Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Love life ale masz fajnego brzusia duzego:)

Love_life, ksanka, muminka83, Madzialena90, Mania1718 lubią tę wiadomość

• Karolina@ Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co słychać u naszej Gośśś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:07

Magda lena lubi tę wiadomość

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • Love_life Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    salomea wrote:
    Melduję się po wizycie u internisty. Zrobiłam na cito morfologię, mocz i CRP, zobaczymy co z tego wyjdzie, bo antybiotyk nie działa, ucho zatkane i już cztery dni czuję się jak pod wodą... Nie chcę rodzić w takim stanie.

Jak tylko skończę z luteinę (choć nie wiem kiedy :P) to w gotowości czeka Nystatyna po antybiotyku, no bo chyba bez sensu pakować wszystko naraz?

Wczoraj tak się rozmarzyłyście nad alkoholem, że podbijam jeszcze pytanie o masaż krocza olejkiem - czy robicie? Macie od tego jakieś podrażnienia? Ja na razie zrezygnowałam, bo luteina i olejek ze słodkich migdałów powodowały straszne swędzenie...

Ja smaruje olejem kokosowym od wczoraj bo wyszedl mi hemoroid I ponoc to ma pomoc ale nigdy nie masowalam , mam cicha nadzieje ze w basenie moze mnie nie rozerwie ;)

[link=https://www.suwaczki.com/]16ud43r84e2w0zoo.png[/link]

2.02.15 7 tc mój aniołek :*
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam nystatyne z luteiną

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, współczuję:( Bidulek:( Oby wszystko ładnie się goiło.

W szpitalu położna radziła innej ciężarnej na sutki maść : Maltan czy jakoś tak. Mówiła, że można stosować nawet przy karmieniu:)

A my już po wizycie u diablo, wyniki ładne, cukry ok:)Doktorek nas pochwalił za dietę i za to, że przytyłam tylko 1kg w ciągu miesiąca:)Dlatego dziś zaszaleję i zjem na podwieczorek budyń z gorzką czekoladą hihi ( oczywiście budyń bez cukru;))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:10

nick nieaktualny, muminka83, Hannia123, Kate84, edyś, ksanka, Malina81, baassiia, Kokaina, Mania1718 lubią tę wiadomość

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina@ wrote:
    Ciekawe co słychać u naszej Gośśś :)

Dziś mija 3 doba, więc może już się do domu pakują :) Dziś jej jeszcze na fb nie widziałam :)

muminka83 lubi tę wiadomość

• salomea Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    Ja brałam nystatyne z luteiną

Jednocześnie? Np. na noc?

gg642n0aww2rhqzn.png
  • Hannia123 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    salomea wrote:
    Melduję się po wizycie u internisty. Zrobiłam na cito morfologię, mocz i CRP, zobaczymy co z tego wyjdzie, bo antybiotyk nie działa, ucho zatkane i już cztery dni czuję się jak pod wodą... Nie chcę rodzić w takim stanie.

Jak tylko skończę z luteinę (choć nie wiem kiedy :P) to w gotowości czeka Nystatyna po antybiotyku, no bo chyba bez sensu pakować wszystko naraz?

Wczoraj tak się rozmarzyłyście nad alkoholem, że podbijam jeszcze pytanie o masaż krocza olejkiem - czy robicie? Macie od tego jakieś podrażnienia? Ja na razie zrezygnowałam, bo luteina i olejek ze słodkich migdałów powodowały straszne swędzenie...

Ja nie robię ze względu na pessar. W pierwszej ciąży nie wiedziałam, że można, w drugiej jakoś też nie robiłam, zrobiła mi położna w trakcie porodu. Był mało przyjemny (w życiu tak bym tego sama sobie nie zrobiła), ale urodziłam za drugim razem bez nacięcia.
    Też brałam od razu Nystatynę przy antybiotyku.

1usai09khne0c7t3.png
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Salomea ja też nie robię...

km5szbmhexpco9m1.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Love_life - Ale masz piłeczkę!!!! Piękny brzusio!
    Upewniłam się (cofnęłam się na 1 stronę), ze u Was szykuje się niespodzianka!!! Aktualna te niespodzianka? Podejrzewasz czy będzie synek czy córcia?

Love_life lubi tę wiadomość

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brałam tak ze luteine brałam o 19, a nystatyne kolo 23

salomea lubi tę wiadomość

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • MeAmerie Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzę na te Wasze brzuszki i mi już tęskno :( Mimo że Emil jest cudowny, to nadal dziwnie się czuję bez brzuszka....a na wadze kilo mniej niż przed ciążą.
    Co do laktatora - polecam tylko i wyłącznie Medela!!!

Magda lena, Teresa1992, nick nieaktualny, Martita88, Kate84, Czarodziejka87, krówka_muffka, Lilou1984, RudyTygrysek, ksanka, Malina81, Kokaina, Est, Karka lubią tę wiadomość

mhsvpiqve8v6pwb7.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow. MeAmerie. A ile przytyłaś w ciąży, ze teraz masz -1?
    Tobie tęskno za brzuszkiem, a ja Ci tak zazdroszczę, że masz już swojego księcia przy sobie <3
    Ja mam Medele, mam nadzieję, że się faktycznie sprawdzi :)

Love_life lubi tę wiadomość

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba zwariuje wczoraj zdychałam a dzisiaj gdyby nie brzuszek to zapomniałabym że jestem w ciąży nic mi kompletnie dzisiaj nie dolega??? i kto zrozumie kobietę w ciąży ????

• Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam dziś na genialny pomysł, i postanowiłam wypróbować swój laktator ( dostałam po siostrze ręczny) i o dziwo działa z cyca poleciała mętna woda :D hehehe. Teraz mogę go wyparzyć i niech czeka na właściwy czas. Chciałam sprawdzić czy to boli :)

Foxica Mak nigdy nie zawodzi ;)

Magda lena, Karolina@, foxica, edyś, Kokaina lubią tę wiadomość

28whyx8d41olhvnv.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene.:) wrote:
    Wpadłam dziś na genialny pomysł, i postanowiłam wypróbować swój laktator ( dostałam po siostrze ręczny) i o dziwo działa z cyca poleciała mętna woda :D hehehe. Teraz mogę go wyparzyć i niech czeka na właściwy czas. Chciałam sprawdzić czy to boli :)

Foxica Mak nigdy nie zawodzi ;)
    Nooo właśnie, tak sobie myślę, że i ja dziś swój wypróbuję! Bo może to poruszy skurcze (skurczybyki!:)) :)

Madlene.:) lubi tę wiadomość

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda lena wrote:
    Nooo właśnie, tak sobie myślę, że i ja dziś swój wypróbuję! Bo może to poruszy skurcze (skurczybyki!:)) :)

a czy aby na pewno to jest dobry pomysł??? lepiej żebyś sobie przez przypadek tym nie zaszkodziła...

• Magda lena Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzialena90 wrote:
    a czy aby na pewno to jest dobry pomysł??? lepiej żebyś sobie przez przypadek tym nie zaszkodziła...
    hmmmm lekarz co prawda nic mi o takiej metodzie nie mówił... Nie lubię robić czegoś bez wiedzy lekarza, ale głupio mi z takim czymś do niego pisać czy dzwonić :P Wstyd :D on sam już chce żebym urodziła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:59

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri
    jak u Ciebie sytuacja?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. My dzisiaj mieliśmy ostatnią wizytę u naszej prowadzącej. Mały głowką w dół ale nie w kanale. Nerki będziemy badać po porodzie bo teraz już ciężko ocenić na ile są powiększone. Wszystko pozamykane. Szyja 2,7. Mały w tej chwili waży 2600, prognozowana waga przy porodzie ok 3200. W poniedziałek melduję się na patologii ciąży żeby mnie przeskanowali pod kątem cc. Co tydzień mam się stawiać na KTG i pozostaje czekać do 10 marca.

Kate84, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Hannia123, Madlene.:), Czarodziejka87, edyś, RudyTygrysek, Malina81, M+M+?, She86, Love_life, Mania1718, muminka83, Mietka 30:) lubią tę wiadomość

‹‹ 1957 1958 1959 1960 1961 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ