Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co będzie to będzie!!!; byle zdrowe
Renka88, She86, Love_life, A.Kasia, Nataszka2200 lubią tę wiadomość
-
Ja ma synusia i teraz w sumie mi wszystko jedno, byle bylo, cale i zdrowe. Choc po tamtym poronieniu snila mi sie dziewczynka. Bawila sie z moim synusiem, ja ich pilnowalam, wiedzialam ze to moja coreczka. Miala krecone wloski. Moze to glupie ale jakos tak po tym snie wierze ze to wlasnie snila mi sie moja corcia, ze to ona do nas teraz przyjdzie.
-
largos wrote:Znacie jakies zachcianki,ktore wskazuja na chlopca labo na dziewczynke?
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Jacqualine bardzo mi przykro ,nawet nie wiem co powiedziec trzymaj się tam Kochana :-*
Co do euthyroxu to ja przed ciaza bralam 80, teraz 100 bo uroslo mi z 0,3 do 2,1 kolejna kontrole mam 11.08 a 10.08 robie badania krwi i ciekawa jestem jak tam ta moja tarczyca...
Co do wizyt ja mam u swojego też 13.08 i już sie nie mogę doczekać choć po drodzę czyli teraz w piątek 7.08 mam w luxmed i będę umawiać się na prenatalne , taka jestem ciekawa jak tam nasz dzidziuś urósł teraz już mam nadzieje ,że będzie już mały człowiek widoczny
Jeśli chodzi o płeć to mi w chińskim wyszła dziewczynka , skrycie marzę o niej ale to pierwsze dziecko więc później bedę bardziej marzyć o parce byle by wszystko bylo by ok w ciąży ,żeby było zdrowe !Swoją drogą dziewczyny ja bardzo liczę ,że na prenatalnych się dowiemy płeć- choć mi się wydaję ,że tak szybko to łatwiej określić chłopca niż dziewczynke, większość moich koleżanek dowiedziała się na prenatalnych ale wszystkie mają chłopców
Przepraszam,że tak długo się nie odzywałam ale męczy mnie ciągle kiepskie samopoczucie, mdłości ,brak apetytu no wczoraj np na kolacje to zjadłam plasterek żóltego sera, i dwa plasterki wędliny...Na słodkie nie mogę patrzeć i tak samo na mięso.Do picia nawet nic mi nie smakuje i nie podchodzi,ani żądna woda, ani soki, ani herbaty no nic....
Jeśli chodzi kto u nas wie to M nie mógł się powstrzymać i powiedział siostrą a,że ma ich 4 i one mężów i dzieci i rodzicom to od niego już wie co najmniej 20 osób !Choć ja chciałam z tym poczekać do 14tc... no ale...U mnie wiedzą przyjaciółki , babcia, rodzice i brat .
Dziś byliśmy na plaży też w Gdańsku ale tylko 2h jednak fajnie bo wiaterek wiał i nie było za gorąco , w weekend nad jakimś jeziorem tutaj ale ja sie nie znam, w czwartek wracam do siebie do Poznania i u nas straszne upały podobno nie wiem jak to przeżyję ... -
anie93lica wrote:według tego chińskiego kalendarza wychodzi dziewczynka
No ciekawe ciekawe czy się sprawdzi, a mogłoby
Chociaż narzeczony wolałby synka , u Was też tak jest? -
largos wrote:Znacie jakies zachcianki,ktore wskazuja na chlopca labo na dziewczynke?
O tych zachciankach dowiedzialam sie od mamy, babci, tesciowej .. czyli osob juz doswiadczonych:) ponoc zachcianki na slodkie - dziewczynka, na ostre/kwasne itp - chlopiec -
largos wrote:Dziewczyny, mam od kilku dni takie bóle podbrzusza jakby na okres, które trwają chwilkę i przechodzą, czy któraś z was tak miala?
-
U mnie wymioty nadal się zdarzają. Wczoraj przy niedzieli, kiedy jeden dzień w tygodniu jem razem z mężem śniadanie, zrobił pyszne kanapki! Zjadłam 2 sztuki, po czym poszłam wszystko zwrócić do porcelany. Dzisiaj rano tradycyjnie biorę na dzień dobry znienawidzoną luteinę. W trakcie jej ssania pod językiem zwróciłam wodę, którą wypiłam zanim wzięłam ją do buzi masakra:(
Ja mam wizytę 11.08, a na prenatalne chcę iść 18.08 bo to moja kolejna (3 już!) rocznica ślubu. Mąż pierwszy raz zobaczy bobasa, a gdybyśmy jeszcze poznali płeć, to byłby dopiero prezent rocznicowy!muminka83 lubi tę wiadomość