Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kokaina wrote:Co do cotton balls też się zastanawiałam ale tam chyba nie da się wymienić lampeczek, prawda?
A.Kasia, trzymam kciuki za pomyślne wyniki badań :*
Kokainko Obawiam się że masz racjęszukam informacji na temat wymiany tych lampeczek ale nic nie mogę znaleźć.
Madlene czegoś właśnie brakuje mi w pokojach dzieci a te cotton Ball na wieczory dadzą mega efektU malutkiego mam nadzieję że posłużą mi za nocną lampkę
Dopiero przeczytałam, a jednak można wymieniaćsuper. W tych co zamówiłam nic nie pisze o dodatkowych lampeczkach ale mam taki plan ze kupie wrazie co ledóweczki i zastąpię obecnymi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 20:08
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki wróciłam uspokojona
Przejrzałam kalendarze na belly (także niektórych z Was ) no i faktycznie wychodzi na to, że po prostu mam "krótszego" bobasazresztą mąż mi przetłumaczył, że skoro wyszło 55 mm ta kość udowa, a średnia to 57 mm to 2mm tylko różnicy. A przecież z milimetrami różnie, jest to tak mała jednostka , że w sumie i pomiar mógł być gorzej zrobiony.
Także wracam do świata żywych i jutro będę Was nadrabiaćKate84, arien, Mania1718, A.Kasia, Est, Czarodziejka87, M+M+?, muminka83, Lilou1984, Karka, perła ziemi, Dorka87, Martita88, Karolina@ lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Dziewczyny czy Wasze cotton ballsy są na baterie bo moje na prąd i nie wszędzie mogę je dać hmm
Niecierpliwa super,że jesteś spokojniejsza i ,że szybciutko wróciłaś
Madlene,Kasia dziękuje za namiary już sobie dodałam do ulubionych
Jutro jadę do Gdańska ,zgodnie z wytycznymi gina muszę znaleźć w pociągu miejsce leżące.... w czwartek po podróży leżeć odpocząć, załatwić co trzeba i piątek leżeć , w sobotę powrót do domu na leżąco już autem , nie jestem zadowolona z wyjazdu ale mam nadzieję,że te 4 dni niecałe jakoś tam przeżyję bez żadnych przygód!anie93lica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydomiii wrote:A.Kasia czekamy jutro na ponowne wyniki! wszystko musi być dobrze :*
DziękiNo musi bo jutro jest dobry dzień! Teściowa idzie na 3 dni do szpitala i w końcu będzie trochę spokoju
Kate84 - ja mam na baterie ale to nie są te oryginalne tylko te biedronkowe
niecierpliwaa - cieszę się, że jesteś spokojniejszaMąż rację ma i trzeba się go słuchać
domiii, M+M+?, Kate84, muminka83, niecierpliwaa, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Ej moja też idzie tylko w czwartek na trzy dni. Ja się tak nie cieszę bo kto mi ugotuje rano barszczyk
Ja się mega cieszę! Mąż mi przyniesie obiad z pobliskiej restauracji i w końcu zjem coś dobregoA na wszelki wypadek mam łososia w zamrażarce i warzywa na patelnie - nauczę męża gotować
Madlene.:), M+M+?, Czarodziejka87, aleksandrazz, Mania1718, Kate84, muminka83, Lilou1984, perła ziemi, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Twoja teściowa się obraża jak jesz coś innego niż ona ugotuje? Ja tak miałam z mamą, wolała wyrwać się z pracy i przywiesć mi obiad kupiony po drodze niż żebym zjadła to co babcia mi ugotowala,pisałam kiedyś ze nie pałają do siebie sympatią
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Kasiu trzymam kciuki zeby badania jutro dobre wyszly :-*
Maly bedzie z nami w sypialni a tam mam dwie lampki nocne wiec je bede swiecic, nie kupowalam nic dodatkowo do oswietlenia tym bardziej ze wiem ze na poczatku i tak bede swiecic to glowne swiatlo zeby wszystko lepiej widziec
Ktoras pytala o lozeczka, ja swoje kupilam na allegro i jestem zadowolona, jest fajnie wykonane i dobrze pomalowane, czy tam oklejone...
Kolderke mam jednak ta mniejsza bo byla w komplecie z lozeczkiem, chcialam ta duza no ale trudno, kupie pozniej jak maly wyrosnie
Olatychy zdjecia masz przepiekneA.Kasia, muminka83 lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Ola i Kasia to i tak macie dobrze z tesciowymi ze wam gotuja, moja mieszka na dole i nawet sie nie domysli zeby mi pomoc juz nie wspomne o tym, zeby cos ugotowac
moj M wraca z pracy i gotuje, gdyby miala troche rozumu to by nam pomogla chociaz z tym tym bardziej, ze wie ze M ma ciezka prace...
heh ale co tu sie spodziewac jak ona teraz do mnie zadzwoni jak jestem w szpitalu i nawet nie zapyta sie jak tam maly czy ja tylko pyta sie jaka mam pogode
brak slow
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]