Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
M+M+? wrote:Dziewczyny swędzi mnie niesamowicie za zgięciu stóp, kolan i łokci. Czy przy cholestazie tak jest????? Czytałam, że stopyi dłonie, a tu u mnie jest ok. Dziewczyny z cholestaza prosze napiszcie!!!!
Rano jade na krew, czy trzeba byc na czczo???
Oszaleje!!!
M+M ja nie miałam cholestazy i nie wiem czy to jest to u Ciebie a kiedy masz wizyte ?
Może przedzwoń do swojego gin i to skonsultuj.
Na krew trzeba być na czczo a po badaniu możesz wapno jak najbardziej wypić.Trzymaj się:*
Filip 28.03.2016
-
No i witam się z samego rana;)
Narzeczony wyszedł do pracy a ja włączyłam tv i oglądam powtórki M jak miłość
Marzy mi się szarlotka z lodami<3 ale bym sobie zjadła;)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach:)
Szpitalne mamusie trzymajcie się dzielnie:*
Miłego dzionka:)ksanka, Lilou1984, Renka88, RudyTygrysek, Karka lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Hej marcoweczki
Witam się z wami w skończonym 35t.
I.... 9 miesiącu!
Ale cudnie!
Jupppi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 08:36
baassiia, Gośśś, d'nusia, Kate84, Mania1718, Czarodziejka87, Lilou1984, edyś, Madlene.:), She86, foxica, Magda lena, Est, A.Kasia, Karolina@, Madzialena90, RudyTygrysek, Falon, domiii, Love_life, Hannia123, Izoleccc, Karka, krówka_muffka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
A.Kasia mój syn ur. 37 tydz. Ma wpisane w karcie " urodzony przedwcześnie z oznakami wcześniactwa ".
Dzień dobry ze szpitalnego łóżka. Jutro pobierają mi krew, więc w piątek będę wiedziała coś więcej.She86, A.Kasia, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jej to już 35 tydzień ciąży rozpoczęty
Za mną koszmarna noc. Kumulacja wszystkich bólinic nie pomagało tylko odespanie nocy mnie uratuje zanim zamienię się w zombie
Miłego dnia kobietki
ksanka, Kate84, Czarodziejka87, d'nusia, Madlene.:), A.Kasia, Karolina@, Madzialena90, RudyTygrysek, muminka83, Falon, Love_life, Hannia123, Karka lubią tę wiadomość
[/link]
-
a tak wogóle to witAM się w rozpoczętym 36 tygodniu(35+0)
jeszcze tylko 5 i Marcelinka będzie z nami:D
ksanka, baassiia, Kate84, Czarodziejka87, d'nusia, edyś, Madlene.:), Renka88, Mania1718, Magda lena, alinalii, Est, A.Kasia, Karolina@, Madzialena90, RudyTygrysek, Falon, Lilou1984, Hannia123, Izoleccc, Karka, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
W nocy też miałam bóle chyba miesiączkowe, a później pachwiny mnie bolały jak nigdy. Mój gin chyba miał rację że we wtorek będzie nasza ostatnia wizyta...
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Ola bądź dobrej myśli, jutro kończysz 35t!
To jest duży sukces dla was i obydwie trwały dalej. Mery to mądra dziewczynka może zrozumie mamę i jeszcze poczeka.
No dobra czas na zajęcia pozaforumowe, miłego dnia Kochane kuleczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 08:46
-
Dzień dobry,
Dzisiaj rozpoczynam 32 tydzień. Mam wrażenie, ze czas niemiłosiernie szybko leci.
Moje dziecię już coraz mniej kopie, teraz się kotłuje w tym brzuchu co nie zawsze jest przyjemne,za to jak już zdarzy jej się kopnąć to z taką parą, że dech zabiera.
Mąż mówi, że stękam jak stare babsko:)
Zostało jeszcze 8-9 tygodni:) Mam nadzieję, że nie będę rodzić w Święta. Chociaż z drugiej strony wtedy mąż mógłby być cały czas ze mną.
d'nusia, Kate84, edyś, Madlene.:), Czarodziejka87, Mania1718, foxica, ksanka, Magda lena, A.Kasia, Madzialena90, RudyTygrysek, Falon, Lilou1984, Hannia123, Karka, krówka_muffka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Olu Ty mnie nawet nie strasz bo ja też w nocy budzę się z mega bólem pachwin i miesiączkowych a przecież chce jeszcze pociągnąć 7tyg. W ogóle tak bardzo się cieszę, że Dziewczyny wytrzymałyśmy tak długo mimo szyjkowych problemów, mój do Was to malutki ale serdecznie Wam i sobie gratuluję, za chwilę już luty!
U nas wczoraj po 24tej skończyli malować to drugie mieszkanie nawet nie szłam zobaczyć już jak wyszło, dziś od 7 babeczka je sprząta gruntownie później przyjdzie tutaj i zaczniemy wszystko pakować tak, że jak M z kolegą przyjadą po pracy będą przewozić i później rozkręcać sypialnie. Mam nadzieję, że do wieczora będzie wszystko przeniesione i nocka chociaż jedna mnie czeka na nowym. Aa i udało mi się załatwić na poniedziałek dość w dobrej cenie transport już części mebli z mojego mieszkania w Poznaniu do Gdańska
A w kwestii snów, dziś śniło mi się że byłam płatnym zabójcą! Raz się pomyliłam i zabiłam kogoś niewinnego i po tym jakieś ogniste kule pojawiły się na niebie i Trzaskały na ziemię niszcząc, paląc i zabijając wszystko i wszystkich OMG skąd to się bierze?!
Miłego dnia Marcówki i przyjemności na wizytach :-*Mania1718, ksanka, Est, A.Kasia, RudyTygrysek, Karka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny tez dziś rozpoczynam kolejny nowy tydzien. Mam do Was pytanie. Kogo meczy żgaga i co Wam pomaga ? Bo mnie strasznie meczy w nocy i wieczorem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 08:59
A.Kasia, RudyTygrysek, Kokaina, Karka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluje nowo rozpoczętych tygodni:*
Mania lubię oczywiście za nowy tydzieńReszta mi się wcale nie podoba
Ja już po śniadanku,w piecu napalone a potem pranie i trzeba pomyśleć co na obiadek:)
Mania1718 lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016