Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
ksanka wrote:Przed chwilą wróciłam z kibelka i na papierze był taki różowy śluz, czy myślicie że i mi zaczął odchodzić czop śluzowy?
Nue był ani gesty ani kluchowaty, po prostu zabarwienie na rozowo
Innych objawów nie mam[/link]
-
Cześć dziewczyny :*
Gratulacje dla Wszystkich świeżo upieczonych Mamuś! Zdrówka dla Waszych dzieciaczków i dużo siły dla Was
Ja się tu mało udzielam ale zawsze jestem na bieżąco. Trochę mnie przeraziło tempo rozpakowywania się marcówek... dzisiaj spakowałam większą część torby dla siebie i małego bo mój M już na mnie krzyczy ze on nie da rady tego ogarnąć gdyby się coś zaczęło dziać.
Od kilku dni mnie tak okropnie bolą biodra podczas leżenia że pora nocna to jakiś koszmar do tego doszedł ból spojenia łonowego wiec myślę że mały ewidentnie mi się tam wciska... rozpycha się niemożliwie aż mi brakuje tchu. A w głowie powtarzam sobie ze jeszcze tylko miesiąc
Mogę prosić o wpisanie na pierwszej stronie imienia synka Marcel ?domiii, baassiia, Kate84, A.Kasia, edyś, Hannia123, Tova33, Mietka 30:), Malina81 lubią tę wiadomość
starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
Mania, czyli jeszcze nie to?
W sumie pessar trzymał ten mój 1 cm szyjki przez tyle czasu.
Na razie przygotowujemy się do godz 0
Żadnych skurczy nie mam
Zosia normalnie się wierci.
Kurcze ale jaja pierwszy raz to przeżywam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:22
edyś, muminka83, Hannia123, Falon, Izoleccc, Malina81 lubią tę wiadomość
-
Ksanka, a masz numer do swojego gina? Ja bym zadzwoniła na wszelki wypadek. Basia uważaj bo jak na razie rodzą te z,długimi szyjami , przedtem martwilam się ze,tyle tokolizy i magnezu dożylnie mi nie pomoże, a teraz że pomogło aż za bardzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:25
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Co do kp to Hafija miała wczoraj prowadzić wykład na temat początków karmienia piersią u mnie w mieście ale niestety z powodów zdrowotnych (grypa) musiała odwołać. Liczę że zostanie ustalony inny termin spotkania i zdążę jeszcze przed porodem w nim uczestniczyćstarania od 11.2013 I IUI 19.04.2015
II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
aleksandrazz wrote:Ksanka, a masz numer do swojego gina? Ja bym zadzwoniła na wszelki wypadek. Basia uważaj bo jak na razie rodzą te z,długimi szyjami , przedtem martwilam się ze,tyle tokolizy i magnezu dożylnie mi nie pomoże, a teraz że pomogło aż za bardzo
W razie niepokojących objawów jutro mam jechać na ip na sprawdzenie -
Ksanko ja podczas pierwszego porodu nie miałam żadnych skórczy i wszystko możliwe ze śluz zabarwiony na różowo to początek rozpoczynającego się porodu. Nie wiem jakim cudem ale u mnie szyjka bez skórczy powiekszala rozwarcie expresowo po czym przebili wody płodowe, następnie kilka partych i po było po krzyku. Oczywiście życzę Ci takiego przebiegu akcji
ksanka, muminka83, Madzialena90 lubią tę wiadomość
[/link]
-
Kurde ciągle piszecie o tych odchodzących czopach, że aż mi się przyśniło, iż mi też odszedł. Wyglądał jak...kapsułka do prania. Zielono - turkusowy...
Kajola, baassiia, ksanka, aleksandrazz, edyś, Mania1718, Lilou1984, Martita88, Magda lena, Madlene.:), muminka83, Czarodziejka87, RudyTygrysek, Hannia123, Lula_w, domiii, Est, Kate84, Izoleccc, Tova33, krówka_muffka, Madzialena90, Teresa1992, Malina81, kleo2426 lubią tę wiadomość
-
Mania, a ile to trwało u ciebie?
Bo zastanawiam się czy spokojnie leżeć i czekać czy śmigać na ip?
Byłam przed chwilą na kibelku i teraz jest czysto...
Chyba jednak wyluzuje
Ale kurcze zatwardzenie przed porodem? Po raz pierwszy w ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:42
-
nick nieaktualnyM+M+? wrote:Kurde ciągle piszecie o tych odchodzących czopach, że aż mi się przyśniło, iż mi też odszedł. Wyglądał jak...kapsułka do prania. Zielono - turkusowy...
No to superturkusowy to mój ulubiony kolor
Ksanka - co by to nie było to fakt jest taki, że poród zbliża się wielkimi krokami
Vira - a Ty nie kozakuj bo dopiero co "doniosłaś" i do "przenoszenia" jeszcze długa drogaDo tej pory same takie pozamykane na cztery spusty nam się tu rozpakowały, nie znasz więc dnia ani godziny;)
Vira, ksanka lubią tę wiadomość
-
Dziś ciąża donoszona!!!
włosy zafarbowane, jutro depilacja i moge rodzić :l
Aaa jeszcze tylko torby spakuje a nie moge się za to zabrać, jakoś mi się nie chceA.Kasia, Kajola, Mania1718, ksanka, Lilou1984, M+M+?, Martita88, Magda lena, Madlene.:), d'nusia, muminka83, Czarodziejka87, RudyTygrysek, Hannia123, edyś, Karka, Est, She86, Kate84, Izoleccc, krówka_muffka, Madzialena90, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
My po wizycie
Nasz "maluszek" waży ok 3,4kg !!!
Jak ja urodzę takiego klocka?! Gin mówi, że naturalnie a ja nie wiem czy dam radęNa poród jeszcze się nie zanosi, rozwarcia brak, zapis ktg- książkowy!
A.Kasia, baassiia, Mania1718, ksanka, M+M+?, Renka88, Madlene.:), d'nusia, muminka83, Czarodziejka87, RudyTygrysek, Hannia123, edyś, Karka, Est, krówka_muffka, Madzialena90, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Jeżeli czujesz się dobrze i narazie nie widać dalszego plamienia to bym nie panikowała ale jutro na spokojnie wolałabym to sprawdzić.
U mnie przed rutynowym badaniem nie było plamienia dopiero po. Tego dnia urodziłam bo gin wysłał mnie na porodówke (rozwarcie było zbyt duże)ksanka, A.Kasia, muminka83, Madzialena90 lubią tę wiadomość
[/link]
-
Dziękuję Kochana, chyba w takim razie jutro kopnę się na ip.
A dziś podłoże podkład na łóżko tak w razie czego
A. KASIA co prawda to prawda w końcu zaczął się już 39 tydzieńwięc tylko czekać na tulaski i powitania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:52
Mania1718, muminka83 lubią tę wiadomość