Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniecierpliwaa wrote:A ja zapomniałam się "pochwalić" , że moja mama mojego brata też nie puściła do szkoły bo panuje jak się okazało u nich ospa... a on nie chorował. Baliśmy się , że przyniósłby coś do domu .
Najbardziej mnie rozwalił jego tekst - ma 11 lat i mówi do mojej mamy : Mamo ja nie mogę iść do szkoły, bo co jak zarażę czymś Madzie ? Przecież ja sobie tego nigdy nie wybaczę
:D
Haha, no mądrze powiedział
Ja właśnie zauważyłam, że skończył mi się wczoraj abonament premium na bellyŻeby to nie był jakiś znak
domiii lubi tę wiadomość
-
No ja też wczoraj zachaczylam o dwa salony meblowe... Wiem że miałam nie chodzić, ale tak bardzo chciałam wybrać stół do kuchni. Przez to ani wózka nie kupiliśmy bo nie miałam już siły, ani stołu. Dziś znowu mój M jedzie na poszukiwania, tak bym chciała, ale jednak zostane w domu .Mama ma do mnie przyjechać i prasować ciuszki pod moim nadzorem
Gin kazał mi się skonsultować z okulistą jak widzi rodzenie SN przy mojej wadzie -4,5. Mam w poniedziałek tą konsultacje, mam nadzieję że Mery jeszcze wytrzyma, jak na razie chodzę juz w okularach, bo nie można rodzić w soczewkach a jak mnie coś złapie to na pewno zapomnę je zdjąć
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Melduję się po wizycie. Mój mały Seba waży 2613 g. Niech siedzi w brzuszku jeszcze trochę choć całymi dniami kopie, wypina pupkę.
baassiia, d'nusia, Madzialena90, Madlene.:), Martita88, A.Kasia, Karolina@, Gośśś, RudyTygrysek, Czarodziejka87, Renka88, Magda lena, Kate84, domiii, Mania1718, Falon, Est, She86, Love_life, edyś, Lilou1984, Hannia123, Izoleccc, Karka, krówka_muffka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
Czekam:
-
hej marcoweczki
Wstałam dzisiaj taka nie do życia, ręki nogi nie mogłam podnieść, kręgosłup padaka zdretwial po całej nocy, na szczęście czuje że powoli siły napływają
Powiem wam, że mnie najbardziej ciekawi kolor włosów małej, mój m. blondyn ja blondynka więc mogę urodzić małego rudzielca :d ale wyobrazić sobie dziecka swojego nie mogę -
nick nieaktualnyPaulina2344 - pięknie rośnie chłopak
Madlene.- ja tez nie
Ale jestem przygotowana, że na początku będzie wyglądał jak mały pomarszczony gnom, jak większość dzieci zaraz po porodzie
Martita88, Madlene.:), ksanka, Kate84, Falon, Paulina2344, Lilou1984, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Wiewórka - można w ciąży, mi lekarka kazała
Ja stwierdzam, że moje dziecko jest nadpobudliweja nie wiem kiedy on śpi
w nocy się wierci a w ciągu dnia to już w ogóle kosmos - skopany mam cały brzuch + pachwiny i szyjkę
jeśli taki będzie po urodzeniu to ja dziękuję
będę musiała miać oczy dookoła głowy + jedną parę w tyłku
Okropna dzisiaj pogoda i leń niemiłosierny mnie dopadła tj prać i prasować ciuszki trzeba
Kate84, domiii, Est lubią tę wiadomość
-
witam Was Dziewczyny
od kilku dni Was podczytuję,ale się nie odzywałam bo byłam przeziębiona..na nic nie miałam siłypotrafiłam przespać cały dzień. Od wczoraj czuję się dużo lepiej
miałam dziś wizytę i mam nadal miękką szyjkę,ale się nie skraca także na plusnadal nospa+luteina+magnez i żelazo (na które mój żołądek reaguje strasznie
)
Malutka waży 2.014 kg i tak się zastanawiam czy nie za dużoco to będzie 29 marca jak będzie tak przybierała
ma któraś z Was może link do jakichś siatek centylowych ? będe wdzięczna
miłego dnia i pozdorwienia dla wszystkich!!d'nusia, ksanka, baassiia, Kate84, Renka88, Mania1718, edyś, Hannia123, Izoleccc, Karka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
A.kasia HEHE mały gnom ja bym dodała w połączeniu z kosmitą
Kamka również tak mam, przed wyjsciem boje się dużo pić bo ciągle mi mokro Muszę często zmieniać bielizne bo nie chcę cały czas chodzić w wkładkach które w ogóle nie oddychają.
jusia zrobiliście sobie wagary, nie przejmuj sięA.Kasia lubi tę wiadomość
-
Hejka
My od wczoraj jestesmy w domkupowiem wam ze juz sie nie nadaje do jezdzenia na takie dlugie trasy
te 100km drogi ze szpitala to stanowczo za duzo
po tym moim ciaglym lezeniu jak wyszlam z auta to normalnie nogi mi sie ugiely i nie mialam sily wejsc po schodach na gore do siebie
ciezko mi jest sobie wyobrazic siebie teraz zajmujaca sie malym jak ja ledwie co chodze
chyba musialabym sie zaczac wiecej ruszac, ale znowu boje sie zeby cos sie nie stalo
tym bardziej ze lekarz mi powiedzial zebym w domu nie szalala
Milego dniaksanka, Magda lena, Karolina@, Martita88, aleksandrazz, A.Kasia, Madlene.:), d'nusia, edyś, Hannia123, Czarodziejka87, Izoleccc, Karka, krówka_muffka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry dziewczynki
miłego dnia wam życzę, kto dzisiaj wizytuje?
podczytywałam lutówki i u nich kolejnej mamusi wody odeszły coraz bliżej coraz bliżej i u nas się zacznie.
dzisiaj mój mąż wraca z delegacji jupii.
u mnie za tydzień ciąża donoszona więc będę męża brała w obroty heheh oby nie miał oporów że córeczce coś zrobiKate84, Est, A.Kasia, RudyTygrysek, Hannia123, Czarodziejka87, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Est wrote:Witam się z czkawką standardowo
Kate płatny zabójca, no nieźleMogłabyś jako pierwszym zająć się byłym mężem
Kleo dawno się nie odzywalas. Dobrze, że wszystko ok.
Ooo tak to by był dobry pomysł
Kleo Bardzo się cieszę, że u Was wszystko jest dobrzePozdrawiamy
Karolina@ przyjemności i czekamy na efekty!
Magdalenato już jutro!Bardzo jestem ciekawa jak się rozwinie sytuacja po zdjęciu passera
Skoro Wy się trochę ruszacie to i ja się przejdę za parę godzin na drugie mieszkanie zobaczyć po malowaniu bo jestem tak bardzo ciekawa, no a mam może z 5 minut spacerku w jedną tam. Teraz odpoczywam po prysznicu bo to już dla mnie wyzwanie z tymi skurczami, a dziś to jeszcze zaszalałam bo głowę umyłam, peeling zrobiłam i się nasmarowałami tak idę na sposób odwracam sobie kosz do góry nogami, wkładam pod prysznic, kładę na tym ręcznik jeden i tak sobie biorę na siedząco
Paulina gratuluję, super Sebastian ile już waży!
Madlene ja też wciąż się zastanawiam jak mała będzie wyglądać, najbardziej czy będzie mieć włosy i jakie oczy ja mam niebieskie, M piwnei czy faktycznie będzie długa M ponad 190cm, a ja 170
Amarylis dobrze, że czujesz się już lepiej, zdrówka :-* super, że szyjka się nie skraca a mała niech sobie tam rośnie
Kamka też tak mam, wciąż czuję mokroa niekiedy jak poleci to też sprawdzam od razu co nieważne czy jestem w łazience czy w salonie czy gdzieś indziej w domu, ba czasem nawet w aucie a M patrzy jak na wariatke
Gosiu super, że jesteście w domu, jeszcze trochę się oszczędzaj a po 36 tc może zaczniesz się powoli ruszać. Ale dokładnie wiem co czujesz, gdzie ja przecież ćwiczyłam tak intensywnie do 8 miesiąca prawie od półtora leżę i wejść po schodach to wyczyn...Madlene.:) lubi tę wiadomość
-
Amarylis nie wydaje mi się żeby była za duża. Ogólnie na marcowkach są duże dzieci
Moja miała wczoraj dokładnie 2789, synek Kasi 3013, więc spokojnie, gorzej by było jakby było za małe
domiii, Amarylis lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Dzień dobry
przyznaję, że wstaliśmy z Miłoszem dzisiaj o 11 <woooow>
nawet on spał jak zabity!
ALE wczoraj wieczorem co on wyczyniał... myślałam, że rozerwie mi skórę i wyjdzie z tego brzucha!! nigdy tak nie miałam, wariat jakiś...
ze mnie też się leje, mimo wkładek
Madzialena90 mam dokładnie ten sam plan, tylko dzień później
Gośśś super, że już w domku!
Magda lena aż sama jestem ciekawa reakcji Twojej szyjkiLove_life, Lilou1984, Madzialena90 lubią tę wiadomość
-
Amarylis - mój Młody ważył 2120g w 32+3, nie martw się na zapas. Mnie lekarz straszył dużym dzieckiem w listopadzie - ponad 4kg ,a on zwolnił podczas ostatniej wizyty z wagą. Chociaż do końca nigdy nic nie wiadomo i nie ma co ufać bezgranicznie usg. Kolejna wizyta w piątek i okaże się jak przybiera Smerf
Co do szyjki to ja mam miękka od 1 wizyty w czerwcu ,ale długą i zamknięta więc potwierdza się teoria ,że każda babeczka jest inna
Gratuluję kolejnych tygodni i powodzenia na wizytach! Trzymajcie za mnie kciuki dziś,wieczorem luby goli mi nogi
Mam nadzieję,że nie zedrze mi skóry do piszczeli
!
U mnie śluzu sporo od początku ciąży.A.Kasia, Kate84, edyś lubią tę wiadomość