Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja co 4 tyg wizyty, usg i badanie ręczne co wizyta, teraz powiedział, że jeśli do 22.02 nie urodzę (czyli 3 tyg od wizyty), to dzwonić i się dopiero umówimy na kolejną. A sądziłam, że będzie częściej szczerze mówiąc... Ale skoro wszystko jest w porządku, to chyba stwierdził, że nie ma sensu. Fajnie, że nie naciąga na kasę.
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
jusiakp wrote:Madlene tylko u mnie w szpitalu jest zakaz mleka modyfikowanego ha tak sobie wymyslili a kolezance to butle wyrzucili nawet
Mania1718, Madlene.:), A.Kasia, Kate84, Est, Renka88, Hannia123, baassiia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLula_w wrote:Ja nie rozumiem jak to jest zakaz, ja nie miałam pokarmu do 5 dni po porodzie to co miałam dawać dziecku schabowego czy co?
co do wizyt ja miałam co 4 tyg i zawsze badanie i usg teraz co 3 tyg a pewnie będzie co 2 tak miałam w poprzednich ciążach, a nadal chodzę do tego samego lekarza od 10 lat.
Czasem sobie żartuję że tyle lat u jednego ginekologa to już prawie jak stare małżeństwoLula_w, nataliano, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Jak urodziłam syna to przez 3 doby nie miałam pokarmu a łakomczuszek darł się na cały oddział. Raz podali mu tylko glukozę zamiast mm
Teraz mieszkając w UK wiem że nie ma problemu jeżeli jest potrzeba dokarmic dziecko mlekiem modyfikowanym. I tego co się orientuje to większość kobiet w Anglii przechodzi bez żadnego "ale" na butelkę i nigdy nie słyszałam żeby były traktowane inaczej niż matki karmiące piersią. Znajoma poinformowała mnie że jeżeli będę bardzo chciała karmić piersią to położne zaopatrzają w laktatory, maści do sutków i inne wspomagacze za darmo
ciri22 lubi tę wiadomość
[/link]
-
Ja tez nie mialam pokarmu od razu. Synus sie darl ciagle, bo nie dojadal. Jako jedyne dziecko z sali ciagle plakal. Jak poszlam do pielegniarek zeby go dokarmic bo chyba nie dojada i glodny to mi kazala jak stalam pokazac piers, nacisnela i siurnelo na podloge. A ona tylko z komentarzem jak to nie ma pokarmu. Ale zeby przyjsc pokazac jak.dziecko przystawic to nie mial kto.
-
jusiakp wrote:Madlene tylko u mnie w szpitalu jest zakaz mleka modyfikowanego ha tak sobie wymyslili a kolezance to butle wyrzucili nawet
Bezczelność, nie cierpię takiego czegoś. Jak można tak narzucać matce KP! Wrr
Kleo mam podobnie ze swoim ginem tylko to moja pierwsza ciąża, od miliona lat pytał kiedy dziecko wreszcie robimychodzę do niego od 12 lat aż mi żal, że w Gdańsku będę musiała nowego szukać
Właśnie przez to wszystko bardziej boję się o KP niż porodu!
Dziewczyny dostałam jakiejś pokrzywki, mega wysypka głównie uda, piecze i swędzi, ogólnie dziś dziwnie się czuję mdli, biegunka nie chce panikować i nie pojechałam na ip, choć mama chciała jechać...
A Wy co myślicie, to zwykła pokrzywka czy może dzieje się coś złego?kleo2426 lubi tę wiadomość
-
Nie uwierzycie co wymyslil moj maz heh wraca w sobotez zagranicy po pieciu tyg i mowi dzis ze jak sie bede dobrze czula to moze podjedziemy na koncert ,,Piekni i mlodzi,, haha no to go szybko wyprowadzilam z bledu mowiac tylko ze jestem w dziewiatym miesiacu ciazy i mam jechac na koncert? Chyba zrozumial bo juz nic nie mowil. Kurde wiecie to jest lip jak on jest tam, chwilami chyba zapomina ze za chwile rodze..jusiakp