Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie też póki co narazie nic nie leci, ale akurat z tego się bardzo cieszę bo ja chyba trochę inna jestem ale mnie to jakoś brzydzi okropnie
wiadomo po porodzie jak będzie mniało leciec to niech leci ale teraz to mi jest do niczego w zupełności potrzebne
ale to też może przez mój nijaki stosunek do kp
-
Dziewczynki, jeśli któraś chciałaby jeszcze dołączyć do grupy na FB to zapraszam póki wszystkie administratorki nie urodziły, bo łatwiej teraz nam to ogarnąć
trzeba wysłać mi na prv swojego maila, na którego ja wyślę zaproszenie do grupyKokaina, Kajola lubią tę wiadomość
-
Renka88, u mnie w pracy była podobna sytuacja rok temu. Pamiętam, że przed Bożym Narodzeniem wzięłam urlop i w dniu, kiedy mnie nie było, dziewczyny dostały świąteczną premię w kopercie. A ja jej już nigdy nie dostałam
Ale tak jak wspominałam, mój szef jest baaardzo specyficzny -
Ja tak samo wciąż czuję jak mała wbija Mi nogi w żebra choć główką podobno jest w kanale, czyżby taka długa była?
Vira ja też czasem myślę, że tak chcę urodzić, że sobie wkręcam
Mania współczuję tego bolącego zęba, mam nadzieję że dostaniesz się do dentysty jak najszybciej :-*
Ksanka hihi może masz rację, no ogólnie byłoby superi jak to moje dziecko ma zrozumieć czy wychodzić czy nie jak ja sama raz chcę ją tulić już a raz myślę super byłoby mieć problem z ojcostwem z głowy
jeśli nie urodzi się do TP to wtedy już naprawdę bym chciała żeby te 9 dni poczekała
Love Life ja też nic nie mam, kompletnie nic nie leci. Nie martw się na pewno będzie po porodzie :-*Mania1718, Love_life, ksanka lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:Dziewczynki, jeśli któraś chciałaby jeszcze dołączyć do grupy na FB to zapraszam póki wszystkie administratorki nie urodziły, bo łatwiej teraz nam to ogarnąć
trzeba wysłać mi na prv swojego maila, na którego ja wyślę zaproszenie do grupy
Ja bardzo chętnie dołączę do grupy, jeżeli przyjmiecie. Nie jestem tu za często - niestety- ale staram się być z Wami na bieżąco
domiii - jak wysyła się prywatne wiadomości bo ja nawet nie wiem... -
TaRRa wrote:Ja bardzo chętnie dołączę do grupy, jeżeli przyjmiecie. Nie jestem tu za często - niestety- ale staram się być z Wami na bieżąco
domiii - jak wysyła się prywatne wiadomości bo ja nawet nie wiem...
kliknij w mój profil i tam "dodaj do przyjaciółek"
ja Cię zaakcpetuję i dopiero możesz wysłać mi wiadomość -
domiii wrote:ja to się bardziej zastanawiam jak to jest możliwe, że czuję moje dziecko coraz wyżej! haha mi się brzuch zamiast opuścić to podniósł
Zgaga powróciła a mały zamiast schodzić do kanału rodnego to wpasowałs se nogi w żebra.
Love_life u mnie też brak wycieków z sutków. Po pierwszym i drugim porodzie nawał pokarmu pojawił się w 3 dobie i było go mnóstwo (chodząca cysterna)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:25
Love_life, Czarodziejka87 lubią tę wiadomość
[/link]