Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki
Gośśś- Gosia jakim cudem Ty masz 105 cm w brzuszku jak uwierz mi, że masz mniejszy niż jaI taki ładny bo mój to cały w fioletowych żyłkach, wygląda jak siny i żeby na fotkach jakoś wyszedł to musiał mi to brat retuszować
A co do ostatniego Twojego posta to czuję się dokładnie tak samo jak Ty. Mogłabym się w całości pod tym postem podpisać, szczególnie po piątkowym wypadzie do smyka, gdzie w połowie galerii już nie miałam siły żyć (a 3/4 czasu i tak jechałam ruchomymi schodami)...
Gośśś lubi tę wiadomość
-
Est wrote:Czyjąś wersję trzeba przyjąć. Ja wolę zaufać doradcy laktacyjnemu niz koleżankom kolezanek, bo nie wiadomo co działo się z tym konkretnym dzieckiem i dlaczego. A rodzice mają różne pomysły
Takie jest moje zdanie ale każda zrobi jak uważa
Moje wszystkie znajome jadly podczas karmienia wszystko i z dziećmi jest wszystko ok
Moje zdanie jest inne ale tak jak piszesz każda z nas zrobi jak uważa. Swoją opinię napisałam również ze względu na swoje doświadczeniaMam nadzieję że wasze maluszki będą tolerowały wszystko
Est, muminka83 lubią tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualnyMania1718 wrote:Moje zdanie jest inne ale tak jak piszesz każda z nas zrobi jak uważa. Swoją opinię napisałam również ze względu na swoje doświadczenia
Mam nadzieję że wasze maluszki będą tolerowały wszystko
Mania, bo my tu póki co możemy mieć tylko nadziejęCo będzie i jaki meksyk nam bąble urządzą to się okaże dopiero po porodzie
Ja tam się nikogo nie słucham, na początek zawierzę swojej intuicji a jak już się okażę zupełnie do kitu matką to wtedy będę szukać ratunku
Mania1718, Est, domiii, ksanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA.Kasia wrote:Dobra laski, mam już fotki z 5-minutowej sesji brzuszkowej
Problem jest taki, że w sumie tylko jedno nadaje się do upublicznienia bo reszta taka dość odsłonięta
Obkroiłam jedno nieubrane i wklejam Wam na chwilę, tylko proszę nie cytować bo chciałam później usunąć
Co prawda nie są to zdjęcia profesjonalne ale jak na 5 min roboty i to za pomocą Iphone jestem bardzo zadowolonamyslalam ze fotograf ci robil zdj bo oelna profesorka
-
nick nieaktualnyGośśś wrote:Hejka :)Witam sie w rozpoczetym 36 tygodniu
Zrobilam dzisiaj fotki brzucholka to sie pochwale moim gigantem hehe
Caly brzuchol poszedl w przod i wydaje sie z boku taki duuuuzy105cm
ja mam 110cm i moj brzuchol wyglada jak Twoj
-
nick nieaktualnyKate84 wrote:Apropo naszych diet właśnie wciągnęłam kababosy chili popijając Helleną czerwoną
po słodkim obiedzie tj pierogach z truskawkami i twarogiem
Pozdrawiam znad miski z bigosem popijanym sokiem owocowymWanna, Kate84, alinalii, Renka88, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny