Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiu ja trzymam kciuki, żeby to nie było nic złego i jutrzejsze wyniki były dobre! Zobaczysz, że jeszcze po 31 stycznia zrobisz sobie fotki ciążowe! :-*
Niunia ja na początek mam kołyske, a po miesiącu po przeprowadzce chce mieć łóżeczko, teraz mnie złamałaś bo planowałam kupić z allegro...
OlaTychy super, śliczne fotki jaki negliż, piękny brzuszek
Alinali ja dostałam w prezenciealinalii, olatychy lubią tę wiadomość
-
Hahah Kasia mozesz mieć racje
w H&M są teraz przeceny na skarpetki, mój brat wlasmie dzisiaj mi kupił 3 pary takich grubych przecenionych z 14 zł na 4. Ale trzeba się podobno nachodzic bo są już wyprzedane. Aaa Przypomniało mi się, mój lekarz mówił ze dobrze jest jak się bierze zurawit albo coś takiego, to po 3 miesiacach zrobić sobie przerwę i jeść przez miesiąc zwykłą zurawine. no ale jeśli nawet coś Ci wyjdzie w tym moczu, to dostaniesz leki i tyle, matko żeby już byl koniec tego 36, chyba zaczne wtedy powoli wyganiac Maryśke bo można się wykonczyc nerwowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 18:53
A.Kasia, Kate84 lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz wrote:Jaki kupowalyscie wymiar kołderki do łóżeczka? Teraz nie bd nią przykrywac ale położyć do wózka itp itd.
Ja się zdecydowałam na rozmiar 100x135. Oczywiście najpierw zacznę od rożków i śpiworków, a kołderka na późniejszy okres i starczy na dłużej.
-
nick nieaktualny
-
Przedstawiam Wam spanko naszej gwiazdeczki, nie będziemy jej teraz robić pokoiku, na razie będzie w pokoju z mamusią i tatusiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:01
baassiia, A.Kasia, nataliano, alinalii, Vincent, Mania1718, Kate84, Czarodziejka87, RudyTygrysek, Falon, Izoleccc, perła ziemi, Magda lena, edyś, muminka83, Teresa1992, Renka88, Hannia123, d'nusia, Lilou1984, Karka, Martita88, Mietka 30:), Karolina@, Kasia24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola ja zdecydowałam się na wymiar 120x90. Nie chciałam tej większej, bo myślę, że za dużo by tego było w łóżeczku.
Jeśli chodzi o łóżeczko, to zamawiałam z firmy Piętrus, ta firma często dostępna jest w hurtowniach dziecięcych. Ja zamawiałam z ich strony i mogę polecić, bo już złożone
Co do skarpetek to też miałam ten problem, że nigdzie nie widziałam tych malutkich. I przez to jak gdzieś na takie trafiłam, to od razu kupowałam i niepostrzeżenie nazbierałam ich tyle, że z koszyczka wypadająedyś lubi tę wiadomość
-
Madlene.:) wrote:Przedstawiam Wam spanko naszej gwiazdeczki, nie będziemy jej teraz robić pokoiku, na razie będzie w pokoju z mamusią i tatusiem
Ślicznie!! Duża sypialnips możesz napisać skąd brałas pościel tj poszewki?
Madlene.:) lubi tę wiadomość
-
Kasiu trzymam kciuki, żeby te powtórzone wyniki były lepsze.
Alina bardzo duży wybór skarpetek w tk maxxie, h&m i ja dzialach dzieciecych w marketach, widziałam np w Carrefour baaardzo duzy wybór.
Olatychy pięknie wyglądasz!
Martita czy dobrze zrozumialam, że dla kobiet pracujących normalnie na umowie o pracę nic się w sumie nie zmieniło? Tzn mogę iść na macierzyński platny 80% na rok ?alinalii, olatychy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny torba do szpitala spakowana
yeee . Do tej pory jakoś ciężko było mi się tym zająć bo nachodziła mnie myśl że jak się spakuje to zacznie się akcja porodowa
Pomyślałam sobie że jednak gorzej będzie jak się zacznie a spakuje mnie mąż
Brakuje mi tylko kapci i klapek pod prysznic
Madlene zamówiłam takie same cotton balls dla córki a chłopcom niebieskieCieszę się bo super to wygląda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:28
A.Kasia, ryjkek, perła ziemi, Falon, Madlene.:), Kate84 lubią tę wiadomość
[/link]
-
niunia26 wrote:Hej:)
Napiszcie mi gdzie kupiłyście łóżeczka dla swoich kruszynek ?:)Może jakieś linki ?bo ja zamówiłam przez allegro dziś przyszło i to co zastałam to tragedia jakaś;/ nie domalowane popękane no traGEDIA;/
Martita88 lubi tę wiadomość
-
aleksandrazz wrote:Jaki kupowalyscie wymiar kołderki do łóżeczka? Teraz nie bd nią przykrywac ale położyć do wózka itp itd.
[/link]
-
To w takim razie też zamówię mniejszą , bo i tak chce płaską poduszkę a w zestawie z kołdrą wychodzi ok 50-60 zł.Dzięki z wszystkie odpowiedzi:) Kasia ja właśnie dlatego nie wchodziłam na nową kolekcję , przeleciałam szybko do skarpetek ;p Mam już ubranek aż nad to , moja szwagierka poleciła mi świetną dziewczynę która handluje cartersami itp, więc zaopatrzyłam się już, w sumie dobrze że nie możemy wychodzić z domu bo jakbym wpadła na te wszystkie przeceny...;d
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Mania1718 wrote:Dziewczyny torba do szpitala spakowana
yeee . Do tej pory jakoś ciężko było mi się tym zająć bo nachodziła mnie myśl że jak się spakuje to zacznie się akcja porodowa
Pomyślałam sobie że jednak gorzej będzie jak się zacznie a spakuje mnie mąż
Brakuje mi tylko kapci i klapek pod prysznic
Madlene zamówiłam takie same cotton balls dla córki a chłopcom niebieskieCieszę się bo super to wygląda
Co do cotton balls też się zastanawiałam ale tam chyba nie da się wymienić lampeczek, prawda?
A.Kasia, trzymam kciuki za pomyślne wyniki badań :*Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
aleksandrazz wrote:To w takim razie też zamówię mniejszą , bo i tak chce płaską poduszkę a w zestawie z kołdrą wychodzi ok 50-60 zł.Dzięki z wszystkie odpowiedzi:) Kasia ja właśnie dlatego nie wchodziłam na nową kolekcję , przeleciałam szybko do skarpetek ;p Mam już ubranek aż nad to , moja szwagierka poleciła mi świetną dziewczynę która handluje cartersami itp, więc zaopatrzyłam się już, w sumie dobrze że nie możemy wychodzić z domu bo jakbym wpadła na te wszystkie przeceny...;d
Ja do łóżeczka kupiłam 90x120 cm i taki rozmiar do wózka lub małej kołyski zdecydowanie za duży, także do wózka jeszcze zakupie kocyk w rozmiarze 75cm x 90cm o ten
http://allegro.pl/dwuwarstwowy-dlugowlosy-kocyk-haft-imie-podusia-i5112598732.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:47
-
Kokaina wrote:Co do cotton balls też się zastanawiałam ale tam chyba nie da się wymienić lampeczek, prawda?
Kokaina da się ja w dodatkowo dostałam 5 żaróweczek
Kate84 dokładnie tak jak pisze A.Kasia kupowałam w http://www.modenex.pl/?page=shop&category=6_8&product=220
Mania naprawdę extra te cotton balls robią wrażenie, odmieniają zwykłe wnętrze na plusWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:52
Mania1718, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Ja ,której najbardziej grozi wcześniejszy poród oczywiście torby spakowanej nie mam. Spakuję na wtorkową wizytę ;d
Mania1718 lubi tę wiadomość
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Pościel zamawiałam 120x90. A co do skarpetek też mam z nimi problem
ogolnie podoba mi sie jak dziecko ma dopasowane ubranka a nie za duże, a te co kupiłam skarpetki w smyku, h&&m, zarze czy soxo to napewno bede na pierwsze tyg za duże:/ i nie wiem gdzie takie miniaturki mogę znalezc
mam kilka takich malenkich ale to używane co dostałam od kogos