Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasmira wrote:Hej
Dziewczyny co znaczy że są świeże erytrocyty we moczu? I nabłonki płaskie liczne?
Ehh tydzień przed porodem i cos sie przyplątało:(
Nabłonki są normalne, gorzej jakby były okrągłe. A dużo tych erytrocytów?
Hannia123 - ja nie mam siły dzisiaj tak więc na mnie nie liczcieHannia123 lubi tę wiadomość
-
Kasmira wrote:Hej
Dziewczyny co znaczy że są świeże erytrocyty we moczu? I nabłonki płaskie liczne?
Ehh tydzień przed porodem i cos sie przyplątało:(
A ja mam smaka ma maka dzisiaj i chyba mężulka wyciągnę bo po porodzie zakaz jedzenia syfu. -
Hannia ja też nigdzie się nie wybieram, bo tak jak Madlene spadam na maka i do kina, a dzieci niech bezpiecznie sobie siedzą jeszcze mamy czas
Po wczorajszym szaleństwie parę dni odpoczynku teraz bedzie i to tak pewnie będzie u nas 'falowo'..A.Kasia, muminka83, Izoleccc, Kate84, Est lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie nadal ciekawie. Przed chwilą pozbyłam się czopa!
Nie wiedziałam, że mój mąż to taki panikarz. Co pięć minut się pyta, czy jedziemy już rodzić. A jak mu powiedziałam, że czop mi wyleciał to usłyszałam: "Ale juuużż?! nie jestem jeszcze psychicznie gotowy"Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 17:18
A.Kasia, foxica, salomea, Falon, M+M+?, Hannia123, d'nusia, Malina81, edyś, Izoleccc, RudyTygrysek, Karka, krówka_muffka, Mania1718, Madzialena90, Vira, Martita88, Tova33, She86, kleo2426, Kate84, Marlena, Madlene.:), domiii, Madzik90, Kajola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina@ wrote:U mnie nadal ciekawie. Przed chwilą pozbyłam się czopa!
Nie wiedziałam, że mój mąż to taki panikarz. Co pięć minut się pyta, czy jedziemy już rodzić. A jak mu powiedziała, że czop mi wyleciał to usłyszałam: "Ale juuużż?! nie jestem jeszcze psychicznie gotowy"
Hehe, no jak się przez 38 tyg i 5 dni nie przygotował to teraz już przepadło
Czyli mamy rozumieć Karolina@, że piszesz się na dzisiejszą datę?
-
Laseczki, odnośnie badań moczu, które też właśnie odebrałam...
jak przez całą ciążę nic, tak wyszły mi bakterie... i to norma do 130, a ja mam 455.... FUCK!
i kwas moczowy podwyższony...
to znaczy, że jakaś infekcja mi się przypałętała???
załamkaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 17:44
-
Karolina@ wrote:U mnie nadal ciekawie. Przed chwilą pozbyłam się czopa!
Nie wiedziałam, że mój mąż to taki panikarz. Co pięć minut się pyta, czy jedziemy już rodzić. A jak mu powiedziałam, że czop mi wyleciał to usłyszałam: "Ale juuużż?! nie jestem jeszcze psychicznie gotowy"
A jednak wstępne zgłoszenia na porodówkę sąKate84 lubi tę wiadomość
-
Domiii ja na infekcje dostałam antybiotyk, oprócz tego wit c trzy razy dziennie i urinal dwa razy dziennie, i nie miałam żadnych objawów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 17:49
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
domiii przykro mi
na pewno dostaniesz leki i szybko się tego pozbędziesz!
A ja siedzę sama w domku. Był dziadek, przywiózł mi obiad, bo babcia wręcz na siłę mi go wmusiła. No cieszę się, ale już mi głupio żeby specjalnie dziadek jeździł, umiem sobie żarcie jakieś zrobić...
Najlepsze Wam powiem, poprosiłam żeby ze mną do galerii pojechali w sobotę bo jest wystawa kotów i nie chciałam znowu siedzieć w domu sama a mąż w pracy, rodzice jadą na działkę, to usłyszałam, że nie pojadą ze mną bo ja już nigdzie łazić nie mogę!! Nosz kurde... Powiedzcie mi czy Was też tak traktują jak dziecko i niepełnosprawną?? Skoro nie czuję się tragicznie to wyjście na godzinę chyba mi krzywdy nie zrobi?
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Jest nasza super fura. Jesteśmy mega zadowoleni, tatuś testował amortyzatory w kołach
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7214742fe688.jpg
A.Kasia, domiii, Madzialena90, Czarodziejka87, alinalii, Karka, salomea, kleo2426, Kate84, niecierpliwaa, Magda lena, Marlena, nataliano, krówka_muffka, Teresa1992, Falon, edyś, Mietka 30:), Est, wiewiórka17, Lilou1984, Izoleccc, Kajola, Malina81 lubią tę wiadomość