Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MeAmerie! Trzymam kciuki, ale jakieś dziwne info masz...tzn nie wiem czy dziwne, ale u mnie w szpitalu wyniki koło 40 nie są tragiczne. Dwa razy zdarzyło mi się leżec z dziewczynami z cholestazą. Jedna miała te kwasy koło 200 i była bardzo ciekawym "przypadkiem klinicznym". Dawali jej multum kroplówek z różnymi solami, żeby to wypłukać, z 200 zeszli do 20 paru i puścili do domu...może u Ciebie tez jednak coś zadziałają. Trzymaj się kochana.
A.Kasia - kurczę, mam nadzieję, że jednak to nic grożnego :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 17:20
-
nick nieaktualnyLilou fajny wozek :)ja tez bede miala kolor szary tylko z riko brano ) Hania jeszczcze 5tyg do donoszonej
Aleksandra ale ci dobrze
) Mania witam Ciebie ja tez dzis zaczelam 34tc
polin fajny wozio
a siostra ma talent z malowaniem podoba mi sie
Magda lena wspolczuje ci tego bolu:* basiaaa wspolczuje zepsutej pralki i najgorzej jest jej nie miec jak jest jeszcze sterta prania, a czasami naprawa sie nie oplaca i cza kupowac nowa
Allnall podziwiam cie ze chce ci sie robic krokiety i duzo w tym stania bo to praca czasochlonna ale mysle ze wyjda pyszne
A.
kasia no to jak tak jest to mam czesto takie pukanie, ja juz nie pamietam kiedy pilam zbawarke,chodz nie pijam herbat od 2trymestru bo wymiotuje a kakao tez mi nie podchodzi...olatychy chyba w kazdym szpitalu trzeba miec plan porodu mi przyniesie w pon polozna a w czw na wizycie mog gin musi podbicMania1718 lubi tę wiadomość
-
MeAmerie wrote:Kochane jadę na Ip przyszły wyniki kwasów norma do 7 ja mam 70. Przy wynikach 40 natychmiast rozwiązuje się ciążę....trzymajcie kciuki!!
Trzymam kciuki!!! Jak będziesz miała możliwość to koniecznie dawaj znać, co u Ciebe
A.Kasia oby to nic poważnego, a jak się czujesz ? Tak jak zwykle ? Nie puchniesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 17:21
-
O to widzę, że wszystkie zmotywowane do zrzucania
Przynajmniej będziemy się mogły razem dopingować
Ja się jeszcze zastanawiam, czy mnie rozstępy dopadną, bo na razie jest spokój. No ale do porodu niecałe 2 miesiące więc brzuszek mocno się powiększy jeszcze.ryjkek, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA.kasia probowalam prawie kazda pasta myc i ciagle to samo nawet probowalam plynem do plukania i efekt wymiotny czasem biore troszunie pasty i myje zeby nie czuc jej w jamie ustnej...;/ wanna musze zaraz zobaczyc na link co to za pasta. Mania ja na pewno tez przytylam bo brzusio sie zrobil mega wiekszy
Falon ja napewno jakoms luzna bluzke i leginsy
Aleksandra ja maluje na szybkiego rzzesy i tyle tego
ja tez mam grubszy szlafrok nie bede kupowac cienszego bo pozniej bedzie lezal w szafie i miejsce zajmowal... A.Kasia mam nadzieje ze bedzie dobrze,zrob badania i zobacyzsz co wyjdzie z innych
-
nick nieaktualny
-
U mnie do tej pory wyszły dwa rozstępy, są takie różowe a wcześniej je miałam białe
ale boje się że tak jak moja mama będę miała pod koniec ciąży poorany brzuch
no ale na razie ostro smaruje balsamami więc mam cichą nadzieję, że jednak uniknę ich
-
Kasiu mam nadzieję że jakoś to wróci do normy o obejdzie się bez szpitalnego łoża.
Ja rozstępów nie mam jak na chwilę obecną no ale przy pierwszej ciąży też nie miałam.
W domu unosi się zapach pieczonego ciasta. Piekę ciasto truskawkowe na kruchym spodzie i budyniowej piance na imprezę przedszkolną z okazji Dnia Babci. Jak już będzie finał wkleję zdjęcie i będę się modlić by nie zjeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 17:37
-
M+M+? wrote:Czarodziejka, to może poleć mi dobry krem do twarzy dla 35 latki
Właśnie mi się kończy i muszę zaszaleć
M+M+? szczerze mogę Ci również polecić kremy ECOLLAGEN z Oriflame'u.
Ja stosuję osobno na noc i osobno na dzień. Używam ich już od wielu miesięcy i nie mogę się z nimi rozstać!dla mnie są po prostu rewelacyjne!
http://avanti24.pl/Avanti/1,149263,14653039,Seria_Ecollagen_od_Oriflame.htmlM+M+? lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa ja tez cwiczylam z Ewka Ch ale po 2 dniach wymieklam mialam wszedzie zakwasy
Allnall sliczny maly pokoik, ja nie wiem jak tam z tv u mnie w pokoju nie bede miala bo nie ma miejsca,ale niektorze maja najwazniejsze zeby nie mrugalo dziecku w oczy,bo jednak z tv idzie promieniowanie...Me amerie 3 mam kciukasy:*
-
nataliano wrote:Niecierpliwa ja tez cwiczylam z Ewka Ch ale po 2 dniach wymieklam mialam wszedzie zakwasy
Allnall sliczny maly pokoik, ja nie wiem jak tam z tv u mnie w pokoju nie bede miala bo nie ma miejsca,ale niektorze maja najwazniejsze zeby nie mrugalo dziecku w oczy,bo jednak z tv idzie promieniowanie...Me amerie 3 mam kciukasy:*
To prawda, po ćwiczeniach Ewy są straszne zakwasyAle u mnie przynosiły szybkie i faajne skutki
Est lubi tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
arien wrote:MeAmerie! Trzymam kciuki, ale jakieś dziwne info masz...tzn nie wiem czy dziwne, ale u mnie w szpitalu wyniki koło 40 nie są tragiczne. Dwa razy zdarzyło mi się leżec z dziewczynami z cholestazą. Jedna miała te kwasy koło 200 i była bardzo ciekawym "przypadkiem klinicznym". Dawali jej multum kroplówek z różnymi solami, żeby to wypłukać, z 200 zeszli do 20 paru i puścili do domu...może u Ciebie tez jednak coś zadziałają. Trzymaj się kochana.
A.Kasia - kurczę, mam nadzieję, że jednak to nic grożnego :*
Co lekarz to inna opinia. Mój gin napisał żebym nadal leki w domu brała a ordynator Ujastek powiedział że mam natychmiast przyjechać. Te wyniki miałam z piattku. -
Dziewczyny rozstèpami tez za bardzo się nie przejmujcie. Z czasem bledną i są mało widoczne. Ja mam na udach i boczkach ale przy wadze 56 nic a nic nie rzucało się w oczy.
Muminko czy Ty zawsze musisz trafić w moje gusta kulinarne? ?Pewnie jutro będę kombinować bo dawno ciasta nie piekłam
Póki co idę leżeć bo krocze boli strasznie po intensywnym dniu.muminka83 lubi tę wiadomość
[/link]
-
nataliano wrote:Niecierpliwa ja tez cwiczylam z Ewka Ch ale po 2 dniach wymieklam mialam wszedzie zakwasy
Ja tylko raz się odważyłam - i to był mój zgon. Nie potrafiłam nawet siąść na kibelku nie mówiąc o innych czynnościach. Mąż za to miał ubawbaassiia, nataliano, Falon lubią tę wiadomość