Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
wiewiórka17 wrote:Dziewczyny czy Wy też macie taki ból spojenia lonowego ? U mnie to jakaś masakra nawet nogi do góry mi ciężko podnieść a już nie wspomnę się rozebrać.
Dokładnie w skończonym 35 tc tak miałam, przez 4 dni nie mogłam wstać z łóżka bo tak mnie bolało. Potem przeszło i tylko tak ćmi. Ale wtedy zauważyłam, że mi się brzuch obniżył przy tych bólach.
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Mi to się marzy 26.02, taki prezent na urodziny
Zamiast winka napije się herbatkę na laktacje i będzie git
wiewiórka17 ja już zapomniałam jak się żyje bez bólu spojenia, codziennie mnie boli, ale przyzwyczaić się nie da do tego
A.Kasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
M+M sen mistrz! Hehe
Ksanka no to czekamy na rozwój wydarzeń
Chciałabym Wam wyczarować Wasze wymarzone terminy porodów;)
Ale maluszki i tak już pewnie mają na to plan;)
Mam nadzieje,że szybko zasne na tym szpitalnym łóżku chociaż Filipko teraz zaczął nieźle brykać i nie wiem czy da zasnąć
Dobrej nocy Mamusie:*ksanka, A.Kasia, Madlene.:), Mania1718, M+M+?, Kate84 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
wiewiórka17 wrote:Dziewczyny czy Wy też macie taki ból spojenia lonowego ? U mnie to jakaś masakra nawet nogi do góry mi ciężko podnieść a już nie wspomnę się rozebrać.
Uff mam wynik GBS i nie wyhodowali nicMam tylko nadzieję, że dokładnie pobralam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 22:50
A.Kasia, ksanka lubią tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
Witam ponownie po calym zalatanym dniu:)
Ja mam pytanie odnosnie skurczy do laseczek ktore sa juz mamusiami ale i tez reszty ktora sie orientuje:) jak te skurcze przychodza to czy czuje sie je na calym brzuszku(czy brzuch caly boli) czy tylko w dole? I czy wasze maluszki sie ruszaly jak skurcz przychodzil czy nie czulyscie wtedy ruchow? :*
-
Ja mam dziś jakiś zjazd psychiczny... Przez cały dzień nie zrobiłam nic pożytecznego... Czytam forum... Patrzę w sufit... Mąż w drugim pokoju z przeziębieniem walczy, a ja mam jakiś bezsens życia.. Płaczki i smutki mnie dopadły. A wczoraj taki fajny humorek mi dopisywał. Może to jakieś przesilenie zimowe? Brak promieni słonecznych? A może hormony? Wiem, że takie problemy to żadne problemy, ale nie jestem się dziś w stanie ogarnąć
Swoją drogą jakiegoś drinka bym wypiła. Tymczasem pozostaje mi herbatka z miodem o!
-
Kajola wrote:My po wizycie
Nasz "maluszek" waży ok 3,4kg !!!
Jak ja urodzę takiego klocka?! Gin mówi, że naturalnie a ja nie wiem czy dam radęNa poród jeszcze się nie zanosi, rozwarcia brak, zapis ktg- książkowy!
No faktycznie waga zacna, trochę tutaj mamy tych większych wagowo
Wiewiórka oj mamy mamy i to masakrycznetak jak Madlene nie pamiętam już kiedy nie bolało... Czasem aż płaczę taki mocny jest!
Falon ja myślę, że to hormony... W niedzielę ryczałam, a w poniedziałek świetny humor :-* poprawy nastroju życzęKajola lubi tę wiadomość
-
Falon wrote:Ja mam dziś jakiś zjazd psychiczny... Przez cały dzień nie zrobiłam nic pożytecznego... Czytam forum... Patrzę w sufit... Mąż w drugim pokoju z przeziębieniem walczy, a ja mam jakiś bezsens życia.. Płaczki i smutki mnie dopadły. A wczoraj taki fajny humorek mi dopisywał. Może to jakieś przesilenie zimowe? Brak promieni słonecznych? A może hormony? Wiem, że takie problemy to żadne problemy, ale nie jestem się dziś w stanie ogarnąć
Swoją drogą jakiegoś drinka bym wypiła. Tymczasem pozostaje mi herbatka z miodem o!
ooo ja mam dzisiaj to samojakiś taki bezsens mnie dopadł
i napiłabym się szampana z plastrem pomarańczy MNIAMMMMMMMM
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 23:12
-
Martita88 wrote:ooo ja mam dzisiaj to samo
jakiś taki bezsens mnie dopadł
i napiłabym się szampana z plastrem pomarańczy MNIAMMMMMMMM
Oj to się bardzo rozumieny dziś! Szampan mmm... Albo jakiś gin z tonikiemlub whisky z colą... Kurcze ja dziś się zachowuję jak jakiś alkoholik na głodzie
no co za dzień potłuczony ;-/
Martita mam nadzieję, że jutro nam wszystko przejdzie!
Martita88, d'nusia, Magda lena, Hannia123, Madzialena90 lubią tę wiadomość
-
Falon wrote:Oj to się bardzo rozumieny dziś! Szampan mmm... Albo jakiś gin z tonikiem
lub whisky z colą... Kurcze ja dziś się zachowuję jak jakiś alkoholik na głodzie
no co za dzień potłuczony ;-/
Martita mam nadzieję, że jutro nam wszystko przejdzie!
Mi się alkohol po nocach ostatnio śniorzechowa Soplicy z zimnym mlekiem
Falon oczywiście że nam przejdzienie może być inaczej
Falon lubi tę wiadomość