Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Renka jeszcze chwilkę wytrzymaj, za dwa tygodnie będziesz chciała urodzić juz jak ja
nie będę jej wyganiac na siłę, ale po prostu boje się co może mi się jeszcze przytrafić. Może sama dojdzie do wniosku ze lepiej jej na zewnątrz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 23:40
Renka88 lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Łapią mnie jakieś skurcze co chwile... został mi jeszcze strupek z opryszczki
Żebym dostała dziecko musi całkiem zniknąć prawda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 23:40
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Ja lody też czekoladowe jadłam ale to o 20
..
Aleksandra a jakbyś nie chciała cc to zacznij powoli chodzić coś zrobić to może poród sam się ruszy tym bardziej że u Ciebie szyjki praktycznie brakTeresa1992 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnyA.Kasia wrote:Vira, nie miej za złe Oli tego co napisała bo nie miała niczego złego na myśli. Chodziło jej zapewne o to, że gdy kilka stron temu któraś z dziewczyn martwiła się małą ilością ruchów to zbagatelizowałaś ten problem (nie wiedząc jakie zwyczaje ma jej dziecko i czy rusza się z reguły dużo czy mało) a sama mierząc się z podobnym problemem wpadasz w panikę.
W tym, że pojechałaś na IP nie widzę niczego dziwnego i wręcz cieszę się, że to zrobiłaś. Ola ma po prostu na myśli niekonsekwencję w Twoim zachowaniu.
Tak jak Krówka pisze - spokojnie, być może Twój stres udzielił się dziecku. Daj znać, czy wszystko ok a my trzymamy kciuki, żeby tak właśnie było!
Tak kochana.Masz absolutna racje i zgodzic sie z Tobą muszą-każda matka zna swoje dziecko najlepiej i wie lub powinna wiedziec kiedy cos jest nie tak.
U nas w porzadku.Żadnej akcji skórczowej,szyja zamknieta 31mm,mała zaży 2780gram. Całe usg bawiła się pępowiną i zaciskała na niej piąstkę wiec długo sie lekarka męczyła żeby zbadać przepływy. Intensywne ruchy dziecka moga swiadczyc o braku tlenu wiec musieli te kolorki na usg ponakładać.Całe ktg kopała i urządzenie co moment traciła sygnał więc leżałam na tej kozetce chyba półtorej godziny.Jak wyszłam to mój mąż na mnie ze wzrokiem pełnym nienawiści złości i pretensji.Miałam ochote mu przywalić dosłownie. Ciesze sie ze pojechałam bo uwierzcie mi ten dzieciok sie cały czas rusza-cała noc mi spać nie dawała i teraz też coś tam kombinuje.Więc dobrze ze pojechałam bo tak to bym sie denerwowała cały czas.Troche martwi mnje ta szyjka ze długa i zamknieta.Liczyłam ze moze uda mi sie urodzic w 38tygodniu bo już mam dość zgagi,bólu kręgosłupa i tego wszystkiego a tu nic nie wskazuje na poród przed terminem. Znając moje szczęście przenoszę tę ciąże. -
Domii te obrzeki są normalne na końcu ciąży !
Aleksanrazz nie wiem kto Ci takich głupot naopowiadał ale dostaniesz dziecko nawet z opryszczka tylko jest absolutny zakaz calowania dziecka! Poza tym karmiąc piersią dziecko dostaje z Twoim mlekiem przeciwciała do walki z wirusem. Także nie panikuj
-
Domiii śniło mi się że przeczytałam Twój post o tym że urodziłas
ciekawe czy się spełni
Ja Wam Dziewczyny zazdroszczę że Was tylko goni na siku ja od kilku dni w nocy po 3 razy tak minimum.nawet na "2"wstajeno i na siku też dodatkowo
Chyba mi się Synek na jelitach ułożył
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 08:19
domiii lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualny
-
Hmm Vira współczuję męża... Mój też nieraz puka się w głowę jak każe mu się wozić albo na IP albo do labo lub ośrodka, ale nic mi takiego nie powiedział. W szpitalu powiedzieli ze z opryszczką nie dostane dziecka. No ale w sumie już jej nie mam tylko malutki strupek wiec myślę że zdąży się zagoic.
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
dzień przywitał mnie biegunka ;/ superrr