X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • She86 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie wrote:
    Kochane jadę na Ip przyszły wyniki kwasów norma do 7 ja mam 70. Przy wynikach 40 natychmiast rozwiązuje się ciążę....trzymajcie kciuki!!
    Powodzenia!!

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• edyś Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie trzymamy kciuki, myślimy i czekamy na pozytywne wieści :)

Jusia, weź paracetamol i do dentysty koniecznie!

l22ncwa15v2ncszo.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie! Trzymam kciuki, ale jakieś dziwne info masz...tzn nie wiem czy dziwne, ale u mnie w szpitalu wyniki koło 40 nie są tragiczne. Dwa razy zdarzyło mi się leżec z dziewczynami z cholestazą. Jedna miała te kwasy koło 200 i była bardzo ciekawym "przypadkiem klinicznym". Dawali jej multum kroplówek z różnymi solami, żeby to wypłukać, z 200 zeszli do 20 paru i puścili do domu...może u Ciebie tez jednak coś zadziałają. Trzymaj się kochana.

A.Kasia - kurczę, mam nadzieję, że jednak to nic grożnego :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 17:20

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilou fajny wozek :)ja tez bede miala kolor szary tylko z riko brano ) Hania jeszczcze 5tyg do donoszonej ;) Aleksandra ale ci dobrze ;)) Mania witam Ciebie ja tez dzis zaczelam 34tc :) polin fajny wozio ;) a siostra ma talent z malowaniem podoba mi sie :) Magda lena wspolczuje ci tego bolu:* basiaaa wspolczuje zepsutej pralki i najgorzej jest jej nie miec jak jest jeszcze sterta prania, a czasami naprawa sie nie oplaca i cza kupowac nowa ;) Allnall podziwiam cie ze chce ci sie robic krokiety i duzo w tym stania bo to praca czasochlonna ale mysle ze wyjda pyszne ;) A.
    kasia no to jak tak jest to mam czesto takie pukanie, ja juz nie pamietam kiedy pilam zbawarke,chodz nie pijam herbat od 2trymestru bo wymiotuje a kakao tez mi nie podchodzi...olatychy chyba w kazdym szpitalu trzeba miec plan porodu mi przyniesie w pon polozna a w czw na wizycie mog gin musi podbic :)

Mania1718 lubi tę wiadomość

• Mania1718 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie i dolaczam do zacisnietych kciukow <3

Teresa mi dodatkowe kilogramy szly doslownie wszedzie ;) najgorzej w uda i pupe :) Napewno zrzucisz migiem ;)

Gosss ja tez sie martwie i czekam na wiesci :/

Teresa1992 lubi tę wiadomość

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie wrote:
    Kochane jadę na Ip przyszły wyniki kwasów norma do 7 ja mam 70. Przy wynikach 40 natychmiast rozwiązuje się ciążę....trzymajcie kciuki!!

Trzymam kciuki!!! Jak będziesz miała możliwość to koniecznie dawaj znać, co u Ciebe

A.Kasia oby to nic poważnego, a jak się czujesz ? Tak jak zwykle ? Nie puchniesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 17:21

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • Martita88 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darra napisałam maila.

MeAmarie trzymaj się Kochana i koniecznie daj znać!!! :* kciukasy zaciśnięte &&&&

dqprwn15leplej5m.png
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to widzę, że wszystkie zmotywowane do zrzucania :) Przynajmniej będziemy się mogły razem dopingować :D

Ja się jeszcze zastanawiam, czy mnie rozstępy dopadną, bo na razie jest spokój. No ale do porodu niecałe 2 miesiące więc brzuszek mocno się powiększy jeszcze.

ryjkek, Kate84 lubią tę wiadomość

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.kasia probowalam prawie kazda pasta myc i ciagle to samo nawet probowalam plynem do plukania i efekt wymiotny czasem biore troszunie pasty i myje zeby nie czuc jej w jamie ustnej...;/ wanna musze zaraz zobaczyc na link co to za pasta. Mania ja na pewno tez przytylam bo brzusio sie zrobil mega wiekszy :D Falon ja napewno jakoms luzna bluzke i leginsy ;) Aleksandra ja maluje na szybkiego rzzesy i tyle tego :D ja tez mam grubszy szlafrok nie bede kupowac cienszego bo pozniej bedzie lezal w szafie i miejsce zajmowal... A.Kasia mam nadzieje ze bedzie dobrze,zrob badania i zobacyzsz co wyjdzie z innych

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmarie- trzymam kciuki. Daj znać jak będziesz mogła.
    A.Kasia- za Ciebie też trzymam. Mam nadzieję, że nic poważnego się nie rozwinie.
    Jusia- a byłaś u dentysty z tym zębem> Jak tak bardzo boli to chyba warto to ogarnąć?

• Martita88 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie do tej pory wyszły dwa rozstępy, są takie różowe a wcześniej je miałam białe :) ale boje się że tak jak moja mama będę miała pod koniec ciąży poorany brzuch :? no ale na razie ostro smaruje balsamami więc mam cichą nadzieję, że jednak uniknę ich :)

dqprwn15leplej5m.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu mam nadzieję że jakoś to wróci do normy o obejdzie się bez szpitalnego łoża.
    Ja rozstępów nie mam jak na chwilę obecną no ale przy pierwszej ciąży też nie miałam.

W domu unosi się zapach pieczonego ciasta. Piekę ciasto truskawkowe na kruchym spodzie i budyniowej piance na imprezę przedszkolną z okazji Dnia Babci. Jak już będzie finał wkleję zdjęcie i będę się modlić by nie zjeść :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 17:37

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Falon Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M+M+? wrote:
    Czarodziejka, to może poleć mi dobry krem do twarzy dla 35 latki :-) Właśnie mi się kończy i muszę zaszaleć :-)

M+M+? szczerze mogę Ci również polecić kremy ECOLLAGEN z Oriflame'u.
    Ja stosuję osobno na noc i osobno na dzień. Używam ich już od wielu miesięcy i nie mogę się z nimi rozstać! ;-) dla mnie są po prostu rewelacyjne! ;-)

http://avanti24.pl/Avanti/1,149263,14653039,Seria_Ecollagen_od_Oriflame.html

M+M+? lubi tę wiadomość

201604051765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa ja tez cwiczylam z Ewka Ch ale po 2 dniach wymieklam mialam wszedzie zakwasy :D Allnall sliczny maly pokoik, ja nie wiem jak tam z tv u mnie w pokoju nie bede miala bo nie ma miejsca,ale niektorze maja najwazniejsze zeby nie mrugalo dziecku w oczy,bo jednak z tv idzie promieniowanie...Me amerie 3 mam kciukasy:*

• niecierpliwaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie kciukasy zaciśnięte !!! :)

Synuś Antoś - 23.03.2016r. :)
  • niecierpliwaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano wrote:
    Niecierpliwa ja tez cwiczylam z Ewka Ch ale po 2 dniach wymieklam mialam wszedzie zakwasy :D Allnall sliczny maly pokoik, ja nie wiem jak tam z tv u mnie w pokoju nie bede miala bo nie ma miejsca,ale niektorze maja najwazniejsze zeby nie mrugalo dziecku w oczy,bo jednak z tv idzie promieniowanie...Me amerie 3 mam kciukasy:*

To prawda, po ćwiczeniach Ewy są straszne zakwasy :) Ale u mnie przynosiły szybkie i faajne skutki :)

Est lubi tę wiadomość

Synuś Antoś - 23.03.2016r. :)
  • MeAmerie Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    MeAmerie! Trzymam kciuki, ale jakieś dziwne info masz...tzn nie wiem czy dziwne, ale u mnie w szpitalu wyniki koło 40 nie są tragiczne. Dwa razy zdarzyło mi się leżec z dziewczynami z cholestazą. Jedna miała te kwasy koło 200 i była bardzo ciekawym "przypadkiem klinicznym". Dawali jej multum kroplówek z różnymi solami, żeby to wypłukać, z 200 zeszli do 20 paru i puścili do domu...może u Ciebie tez jednak coś zadziałają. Trzymaj się kochana.

A.Kasia - kurczę, mam nadzieję, że jednak to nic grożnego :*

Co lekarz to inna opinia. Mój gin napisał żebym nadal leki w domu brała a ordynator Ujastek powiedział że mam natychmiast przyjechać. Te wyniki miałam z piattku.

mhsvpiqve8v6pwb7.png
  • edyś Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M+M a o tej stronce słyszałaś https://www.zrobsobiekrem.pl/ ?
    Jeśli tylko ktoś Ci doradzi czego potrzebuje Twoja skóra to możesz sobie zrobić krem bez tych wszystkich konserwantów ;)

M+M+? lubi tę wiadomość

l22ncwa15v2ncszo.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny rozstèpami tez za bardzo się nie przejmujcie. Z czasem bledną i są mało widoczne. Ja mam na udach i boczkach ale przy wadze 56 nic a nic nie rzucało się w oczy.
    Muminko czy Ty zawsze musisz trafić w moje gusta kulinarne? ? :D Pewnie jutro będę kombinować bo dawno ciasta nie piekłam ;)

Póki co idę leżeć bo krocze boli strasznie po intensywnym dniu.

muminka83 lubi tę wiadomość

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano wrote:

Ja tylko raz się odważyłam - i to był mój zgon. Nie potrafiłam nawet siąść na kibelku nie mówiąc o innych czynnościach. Mąż za to miał ubaw :P

baassiia, nataliano, Falon lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

‹‹ 1621 1622 1623 1624 1625 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ