Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • She86 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie wrote:
    Kochane jadę na Ip przyszły wyniki kwasów norma do 7 ja mam 70. Przy wynikach 40 natychmiast rozwiązuje się ciążę....trzymajcie kciuki!!
    Powodzenia!!

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• edyś Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie trzymamy kciuki, myślimy i czekamy na pozytywne wieści :)

Jusia, weź paracetamol i do dentysty koniecznie!

l22ncwa15v2ncszo.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie! Trzymam kciuki, ale jakieś dziwne info masz...tzn nie wiem czy dziwne, ale u mnie w szpitalu wyniki koło 40 nie są tragiczne. Dwa razy zdarzyło mi się leżec z dziewczynami z cholestazą. Jedna miała te kwasy koło 200 i była bardzo ciekawym "przypadkiem klinicznym". Dawali jej multum kroplówek z różnymi solami, żeby to wypłukać, z 200 zeszli do 20 paru i puścili do domu...może u Ciebie tez jednak coś zadziałają. Trzymaj się kochana.

A.Kasia - kurczę, mam nadzieję, że jednak to nic grożnego :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 17:20

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilou fajny wozek :)ja tez bede miala kolor szary tylko z riko brano ) Hania jeszczcze 5tyg do donoszonej ;) Aleksandra ale ci dobrze ;)) Mania witam Ciebie ja tez dzis zaczelam 34tc :) polin fajny wozio ;) a siostra ma talent z malowaniem podoba mi sie :) Magda lena wspolczuje ci tego bolu:* basiaaa wspolczuje zepsutej pralki i najgorzej jest jej nie miec jak jest jeszcze sterta prania, a czasami naprawa sie nie oplaca i cza kupowac nowa ;) Allnall podziwiam cie ze chce ci sie robic krokiety i duzo w tym stania bo to praca czasochlonna ale mysle ze wyjda pyszne ;) A.
    kasia no to jak tak jest to mam czesto takie pukanie, ja juz nie pamietam kiedy pilam zbawarke,chodz nie pijam herbat od 2trymestru bo wymiotuje a kakao tez mi nie podchodzi...olatychy chyba w kazdym szpitalu trzeba miec plan porodu mi przyniesie w pon polozna a w czw na wizycie mog gin musi podbic :)

Mania1718 lubi tę wiadomość

• Mania1718 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie i dolaczam do zacisnietych kciukow <3

Teresa mi dodatkowe kilogramy szly doslownie wszedzie ;) najgorzej w uda i pupe :) Napewno zrzucisz migiem ;)

Gosss ja tez sie martwie i czekam na wiesci :/

Teresa1992 lubi tę wiadomość

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie wrote:
    Kochane jadę na Ip przyszły wyniki kwasów norma do 7 ja mam 70. Przy wynikach 40 natychmiast rozwiązuje się ciążę....trzymajcie kciuki!!

Trzymam kciuki!!! Jak będziesz miała możliwość to koniecznie dawaj znać, co u Ciebe

A.Kasia oby to nic poważnego, a jak się czujesz ? Tak jak zwykle ? Nie puchniesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 17:21

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • Martita88 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darra napisałam maila.

MeAmarie trzymaj się Kochana i koniecznie daj znać!!! :* kciukasy zaciśnięte &&&&

dqprwn15leplej5m.png
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to widzę, że wszystkie zmotywowane do zrzucania :) Przynajmniej będziemy się mogły razem dopingować :D

Ja się jeszcze zastanawiam, czy mnie rozstępy dopadną, bo na razie jest spokój. No ale do porodu niecałe 2 miesiące więc brzuszek mocno się powiększy jeszcze.

ryjkek, Kate84 lubią tę wiadomość

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.kasia probowalam prawie kazda pasta myc i ciagle to samo nawet probowalam plynem do plukania i efekt wymiotny czasem biore troszunie pasty i myje zeby nie czuc jej w jamie ustnej...;/ wanna musze zaraz zobaczyc na link co to za pasta. Mania ja na pewno tez przytylam bo brzusio sie zrobil mega wiekszy :D Falon ja napewno jakoms luzna bluzke i leginsy ;) Aleksandra ja maluje na szybkiego rzzesy i tyle tego :D ja tez mam grubszy szlafrok nie bede kupowac cienszego bo pozniej bedzie lezal w szafie i miejsce zajmowal... A.Kasia mam nadzieje ze bedzie dobrze,zrob badania i zobacyzsz co wyjdzie z innych

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmarie- trzymam kciuki. Daj znać jak będziesz mogła.
    A.Kasia- za Ciebie też trzymam. Mam nadzieję, że nic poważnego się nie rozwinie.
    Jusia- a byłaś u dentysty z tym zębem> Jak tak bardzo boli to chyba warto to ogarnąć?

• Martita88 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie do tej pory wyszły dwa rozstępy, są takie różowe a wcześniej je miałam białe :) ale boje się że tak jak moja mama będę miała pod koniec ciąży poorany brzuch :? no ale na razie ostro smaruje balsamami więc mam cichą nadzieję, że jednak uniknę ich :)

dqprwn15leplej5m.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu mam nadzieję że jakoś to wróci do normy o obejdzie się bez szpitalnego łoża.
    Ja rozstępów nie mam jak na chwilę obecną no ale przy pierwszej ciąży też nie miałam.

W domu unosi się zapach pieczonego ciasta. Piekę ciasto truskawkowe na kruchym spodzie i budyniowej piance na imprezę przedszkolną z okazji Dnia Babci. Jak już będzie finał wkleję zdjęcie i będę się modlić by nie zjeść :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 17:37

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Falon Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M+M+? wrote:
    Czarodziejka, to może poleć mi dobry krem do twarzy dla 35 latki :-) Właśnie mi się kończy i muszę zaszaleć :-)

M+M+? szczerze mogę Ci również polecić kremy ECOLLAGEN z Oriflame'u.
    Ja stosuję osobno na noc i osobno na dzień. Używam ich już od wielu miesięcy i nie mogę się z nimi rozstać! ;-) dla mnie są po prostu rewelacyjne! ;-)

http://avanti24.pl/Avanti/1,149263,14653039,Seria_Ecollagen_od_Oriflame.html

M+M+? lubi tę wiadomość

201604051765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa ja tez cwiczylam z Ewka Ch ale po 2 dniach wymieklam mialam wszedzie zakwasy :D Allnall sliczny maly pokoik, ja nie wiem jak tam z tv u mnie w pokoju nie bede miala bo nie ma miejsca,ale niektorze maja najwazniejsze zeby nie mrugalo dziecku w oczy,bo jednak z tv idzie promieniowanie...Me amerie 3 mam kciukasy:*

• niecierpliwaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie kciukasy zaciśnięte !!! :)

Synuś Antoś - 23.03.2016r. :)
  • niecierpliwaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano wrote:
    Niecierpliwa ja tez cwiczylam z Ewka Ch ale po 2 dniach wymieklam mialam wszedzie zakwasy :D Allnall sliczny maly pokoik, ja nie wiem jak tam z tv u mnie w pokoju nie bede miala bo nie ma miejsca,ale niektorze maja najwazniejsze zeby nie mrugalo dziecku w oczy,bo jednak z tv idzie promieniowanie...Me amerie 3 mam kciukasy:*

To prawda, po ćwiczeniach Ewy są straszne zakwasy :) Ale u mnie przynosiły szybkie i faajne skutki :)

Est lubi tę wiadomość

Synuś Antoś - 23.03.2016r. :)
  • MeAmerie Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    MeAmerie! Trzymam kciuki, ale jakieś dziwne info masz...tzn nie wiem czy dziwne, ale u mnie w szpitalu wyniki koło 40 nie są tragiczne. Dwa razy zdarzyło mi się leżec z dziewczynami z cholestazą. Jedna miała te kwasy koło 200 i była bardzo ciekawym "przypadkiem klinicznym". Dawali jej multum kroplówek z różnymi solami, żeby to wypłukać, z 200 zeszli do 20 paru i puścili do domu...może u Ciebie tez jednak coś zadziałają. Trzymaj się kochana.

A.Kasia - kurczę, mam nadzieję, że jednak to nic grożnego :*

Co lekarz to inna opinia. Mój gin napisał żebym nadal leki w domu brała a ordynator Ujastek powiedział że mam natychmiast przyjechać. Te wyniki miałam z piattku.

mhsvpiqve8v6pwb7.png
  • edyś Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M+M a o tej stronce słyszałaś https://www.zrobsobiekrem.pl/ ?
    Jeśli tylko ktoś Ci doradzi czego potrzebuje Twoja skóra to możesz sobie zrobić krem bez tych wszystkich konserwantów ;)

M+M+? lubi tę wiadomość

l22ncwa15v2ncszo.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny rozstèpami tez za bardzo się nie przejmujcie. Z czasem bledną i są mało widoczne. Ja mam na udach i boczkach ale przy wadze 56 nic a nic nie rzucało się w oczy.
    Muminko czy Ty zawsze musisz trafić w moje gusta kulinarne? ? :D Pewnie jutro będę kombinować bo dawno ciasta nie piekłam ;)

Póki co idę leżeć bo krocze boli strasznie po intensywnym dniu.

muminka83 lubi tę wiadomość

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano wrote:

Ja tylko raz się odważyłam - i to był mój zgon. Nie potrafiłam nawet siąść na kibelku nie mówiąc o innych czynnościach. Mąż za to miał ubaw :P

baassiia, nataliano, Falon lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

‹‹ 1621 1622 1623 1624 1625 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ