Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A.Kasia wrote:Zobaczymy, na razie nie wiadomo czy dotrwam do 8-mego
Jeśli dotrwam a nie będzie wolnych numerków to pewnie zadzwonię i spróbuję się gdzieś wcisnąć. Chociaż nie powiem - wolałabym aby pessar sam spadł bo jeśli zdejmowanie będzie równie przyjemne co zakładanie to ja dziękuję bardzo
Aaa rozumiem to kciukasy żeby spadł sam, a że wytrwasz do 8ego to jestem pewna
Magdalena jejku to już za parę dniWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 18:46
A.Kasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Dziewczyny wszystkim gratuluje dobrych wiesci za inne trzymam kciuki zeby bylo ok.
Ja z taka prosba i pytaniem. Ktoras z was kiedys wstawiala linka do stronki gdzie mozna sprawdzic lekarzy z uprawnieniami do badan prenatalnych. Nie moge tego znalezc ;/ moze ktoras ma linka do tego i moze podrzucic. Potrzebne mi to dla kolezanki. -
nick nieaktualnyMagda lena wrote:Jak w czwartek lekarz mi zdejmie pessar to dam znać czy to również "takie przyjemne"... Ale słyszałam, że jeszcze gorsze. Wrrrrr. Ja już luteinę ograniczyłam. Od tygodnie biotę 1x100 a po zdjęciu pessara odstawiam.
Nawet mnie nie strasz
Mój mąż to już chyba sam nie wie czego chce. Po wizycie mówię do niego, że być może jak mi zdejmą pessar to będzie jeszcze okazja doa on na to:
"Z tym Twoim wielkim brzuchem to bym nawet nie wiedział od której strony się do Ciebie zabrać...'d'nusia, Magda lena, Kate84, RudyTygrysek, nataliano, Falon, Kaarolina, Mania1718, She86, Czarodziejka87, Madlene.:), Lilou1984, Izoleccc, Mietka 30:), Kasia24 lubią tę wiadomość
-
hej hej my już po wizycie
Filip waży 2 kg i jest tydzień starszy = przypuszczalny termin porodu 13 marca ( Domiii jak możesz to zmień proszę)
co do boleści o których wspominałam - mam zwiększyć magnez i jak boli brać nospę. Szyjka twarda i zamknięta ale skrócona ma obecnie 28 mm a miała 39... mam prowadzić oszczędniejszy tryb życia i w sumie to tylebaassiia, d'nusia, Falon, Madzialena90, Magda lena, A.Kasia, domiii, edyś, Kate84, krówka_muffka, Kaarolina, Mania1718, She86, Hannia123, Czarodziejka87, Karolina@, Madlene.:), Est, Karka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
A ja wrocilam ze szkoly, Synek mial dzien babci i dziadka , no i szlysmy z moja mama, bo moj tata w pracy a moj maz mial pretensje ze nie zaprosilismy jego rodzicow.. to przyszywani dziadkowie ale mlody nawet o tym nie pomyslal bo mowi do nich ciocia i wujek, ja tez szczerze o nich nie pomyslalam, no i mowie mezowi: no tak jak zwykle zle zrobilam, a on, idzcie sobie rodzinnie, o mnie pewnie tez kiedys zapomnicie.. ja sie rozplakalam bo w ciazy duzo mi nie trzeba do rozklejenia sie i sie rozlaczylam. No zestresowalam sie ta sytuacja a teraz boli mnie brzuch jak na miesiaczke
nie wiem czy to przez to zdenerwowanie czy po prostu..
jusiakp
-
nick nieaktualny
-
d'nusia wrote:Jak ja za 3 tyg będę podglądać Jaska na usg to Wy juz pewnie będziecie rodzic
ja pewnie urodzę ostatnia hahah
Wyluzuj D'nusia !Ostatnia jestem ja, a jak Julka będzie uparciuch to nie wykluczone, że urodzę dopiero w kwietniu.
Przede mną jeszcze dwie wizyty, za 3tygodnie i prawdopodobnie ostatnia za 6tyg. czyli 7marca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 19:44
d'nusia lubi tę wiadomość
-
Hejka
A ja mam dobre wiescijutro wychodze do domku, po dzisiejszym usg ktore robila pani jakas tam specjalistka wychodzi, ze maly ma 2380gr i pieknie rosnie, przeplywy wszystkie sa dobre i nie ma hipotrofii
8go lutego mam sie zglosic do mojego gina i bedziemy dalej ustalac co i jak
Co do hemoroidow to ja tez niestety mam te zewnetrzne i przy przyjeciu do szpitala robili mi gbs i w niczym nie przeszkodzily.A.Kasia, d'nusia, baassiia, Kate84, Magda lena, aleksandrazz, Falon, krówka_muffka, RudyTygrysek, Kaarolina, Mania1718, She86, Hannia123, edyś, Czarodziejka87, Karolina@, ksanka, domiii, Madlene.:), Est, Karka, Lilou1984, Izoleccc, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyjusiakp - Jusia weź Ty temu Twojemu mężowi powiedz, żeby się nie zachowywał jak 5-ciolatek. Ja rozumiem - sam za granicą, smutno mu i tęskni ale pępkiem świata nie jest. Nie dość, że i tak wszystko na Twojej głowie to jeszcze Ci dokłada zmartwień bo się obraża jak małe dziecko. Chyba wiedział, że jest dzień dziadków, mógł zadzwonić i Ci powiedzieć jeśli mu zależało abyś zaprosiła też jego rodziców. No ale jeśli on uważa, że żona powinna mu w myślach czytać... Było się z wróżbitą Maciejem pobrać i może wtedy by był zadowolony
Martita88 - pięknie Ci synek rośnieDbaj o siebie :*
Martita88 lubi tę wiadomość
-
A tak w ogóle, to już 25 styczeń,a tak mało lutówek urodziło, no i my się trzymamy też twardo
Dokładnie za tydzień luty
Pisałam w sobotę, że jedziemy na Mamma Mia. Bardzo mi się podobało, także gorąco polecam! Jeśli ktoś oglądał film to scenariusz jest identyczny. Mega pozytywne i bardzo profesjonalnie przygotowane. Także bilet wart każdej złotówkina zabicie smutków i chandry przed porodem idealne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 19:30
A.Kasia, Kate84, d'nusia, Czarodziejka87, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGośśś wrote:Hejka
A ja mam dobre wiescijutro wychodze do domku, po dzisiejszym usg ktore robila pani jakas tam specjalistka wychodzi, ze maly ma 2380gr i pieknie rosnie, przeplywy wszystkie sa dobre i nie ma hipotrofii
8go lutego mam sie zglosic do mojego gina i bedziemy dalej ustalac co i jak
Co do hemoroidow to ja tez niestety mam te zewnetrzne i przy przyjeciu do szpitala robili mi gbs i w niczym nie przeszkodzily.
Super GosiaOjj jeszcze nas może ten marzec zastać z brzuchami
Kate84, d'nusia, Falon, Gośśś lubią tę wiadomość
-
Danusia wiesz ja chcę urodzić w 42tc czyli od 16 marca
Marita mały rośnie pięknie, Ty się oszczędzaj i odpoczywaj :-*
Gosiu super, bardzo się cieszę z takich dobrych wiadomości :-*
Jusiakp z jednej strony go rozumiem bo być może jego rodzice czują się dziadkami synka, ale też zdaje sobie sprawę, że mogłaś w ogóle o tym nie myśleć jeszcze mając tyle na głowie w ciąży. No ale obrażać się tak to już przesadza :-* nie denerwuj się, nie ma sensu Kochanad'nusia, Gośśś lubią tę wiadomość
-
Gosia , strasznie się cieszę ;)Troche napędzili Ci stracha...ale najważniejsze że młody zdrowy
Gośśś lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka