tak jak dziewczyny piszą 34 tydzień to piękny wynik!
malutki da sobie radę poza brzuszkiem.
Będzie wszystko dobrze,musi być!
Na razie poczekajmy na wyniki..Trzymaj się ciepło:*
Vincent ten fotel jest świetny:)
Szkoda,że cena wysoka ale na pewno wart tej ceny:)
Kate84, Vincent lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Hej!!!!
Gosiu - mocno tulę i 3mam kciuki za maleństwo, które wcale nie jest już takim maleństwem!Będzie silnym dzieckiem!!!!
A.Kasiu - świetny kolor bryki dla Tymka. Powiedz mi a jak fotelik? Który w końcu wzięłaś?
Vincent - świetny fotel. Też kupię taki, ale to już do nowego mieszkanka
Kate - zdjęcia pozamiatane. Mistrzostwo.!
kasieńka 1985 - i jak się czujesz? Jesteś po wizycie u swojej pani doktor? Koniecznie daj znać.
U Nas w szpitalu nie kąpią niamowlaczków podczas pobytu. No chyba, ze jest ok.5-7 dni to już raczej tak. No i kategoryczny zakaz używania smoczków.
Wkurwia mnie to, bo nie mogą mnie do niczego zmusić.
Rozumiem, że mogą tego nie popierać, ale krzywdy mu tym nie robię!!! wrrrr
Dziś miałam wynik GBSu. Jest ujemny. Nie wyhodowano paciorkowca.Kate84, Vincent, Lucky, domiii lubią tę wiadomość
-
U mnie w szpitalu wiem,że kąpią dzieciaczki ale nie wiem co ile dni.
Dopiero jak pójdę do kumpeli która w zeszłym tygodniu urodziła to wypytam ją.
Kurcze co szpital to inne obyczaje
Dziwi mnie to,że w niektórych jest kategoryczny zakaz noszenia majtek nawet tych siatkowych
Nie wyobrażam sobie że chodząc trzeba trzymać ręką podkład..Lucky lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
mi osobiście się to w głownie nie mieści , że tu zabraniaja smoczków, to kąpią czy się to rodzicą podoba czy nie , tu kazują karmić cyckiem, zabierają butelki, noo jak dla mnie masakra jakaś.... całe szczęście mnie to ominie , to ja bede decydować do dobre a co złe, i nikt mojego zdania podważać nie będzie
arien, Kate84, Lucky, Magda lena, Falon lubią tę wiadomość
-
Wróciliśmy:)
Mały rozwija się prawidłowoważy 2100 gram i ma się bardzo dobrze, głową już jest w dole. Badania potwierdziły prawostronny łuk aorty ale jak to pani doktor powiedziała, to anomalia a nie wada i nie ma teraz wpływu na jego rozwój ani w późniejszym czasie nie wpłynie na jego zdrowie
także odetchnęłam z ulgą. Po prostu będzie wyjątkowy
Gosiu ściskamy mocno !będzie dobrze
A.Kasia wózek rewelacjateż myślałam nad X landerem, są solidne
Vincent aaaaa cudowny fotel ! szkoda, że mam tak małe mieszkankod'nusia, alinalii, Czarodziejka87, Izoleccc, Vincent, Kate84, niecierpliwaa, Renka88, Lucky, Martita88, Est, A.Kasia, Madlene.:), Magda lena, Hannia123, perła ziemi, domiii, Lilou1984, Karka, Falon, Kokaina, Karolina@ lubią tę wiadomość
Samuel
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, bierzecie najzwyklejszą nospę? U mnie chyba dzisiaj nie obejdzie się bez. Do tej pory brałam tylko magnez ,ale dzisiaj mam taki bolący brzuch ,że muszę działać
...
Lucky lubi tę wiadomość
-
d'nusia wrote:Gośśś i Haniu trzymam za Was kciuki i ślę buziaki :* :* :* :* - po jednym dla Was i po jednym dla maluszków
Haniu witaj w nieszczęsnym klubie krótkich szyjek. Twoja nie jest jeszcze także zła, moja ma dwa razy mniej. Trzymam kciuki żebyś trafiła na sympatyczne wspolokatorki. Trzymaj się dzielnie. Ze mną też leży mama która zostawiła dwójkę dzieciaczkow w domuLucky lubi tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
OlaTychy Bardzo się cieszę i tak jak mówisz będzie wyjątkowy
super, że tak pięknie rośnie!
Margaret ja jak brałam to zwykłą, nospe, bez obaw możesz wziąść jak trzeba
Dziewczyny po tym co napisałyście zdecydowałam się, że nie zgodzę się na kąpiel małej w szpitalu. Wykąpiemy ją spokojnie po powrocie do domu.Lucky, olatychy lubią tę wiadomość
-
Ehh dziewczyny dopiero teraz patrzę na te badanie usg a tam kość udowa odpowiada 29.0... Niby lekarz mówi że ok , ale ja w necie się naczytałam i masakrycznie się teraz czuję... Czy którejś z Was też FL wychodzi poniżej wieku ciążowego ?Synuś Antoś - 23.03.2016r.
-
Czarodziejka87 wrote:U mnie w szpitalu wiem,że kąpią dzieciaczki ale nie wiem co ile dni.
Dopiero jak pójdę do kumpeli która w zeszłym tygodniu urodziła to wypytam ją.
Kurcze co szpital to inne obyczaje
Dziwi mnie to,że w niektórych jest kategoryczny zakaz noszenia majtek nawet tych siatkowych
Nie wyobrażam sobie że chodząc trzeba trzymać ręką podkład..
Przypomniał mi się krwawy śledź z opowieści A.KasiCzarodziejka87, alinalii, Lucky, RudyTygrysek, Kate84, A.Kasia, Falon, Kokaina, Karolina@ lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa! Aż wstałam i poszłam sprawdzić. U mnie Fl wynos 5,78 co odpowiada 27t2d-33t-1d. Ja byłam na USG w 30 tc. Mój mały ze wszystkich pomiarach miesci się w 52 centylu czyli na samym środku. Zobacz jakie te widelki sa szerokie. Przecież dzieciaczki rosna różnie, róznej wielkosci tez sie rodzą!
A.Kasia lubi tę wiadomość
-
niecierpliwaa wrote:Ehh dziewczyny dopiero teraz patrzę na te badanie usg a tam kość udowa odpowiada 29.0... Niby lekarz mówi że ok , ale ja w necie się naczytałam i masakrycznie się teraz czuję... Czy którejś z Was też FL wychodzi poniżej wieku ciążowego ?
mi w II usg prenatalnym FL było o 6 dni mniej niż wynikało z OM. Lekarz powiedział, że dziecko jest po prostu drobniejsze bo wszystko - wymiary i waga była w normie. Teraz kolejne USG mam 25 stycznia więc zobaczę jak to wygląda. -
arien wrote:Niecierpliwa! Aż wstałam i poszłam sprawdzić. U mnie Fl wynos 5,78 co odpowiada 27t2d-33t-1d. Ja byłam na USG w 30 tc. Mój mały ze wszystkich pomiarach miesci się w 52 centylu czyli na samym środku. Zobacz jakie te widelki sa szerokie. Przecież dzieciaczki rosna różnie, róznej wielkosci tez sie rodzą!
Dzięki za pocieszenie. U nas FL wynosi 5,5. Wg lekarza 15 centyl... pozostałe wymiary prawidłowe. Powyżej 50 centyla. Wierzę mu że wszystko ok, ale człowiek jest głupi bo nie potrafi się uspokoić.. w końcu chodzi o nasze dzieciątko
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Martita88 wrote:mi w II usg prenatalnym FL było o 6 dni mniej niż wynikało z OM. Lekarz powiedział, że dziecko jest po prostu drobniejsze bo wszystko - wymiary i waga była w normie. Teraz kolejne USG mam 25 stycznia więc zobaczę jak to wygląda.
pewnie ma rację, ja mam 160 cm więc za wysoka też nie jesstem, nóżki mam króciutkie. Więc może ma to po mnieMartita88 lubi tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Olatychy najważniejsze,że z maluszkiem wszystko dobrze:):*
Niecierpliwa nie czytaj już więcej w necie przecież dieciaczki różnie rosną
Twój lekarz mówi,że wszystko jest dobrze i na pewno tak jest!
Nie martw się:*
olatychy lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
M+M i Arien moje lozysko ma II stopien dojrzalosci tak wyszlo na prenatalnych tych trzecich, lekarz z prenatalnych wylapal to ze przeplyw jest slaby i ze maly wazy ok 1750gram i jego brzuszek jest mniejszy i to wlasnie niby swiadczy o niewydolnosci lozyska, jak tu w szpitalu mam robione przeplywy to wychodza dobre i tylko ten wynik z krwi na estriol jest na dolnej granicy normy i to tez swoadczy o tym ze lozysko siadaAniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]