Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tova33 wrote:No i witam się z łóżka szpitalnego. Ciśnienie podwyższone od 3 dni (140-160/70-80) a w szpitalu o dziwo jeszcze wyższe (160/90).
Przechodze papierologie i badania. Jak narazie oprócz ciśnienia wszystko super, a do porodu daleko
czyli wróciłaś do szpitala? bo zrozumiałam, że Cię wczoraj wypuścili...Tova33 lubi tę wiadomość
-
Melduje ze wrocilismy do domku
Madzialena90, skowroneczka87, RudyTygrysek, muminka83, baassiia, salomea, Mietka 30:), Lucky, MeAmerie, Czarodziejka87, Renka88, d'nusia, Hannia123, Magda lena, Izoleccc, edyś, kleo2426, Teresa1992, TaRRa, domiii, Lula_w, anie93lica, ksanka, A.Kasia, foxica, Karolina@, Mania1718, Malina81, She86, Karka, wiewiórka17, Nataszka2200, Love_life, Est, Falon, Falon, Falon, Kate84, M+M+?, Kajola, perła ziemi, Martita88 lubią tę wiadomość
jusiakp
-
Madzialena90 wrote:mam wrażenie że dzisiaj jakoś spokojnie na forum... czyżby cisza przed wysypem maluszków???? na weekend
może faktycznie cisza przed burzą ;PMadzialena90, muminka83, baassiia, Tova33, Kate84 lubią tę wiadomość
-
skowroneczka87 wrote:Albo na fb sie wiekszosc przeniosla i tu cisza.
Na FB też ciszawięc to raczej pogoda ...
Bilirubina 170 juhuuuu spadła z 240, mały przybrał 120 gram w dwa dni, żyć nie umierać jaki dzisiaj piękny dzień
Czarodziejka bardzo mi przykro, trzymaj się....baassiia, RudyTygrysek, salomea, Renka88, d'nusia, Hannia123, Madzialena90, muminka83, Izoleccc, Magda lena, edyś, kleo2426, Mania1718, Czarodziejka87, domiii, anie93lica, ksanka, A.Kasia, foxica, Karolina@, She86, Karka, Kate84, Falon, M+M+?, Kajola, perła ziemi, Martita88, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a czy któraś z was rodziła we wodzie? i mogłaby się odnieść do tego tematu? czytałam na necie wiele pozytywów i zastanawiam się nad tym
-
alinalii wrote:dziewczyny a czy któraś z was rodziła we wodzie? i mogłaby się odnieść do tego tematu? czytałam na necie wiele pozytywów i zastanawiam się nad tym
Byłam w wodzie w pierwszej fazie porodu (w wannie), mi ta woda była za zimna (położna powiedziała, że cieplejszej nie może zrobić ze względów bezpieczeństwa dziecka) i nie potrafiłam sobie miejsca znaleźć przy skurczu, może przy partych jest lepiej, ale ja chciałam z tej wanny wyjść jak najszybciej się da. Ale też czytałam pozytywne opinie na temat takich porodów -
domiii wrote:czyli wróciłaś do szpitala? bo zrozumiałam, że Cię wczoraj wypuścili...
-
Magda teraz to już prawie 8...
Leże na 2. Heh tak jak 15 lat temu. Nic tu się nie zmieniło i trochę zjeżdża niemal komuną...
Jedna Pani poszła na porodowke jak orzyszla!m tosmy nie pogadaly. A druga Pani jest niesłyszących więc też nie bardzo. Ale ogólnie jest ok. Wypuszczą mnie myślę. Albo uciekne slyszac te wrzaski... -
Ja wkleję opis mojej dobrej koleżanki, ale ona rodziła w UK, więc moze tam wodę cieplejszą dają
"Ja nie mialam niczegonie zdarzyli mi dac, ale wpakowalam sie do basenu z ciepla woda, bo byla taka mozliwosc i tam miedzy skurczami przysypialam na 30s - 1 min Emotikon tongue tam mi dopiero wody odeszly i wtedy od razu rozwarcie na 10cm, czyli od razu porod, ale skurcze byly straszne, sttaszne, horror po prostu!
Urodzilam 1,5tyg po terminie, bo tak mnie umowili juz ostatecznie do szpitala i powiedzieli, ze juz na pewno ze szpitala wyjde z dzidzusiemtakze da sie urodzic bez znieczulenia, ale jest to bardzo nieprzyjemne
"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 16:12