Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
to to moje 105 cm
ryjkek, A.Kasia, Madlene.:), Mania1718, Czarodziejka87, Kate84, baassiia, alinalii, Gośśś, Karka, wiewiórka17, d'nusia, muminka83, Renka88, Teresa1992, She86, RudyTygrysek, Madzialena90, Magda lena, jusiakp, Dorka87, Izoleccc, nataliano, pap86, Falon, olatychy, ksanka, Kajola, paola87, uska31, Lilou1984, Est, Hannia123, Robaczek89, krówka_muffka, Mietka 30:), Karolina@, kofeinka, Kasia24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ryjku heh ja tez sie nie moge doczekac juz tego rozwiazania
Kate84 co do tych twardnien to na takie same w szpitalu od razu dostalam kroplowke z magnezem, dla tego wole gina zapytac o nie...
Madlen moj tez mi sie wlasnie wydaje taki ogromny hehe
Kasiu slicznie wygladaszna tym zdjeciu tak nie widac, ale tez mam duzo fioletowych zylek
i rozstepy na boczkach
Natalino mam rozstepy na boczkacha w sumie to bardziej takie czerwone przedluzenia starych rozstepow
A.Kasia lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
domii popadłam w depresje jak zobaczyłam Twoje zdj .....
brzuszek mam równie duży ! ale przy tym nożyska i całą reszta tez...
ojj schrupałabym cie ;p;p;pdomiii, Renka88, Kate84, She86, Izoleccc, Falon, Martita88 lubią tę wiadomość
-
Chyba zaraz kręgosłup przyrośnie mi do łóżka, jak mnie wszystko boli od leżenia!
Chyba zrobię sobie papierowe miarki, jedna do 11.02 do wizyty drugą do 25.02 ciąża donoszona. Zwariuje!
Albo policzę tabletki euthyroxu codziennie jedna do kiedy mi starczą i będę się cieszyć jak skończy się blisterA.Kasia, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Ja co niedzielę robilam sobie zdjęcia z moim kotem,a kota mamy od pierwszych dni ciąży i zapowiadało się na fajna pamiątkę. Niestety przez szpital ostatnia fotke mam z końca grudnia. Dziś mieliśmy zrobić nowe zdjęcia ale mój kot nie wrócił od wczorajczego popołudnia do domu ;( jestem załamana...Natalia
27.03.2016
-
Byliśmy z mężem na mieście na pysznym obiedzie, objedliśmy się strasznie i teraz mnie taka senność ogarnęła, mężu śpi, a ja siedzę i walczę ze sobą. Jak teraz przysnę, to w nocy będzie maraton bezsenny jak nic
Kawa już dzisiaj była, więc zostaje wytrawać do 22 :p
-
O jesu Dziewczyny! Domiii, Gasiu, Kasiu Wasze brzuszki są cudowne!
U mnie też na obiad pizza z ananasssssem mmmmm
Jeeeju, mój mąż od jutra zaczyna trasę koncertową, która trwa do końca marca. W domu będzie przelotem, na 2-3 dni w tygodniu. Na pewno zacznę rodzić jak jego nie będzie w pobliżu...
Ja to przeżyję, bo będę zakochana w synku i on będzie zajmową całą moją uwagę, ale wiem jak mojemu M. będzie ciężko, że nie będzie go przy małym w pierwszych tygodniach jego życia. I wiem jakie ma wyrzuty sumienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 18:19
A.Kasia lubi tę wiadomość
-
A ja dziwnie się czuję, bolą mnie plecy i ból promieniuje w nogi.. w dodatku cały dzień chce mi się spać i jestem taka ledwie żywa, ledwie co ogarnęłam obiad, prostą rzecz bo kotlety z ziemniakami, ale obrać te ziemniaki to był dla mnie nie lada wyczyn.. tak jak na początku ciąży się czułam, senność, bezsilność, zero chęci do czegokolwiek, w dodatku wyskoczyły mi pryszczochy na czole jak na początku, to możliwe, żeby hormony zaczęły spadać pod koniec ciąży? Jeju chyba zaraz się położę ..jusiakp
-
No i czy te moje objawy nie zwiastują porodu? Ehh.. właśnie poczytałam, że przed porodem może wystąpić przypływ energii lub apatia, ja mam to drugie, bóle krzyża przed porodem również które mogą promieniować w nogi, w dodatku biegunka którą wczoraj miałam i dodatkowo mdli mniejusiakp
-
nick nieaktualny