Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zbieram się na wizytę. Nie pakuję torby do samochodu, więc musi być okej
Po drodze muszę kupić prezent mojej mamie, bo obchodzi dzisiaj Abrahama. Trzymajcie kciuki cioteczki
Renka88, A.Kasia, Mania1718, Kate84, Lucky, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Ja się witam z rana, niestety chyba w głowie siedzi mi wizyta, bo jakoś brzuch mnie w nocy bolał
Muszę wyłączyć myślenie negatywne, włączyć pozytyw i czekać za tydzień na KTG!
Miłego Dnia Kochane! i życzę więcej pozytywnych wieści dla każdej z NasA.Kasia, Lucky, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
MeAmerie - muszę przyznać, że wchodziłam dziś tutaj z lękiemBardzo się cieszę, że wszystko z Wami ok! Nie chcę sobie nawet wyobrażać co wczoraj musiałaś czuć... Trzymaj się dzielnie kochana, najważniejsze że masz wspaniałą opiekę w tym szpitalu i że Emil ma się dobrze. Dasz radę dotrwać do terminu CC na pewno! Trzymam za to kciuki z całych sił :*
Gosiu - czekamy na wieści od Ciebie!
Ja witam się w 35 tygodniu ale jakaś nie wyspana i ogólnie z dupkiMoże to piccolo mnie trochę rozrusza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 07:54
Renka88, Kate84, RudyTygrysek, Czarodziejka87, ksanka, Lucky, muminka83, Lilou1984, Kokaina, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mnie wybudzil ze snu straszny skurcz w łydce i już nie mogę usnąć. W dodatku drapie mnie coś w gardle ... Oby się nic nie rozkręciło...
MaAmerie dobrze że jesteście w szpitalu i macie dobra opiekę. Trzymam kciuki za Ciebie i Emila byście dotrwali do 15 lutegoSynuś Antoś - 23.03.2016r. -
MeAmerie bardzo Ci współczuję że przeszłaś taki stres. Cieszę się że masz wspaniałą opiekę
Chciałabym Cię przytulic
Bądź dzielna dla Emila wszystko będzie dobrze
A.Kasia gratuluję 35 tygodnia, rozumiem że odpalasz kolejne odliczanie
U mnie o dziwo noc przespana, wyszykuję dzieci do szkoły i dalsza kuracja będzie trwać. Chodzę i stękam że wszystko boli ale widzę ze czas nabrać pokory i grzecznie czekać do terminuLucky lubi tę wiadomość
[/link]
-
Ja tez dzisiaj nie za bardzo się czuje. Brzuch mi w nocy twardniał dość boleśnie, teraz tez jest napiety, a mała tak dziwnie mi napiera głową... Nie chce mi się jechać do szpitala. Poczekam jeszcze i zadzwonię do gina zapytam się co robić
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
MeAmerie dobrze ze się ustabilizowało wszystko, widzisz niby mamy wybrać gina któremu ufamy ale jednak trzeba brać pod uwagę że to tylko człowiek, trzymam kciuki żeby już nie było takich akcji i cc mogło być zrobione planowo, trzymajcie się kochani.:-*
Ja miałam w planach, gdyby mnie mój gin na sterydy nie wysłał, iść do gina prywatnie który prowadził mnie podczas IVF żeby innym sposobem sobie je zapewnić
A.Kasia no to imprezagratuluję 35tc i zazdraszczam
żebyśmy się nie zdziwiły że jak już każda wyluzuje to będzie chodzić do donoszonej ciąży bez problemu
-
Kurcze tak mnie boli stopa jakby kości były połamane
Ani się nie uderzyłam ani nie wykręciłam stopy... o co kaman?? Miałam nie narzekać tylko się nie da .. Myślicie że rywanol to dobre rozwiązanie? Wyglądam i czuję się jak 7 nieszczęść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 08:58
[/link]
-
nick nieaktualnyMania1718 wrote:Kurcze tak mnie boli stopa jakby kości były połamane
Ani się nie uderzyłam ani nie wykręciłam stopy... o co kaman?? Miałam nie narzekać tylko się nie da .. Myślicie że rywanol to dobre rozwiązanie? Wyglądam i czuję się jak 7 nieszczęść
MeAmerie bedzie dobrze, trzymam kciuki, i wierze ze Ci lekarze wiedza co robia.
Ja tam w ogole sie nie boje porodu sn, za to bardzo sie boje CC, szczegolnie jak pozniej bede funkcjonowac... Moj G na urlop nie pojdzie gdyby bylo zle bo nie moze, wiec zostane sama ze wszystkim i boje sie ze nie dam rady po CC.
-
MeAmerie trzymam kciuki za Ciebie i Emila ! wszystko bedzie dobrze!
przykro mi że musiałaśprzez to przechodzić , ale juz wszystko opanowane ściskam -
Dzień dobry, byłam odcięta od internetu przez te kilka dni.. Jak mnie korcilo żeby do Was zajrzeć..widzę,że coś się stało u MeAmerie ale nie mogę odnaleźć co, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!!!https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png