Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MeAmerie wrote:Ja też nie miałam lekarza a opiekowali się mną jakbym była co najmniej pacjentka ordynatora.
W moim pamiętniku jest opis porodu, można poczytać, choć jak ktoś jest wrażliwy i się boi to nie polecam.
Poryczałam się.. jesteście dzielni -
Dzień dobry po nieobecności w weekend
Widzę że żadna chyba nie urodziła? Spokojnie jest
My mieliśmy cały weekend gości.
Mam do Was pytanie. Męcza mnie bóle takie jakby zakwasy ? Trochę ciągnące i rwace? W dole podbrzusza. Miała któraś tak?Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
ksanka wrote:Dziewczyny od kiedy odczuwacie ból w pachwiny? Ja mam od kilku dni problemy z poruszanie się bo tak mnie bolą pachwiny.
Najgorzej jak wstaje od stołu i mam przejść kilka kroków.
Jak już zacznę chodzić to jakoś idzie.
Ja od jakichś 10 dni tak, że płaczę próbując podnieść się z łóżka czy przekręcić.
Niecierpliwa w sumie nie wiem bo nie do końca rozumiem jaki ból odczuwasz
MeAmerie ja też się poryczałam dosłownie, bardzo się cieszę że tak dobrze wszystko się skończyło, że miałaś tak dobrą opiekę w szpitalu. Jesteś bardzo silna i dzielna, podziwiam Cię i dużo zdrówka dla Was. Całe szczęście że synek po Mamusi tak silny i dzielny :-*
Swoją drogą ja wciąż nie rozumiem jak to jest, że na usg widać takie szczegóły a tego czy dziecko jest owinięte pępowiną nie? Któraś z Was mi to wyjaśni z bardziej doświadczonych Mamuś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 18:48
-
ksanka wrote:Domiii jak tam twoje walentynkowe namowy u Miloszka? Uparty jest czy można mu przemówić do rozsądku?
Uparty jest i tajemniczy... chyba ma swój plan na termin porodu i nie chce nic zdradzić
mam od pól godziny jakieś skurcze, ale nie nastawiam się już że to porodoweKate84, ksanka lubią tę wiadomość
-
MeAmerie czytałam Twój wpis w pamiętniku i mi też łzy poleciały...
Ksanka mnie też bolą, do tego biodra i to w takim stopniu, że ból potrafi mnie obudzić w nocy i muszę przekręcić się na drugi bok. Ja to zrzucałam na to leżenie, bo w poprzednich ciążach takich bóli nie miałam, ale sama już nie wiem.
Mania odsypiasz czy rodzisz?
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
Chciałam się wam pochwalić jakiego mam słodkiego męża!!!
Dostalysmy z córeczką po bukieciku
Edit: po aferze na forum usuwam zdjęcie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:22
Madlene.:), RudyTygrysek, Hannia123, kofeinka, Renka88, aleksandrazz, Vincent, Est, ksanka, Kate84, Mietka 30:), Falon, Karka, Magda lena, alinalii, Czarodziejka87, M+M+?, Izoleccc, olatychy, Kajola, d'nusia, Martita88, Mania1718, Karolina@, edyś, Lilou1984, foxica lubią tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
MeAmerie wrote:Ja chustowalam pierwszego synka i mam zamiar chustowac Emila. Fantastyczna sprawa. Ja miałam zwykłą chustę za 50 zł . Pentelka się nazywa.
A powiedz Amerie nie bolał Cię kręgosłup ? Ja zastanawiam się nad chustowaniem ale juz teraz od noszenia małego boli mnie kręgosłup, więc nie wiem co by było po chustowaniu.
-
Maryśka już drugi dzień ciągle się rusza.Nigdy nie miałam problemów z ruchami ale kusi mnie żeby podjechać na ktg.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Est wrote:A powiedz Amerie nie bolał Cię kręgosłup ? Ja zastanawiam się nad chustowaniem ale juz teraz od noszenia małego boli mnie kręgosłup, więc nie wiem co by było po chustowaniu.
I ona właśnie odciążenie kręgosłupa zaliczyła do jednej z największych zalet chustowania.