Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
salomea wrote:Melduję się po wizycie u internisty. Zrobiłam na cito morfologię, mocz i CRP, zobaczymy co z tego wyjdzie, bo antybiotyk nie działa, ucho zatkane i już cztery dni czuję się jak pod wodą... Nie chcę rodzić w takim stanie.
Jak tylko skończę z luteinę (choć nie wiem kiedy) to w gotowości czeka Nystatyna po antybiotyku, no bo chyba bez sensu pakować wszystko naraz?
Wczoraj tak się rozmarzyłyście nad alkoholem, że podbijam jeszcze pytanie o masaż krocza olejkiem - czy robicie? Macie od tego jakieś podrażnienia? Ja na razie zrezygnowałam, bo luteina i olejek ze słodkich migdałów powodowały straszne swędzenie...
Ja smaruje olejem kokosowym od wczoraj bo wyszedl mi hemoroid I ponoc to ma pomoc ale nigdy nie masowalam , mam cicha nadzieje ze w basenie moze mnie nie rozerwie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Karolina, współczuję
Bidulek:( Oby wszystko ładnie się goiło.
W szpitalu położna radziła innej ciężarnej na sutki maść : Maltan czy jakoś tak. Mówiła, że można stosować nawet przy karmieniu:)
A my już po wizycie u diablo, wyniki ładne, cukry ok:)Doktorek nas pochwalił za dietę i za to, że przytyłam tylko 1kg w ciągu miesiąca:)Dlatego dziś zaszaleję i zjem na podwieczorek budyń z gorzką czekoladą hihi ( oczywiście budyń bez cukru;))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:10
A.Kasia, muminka83, Hannia123, Kate84, edyś, ksanka, Malina81, baassiia, Kokaina, Mania1718 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
salomea wrote:Melduję się po wizycie u internisty. Zrobiłam na cito morfologię, mocz i CRP, zobaczymy co z tego wyjdzie, bo antybiotyk nie działa, ucho zatkane i już cztery dni czuję się jak pod wodą... Nie chcę rodzić w takim stanie.
Jak tylko skończę z luteinę (choć nie wiem kiedy) to w gotowości czeka Nystatyna po antybiotyku, no bo chyba bez sensu pakować wszystko naraz?
Wczoraj tak się rozmarzyłyście nad alkoholem, że podbijam jeszcze pytanie o masaż krocza olejkiem - czy robicie? Macie od tego jakieś podrażnienia? Ja na razie zrezygnowałam, bo luteina i olejek ze słodkich migdałów powodowały straszne swędzenie...
Ja nie robię ze względu na pessar. W pierwszej ciąży nie wiedziałam, że można, w drugiej jakoś też nie robiłam, zrobiła mi położna w trakcie porodu. Był mało przyjemny (w życiu tak bym tego sama sobie nie zrobiła), ale urodziłam za drugim razem bez nacięcia.
Też brałam od razu Nystatynę przy antybiotyku. -
Patrzę na te Wasze brzuszki i mi już tęskno
Mimo że Emil jest cudowny, to nadal dziwnie się czuję bez brzuszka....a na wadze kilo mniej niż przed ciążą.
Co do laktatora - polecam tylko i wyłącznie Medela!!!Magda lena, Teresa1992, d'nusia, Martita88, Kate84, Czarodziejka87, krówka_muffka, Lilou1984, RudyTygrysek, ksanka, Malina81, Kokaina, Est, Karka lubią tę wiadomość
-
Wpadłam dziś na genialny pomysł, i postanowiłam wypróbować swój laktator ( dostałam po siostrze ręczny) i o dziwo działa z cyca poleciała mętna woda
hehehe. Teraz mogę go wyparzyć i niech czeka na właściwy czas. Chciałam sprawdzić czy to boli
Foxica Mak nigdy nie zawodziMagda lena, Karolina@, foxica, edyś, Kokaina lubią tę wiadomość
-
Madlene.:) wrote:Wpadłam dziś na genialny pomysł, i postanowiłam wypróbować swój laktator ( dostałam po siostrze ręczny) i o dziwo działa z cyca poleciała mętna woda
hehehe. Teraz mogę go wyparzyć i niech czeka na właściwy czas. Chciałam sprawdzić czy to boli
Foxica Mak nigdy nie zawodzi)
Madlene.:) lubi tę wiadomość
-
Madzialena90 wrote:a czy aby na pewno to jest dobry pomysł??? lepiej żebyś sobie przez przypadek tym nie zaszkodziła...
Wstyd
on sam już chce żebym urodziła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. My dzisiaj mieliśmy ostatnią wizytę u naszej prowadzącej. Mały głowką w dół ale nie w kanale. Nerki będziemy badać po porodzie bo teraz już ciężko ocenić na ile są powiększone. Wszystko pozamykane. Szyja 2,7. Mały w tej chwili waży 2600, prognozowana waga przy porodzie ok 3200. W poniedziałek melduję się na patologii ciąży żeby mnie przeskanowali pod kątem cc. Co tydzień mam się stawiać na KTG i pozostaje czekać do 10 marca.
Kate84, A.Kasia, d'nusia, Hannia123, Madlene.:), Czarodziejka87, edyś, RudyTygrysek, Malina81, M+M+?, She86, Love_life, Mania1718, muminka83, Mietka 30:) lubią tę wiadomość