Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Martita88 wrote:Mi się alkohol po nocach ostatnio śni
orzechowa Soplicy z zimnym mlekiem
Falon oczywiście że nam przejdzienie może być inaczej
kiedyś jak z koleżanką raczyłyśmy się takimi kieliszeczkami to tak nam posmakowało, że nie czułyśmy kiedy stałyśmy się nabombane jak 150
Falon, Martita88, ksanka lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny. Widzę że rozpakowanych przybywa, fajnie
Gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mam.
Ja dziś wizytowałam. GBS pobrany (na wynik poczekam do następnej wizyty) Szyjka 2 cm czyli szału nie ma. W każdym bądź razie mam nadzieję że nie urodzę wcześniej jak po 25 marca. Od następnego razu będę już wizytować co tydzień z powodu KTG.
W sumie to wciąż brakuje mi czasu aby dokładnie Was czytać. Ale zauważyłam że była jakaś afera i coś z FB. Jak ktoś byłby tak dobry i tak w skrócie mnie oświecił byłabym wdzięczna. -
Falon wrote:Ja mam dziś jakiś zjazd psychiczny... Przez cały dzień nie zrobiłam nic pożytecznego... Czytam forum... Patrzę w sufit... Mąż w drugim pokoju z przeziębieniem walczy, a ja mam jakiś bezsens życia.. Płaczki i smutki mnie dopadły. A wczoraj taki fajny humorek mi dopisywał. Może to jakieś przesilenie zimowe? Brak promieni słonecznych? A może hormony? Wiem, że takie problemy to żadne problemy, ale nie jestem się dziś w stanie ogarnąć
Swoją drogą jakiegoś drinka bym wypiła. Tymczasem pozostaje mi herbatka z miodem o!
Ja dziś prawie cały dzień przeleżałam w łóżku. Troche popłakałam, troche się posmuciłam.. Ta pogoda też może tak negatywnie na mnie wpłyneła.
Oj a ja mam sporo butelek z nalewkami u siebie które robiłam z myślą o chrzcinach
Szkoda tylko że nie będę mogła się na nich napić bo mam nadzieje być matką karmiącą
Za mną chodzi Mojitomoże takie bezalkoholowe sobie strzele jutro
Falon, ksanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to co kobitki? Rodzimy, a za parę miesięcy mleczko odciągamy i robimy zlot marcówek na jakieś małe % co nieco hihihi
Lilou1984, Kate84, A.Kasia, Martita88, Izoleccc, Karmelek211, Magda lena, ksanka, Hannia123, Vira, krówka_muffka, Madzialena90, Mietka 30:), Madlene.:), Mania1718, RudyTygrysek, Karka lubią tę wiadomość
-
Za mna chodzi ostatnio drink BMW: po 1/3 Baileysa, Malibu i whisky...mmm no dobra i troche lodu mrrrrrrrr
Winkiem dobrym tez nie pogardze:D no to dzisiaj alkoholowe sny...tylko to Nam na razie zostało:DFalon, Karmelek211, Madzialena90 lubią tę wiadomość
-
Ja to nawet nie pamiętam jak to jest mieć stan upojenia
ale mam cichą nadzieję że po porodzie mąż zajmie się Małym a ja odciągne pokarm i pójdę w tango
Malibunie czytam Was bo aż śliną cieknie
idę spać
dobrej nocki i miłych snów :*
Falon lubi tę wiadomość
-
Ja to sobie już niezłą ilość barku uzbieralam na czas poporodowy. Mąż się już dość napil niedługo kolej na mnie.
Kurde... Jak to brzmi... Jak wyznanie starej alkoholiczki, ale co tam, nawet matka nie wielbłąd...
Za te wszystkie wyrzeczenia...
I dolegliwości...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 00:39
Falon, A.Kasia, Karmelek211, Magda lena, ksanka, Martita88, Madzialena90, Karka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Kobity;)
Ehh drineczki, też mam czasem ochotę, choć przed ciążą nie byłam jakimś smakoszem alkoholu to teraz również marzy mi się szampan mhh a ostatnio to mam normalnie "chcicę" na zimne piwo z sokiem malinowym hehe. Nie wspomnę, że prawie codziennie śnię o ciastach, tortach, babeczkach i innych słodkościach. Jak skończy się cukrzyca to zeżre (nie-zjem) chyba wszystko co spotkam na swojej drodze:D
Kurde bezsenność mnie coraz czesciej dopada i tak pól nocy nie śpię tylko rozmyślam. Do tego zaczyna robić się nieprzyjemnie pod względem fizycznym. Coraz mocniej boli mnie krocze, czy spojenie łonowe, miednica, kręgosłup i strasznie drętwieją mi palce u rąk:( a wieczorami nogi mam jak balony! Czasem mam ochotę wyć... Zaraz potem myślę sobie, że to wszystko dla tej małej Istotki i nie ma co narzekać, bo to i tak końcówka i niedługo będziemy razem:)
Zbieram się za chwilę na badania, wizyta w poniedziałek. Muszę mieć świerze wyniki.
Miłego dnia:*d'nusia, Madlene.:), RudyTygrysek lubią tę wiadomość