Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renka jeszcze chwilkę wytrzymaj, za dwa tygodnie będziesz chciała urodzić juz jak ja :-D nie będę jej wyganiac na siłę, ale po prostu boje się co może mi się jeszcze przytrafić. Może sama dojdzie do wniosku ze lepiej jej na zewnątrz :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 23:40

Renka88 lubi tę wiadomość

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łapią mnie jakieś skurcze co chwile... został mi jeszcze strupek z opryszczki :-( Żebym dostała dziecko musi całkiem zniknąć prawda?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 23:40

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • domiii Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, bardzo Wam dziękuję za wszystkie odpowiedzi ws chrztu.
    Nie wiedziałam o opcji świadka chrztu, a to ważna informacja!
    Będziemy kombinować. :)

pekinka82 lubi tę wiadomość

d69c2n0azl70dnw1.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita czy coś wiadomo więcej co u Ciebie?

trochę się martwię i ja ta moja opuchlizną nóg... ciśnienie mam normalne 120/70, mocz czysty, wiec to raczej nie zatrucie, ale żeby aż tak się ta woda gromadziła przed porodem to nie wiem :(

d69c2n0azl70dnw1.png
  • jusiakp Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 01:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie uwierzycie, wlasnie wcinam lody czekoladowe :-D

Kasia24, M+M+?, alinalii, Magda lena, Kate84, Karka, edyś, Teresa1992, RudyTygrysek lubią tę wiadomość

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • Kasia24 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 02:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja marsa ♡. Słodycz przed snem wskazaną :-). Ale lody to naprawdę niezły pomysł. Chyba jutro sama się skuszę :-)

M+M+?, alinalii, Kate84, Karka, Teresa1992 lubią tę wiadomość

8599kw7ibq9d0sqb.png
    ma6n53rzt65cc071.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 02:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lody też czekoladowe jadłam ale to o 20 :P..
    Aleksandra a jakbyś nie chciała cc to zacznij powoli chodzić coś zrobić to może poród sam się ruszy tym bardziej że u Ciebie szyjki praktycznie brak ;)

Teresa1992 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • M+M+? Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 04:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puk, puk.
    Kto tam?
    Bezsenność...

• jusiakp Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 04:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz 3 bit :-D i piaty raz siusiu :-/

Teresa1992 lubi tę wiadomość

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No od czwartku będę coś robić, akurat ciąża donoszona i opryszczka całkiem zejdzie.

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 13:16

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakp wrote:
    Nie uwierzycie, wlasnie wcinam lody czekoladowe :-D

Ja przed snem zafundowalam sobie lody waniliowe z gorącymi malinami :)
    Ogólnie jak nie jadłam tak teraz ciągle jestem głodna.

Kasia24 lubi tę wiadomość

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Vira, nie miej za złe Oli tego co napisała bo nie miała niczego złego na myśli. Chodziło jej zapewne o to, że gdy kilka stron temu któraś z dziewczyn martwiła się małą ilością ruchów to zbagatelizowałaś ten problem (nie wiedząc jakie zwyczaje ma jej dziecko i czy rusza się z reguły dużo czy mało) a sama mierząc się z podobnym problemem wpadasz w panikę.

W tym, że pojechałaś na IP nie widzę niczego dziwnego i wręcz cieszę się, że to zrobiłaś. Ola ma po prostu na myśli niekonsekwencję w Twoim zachowaniu.

Tak jak Krówka pisze - spokojnie, być może Twój stres udzielił się dziecku. Daj znać, czy wszystko ok a my trzymamy kciuki, żeby tak właśnie było!

Tak kochana.Masz absolutna racje i zgodzic sie z Tobą muszą-każda matka zna swoje dziecko najlepiej i wie lub powinna wiedziec kiedy cos jest nie tak.
    U nas w porzadku.Żadnej akcji skórczowej,szyja zamknieta 31mm,mała zaży 2780gram. Całe usg bawiła się pępowiną i zaciskała na niej piąstkę wiec długo sie lekarka męczyła żeby zbadać przepływy. Intensywne ruchy dziecka moga swiadczyc o braku tlenu wiec musieli te kolorki na usg ponakładać.Całe ktg kopała i urządzenie co moment traciła sygnał więc leżałam na tej kozetce chyba półtorej godziny.Jak wyszłam to mój mąż na mnie ze wzrokiem pełnym nienawiści złości i pretensji.Miałam ochote mu przywalić dosłownie. Ciesze sie ze pojechałam bo uwierzcie mi ten dzieciok sie cały czas rusza-cała noc mi spać nie dawała i teraz też coś tam kombinuje.Więc dobrze ze pojechałam bo tak to bym sie denerwowała cały czas.Troche martwi mnje ta szyjka ze długa i zamknieta.Liczyłam ze moze uda mi sie urodzic w 38tygodniu bo już mam dość zgagi,bólu kręgosłupa i tego wszystkiego a tu nic nie wskazuje na poród przed terminem. Znając moje szczęście przenoszę tę ciąże.

• krówka_muffka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domii te obrzeki są normalne na końcu ciąży !
    Aleksanrazz nie wiem kto Ci takich głupot naopowiadał ale dostaniesz dziecko nawet z opryszczka tylko jest absolutny zakaz calowania dziecka! Poza tym karmiąc piersią dziecko dostaje z Twoim mlekiem przeciwciała do walki z wirusem. Także nie panikuj

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domiii śniło mi się że przeczytałam Twój post o tym że urodziłas ;) ciekawe czy się spełni ;)

Ja Wam Dziewczyny zazdroszczę że Was tylko goni na siku ja od kilku dni w nocy po 3 razy tak minimum.nawet na "2"wstaje :/ no i na siku też dodatkowo ;) Chyba mi się Synek na jelitach ułożył ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 08:19

domiii lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    Śniło mi się, że Anie93lica urodzila.....Rodzisz??? :D

U mnie noc makabra tak bolą mnie plecy az po pośladzie idzie. Jeszcze doszedł brzuch do tego. Ech ech to bedzie ciężka końcówka :/

• aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm Vira współczuję męża... Mój też nieraz puka się w głowę jak każe mu się wozić albo na IP albo do labo lub ośrodka, ale nic mi takiego nie powiedział. W szpitalu powiedzieli ze z opryszczką nie dostane dziecka. No ale w sumie już jej nie mam tylko malutki strupek wiec myślę że zdąży się zagoic.

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • alinalii Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień przywitał mnie biegunka ;/ superrr

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • krówka_muffka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu czyli co szpital to inną praktyka bo moja siostra jak urodziła to dostała i była cały czas z malutka:)

‹‹ 1814 1815 1816 1817 1818 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ