Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
ksanka wrote:Haniu, ale ole wypuszczają do domu a nie znów na patologie, a dziewczyna juz tyle przeszła.
Indukowanie porodu jeszcze przed terminem nie ma sensu ale znów do domu? Bezpieczniej jest w szpitalu.
Ale jeśli nic złego z Olą i Mary się nie dzieje (nadciśnienie, zatrucie itp.) i jest jeszcze jednak przed terminem, to z drugiej strony jaki jest sens ją trzymać?Est, Teresa1992 lubią tę wiadomość
-
Renka88 wrote:Hej dziewczyny!
Miłego Dnia!
Kasmira Gratuluje!
Love_life może zamieścisz na FB w plikach tę książkę?
Powiem Wam, że jestem zła dowiedziałam się, że w firmie w której pracuje były premie roczne! Zamykałam rok 2014 do lipca pracowałam i nawet grosza nie dostałam. Przecież to chyba w niczym nie przeszkadza, że jestem na L4 i teraz Zus mi płwaci wynagrodzenie? swoje zrobiłam, angażowałam się w każdą pracę.
No cóż nie omieszkam zapytać kierowniczki dlaczego tak a nie inaczej
Renka, moja kuzynka taką samą sytuację miała w ciązy w swojej firmie. Poszła z nimi na wojnę. To znaczy, poinformowała ich pismem, ze zgodnie z prawem jej się należy. Kasy nie dostala, ale za to nowy samochód wart 30 tyś., z tego 1/4 musiala spłacić sama ale warto wg. niej. Takze nie odpuszczaj.
Renka88, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Hannia123 wrote:Ale jeśli nic złego z Olą i Mary się nie dzieje (nadciśnienie, zatrucie itp.) i jest jeszcze jednak przed terminem, to z drugiej strony jaki jest sens ją trzymać?
Nie mnie decydować
Lekarze pewnie wiedza co robią
2000 !!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 13:34
Mania1718, Est, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Pełnia, 2000 strona
chyba zajadę po szampana bezalkoholowego na tą okazję
popcorn kupować? ?
Marcóweczki przesyłam buziakinataliano, Malina81, perła ziemi, ryjkek, RudyTygrysek, Czarodziejka87, Madzialena90, Hannia123, Est, ksanka, Falon, Izoleccc, Madlene.:), Kate84, kleo2426, Mietka 30:), Martita88, Lilou1984, muminka83 lubią tę wiadomość
[/link]
-
ksanka wrote:Nie mnie decydować
Lekarze pewnie wiedza co robią
Też mam taką nadziejęMyślę, że dla lekarzy w tej chwili Oli sytuacja jest taka sama jak dziewczyn, które nie miały problemów w ciąży - "ciąża donoszona, czekamy na poród..." Choć współczuję Oli z całego serca, bo wiem, że po tych wszystkich przeżyciach już bardzo by chciała urodzić, a do tego straszyli ją tyle razy porodem przedwczesnym i teraz na końcu jeszcze przeżywa to czekanie, że można mieć po prostu po ludzku dość.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 13:40
Est, ksanka, She86 lubią tę wiadomość
-
Hannia123 wrote:Ale jeśli nic złego z Olą i Mary się nie dzieje (nadciśnienie, zatrucie itp.) i jest jeszcze jednak przed terminem, to z drugiej strony jaki jest sens ją trzymać?
też mi się tak wydaje, inna sprawa jakby było już po terminie, ale dziewczyny macie jeszcze kilka dnija chyba wolałabym poczekać i liczyć na naturalne rozkręcenie akcji niż mieć wywoływany poród.
Hannia123 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuję za bardzo miłe słowa skierowane w mym kierunku
Jakaś klapnięta jestem dziś przez tę deszczową pogodępospałam trochę, zrobiłam obiad i nareszcie mogę znów do Was dołączyć
Młoda szaleje w brzuszku jak by miała zamiar już się pojawić na świecie. Cuda jakieś tam w brzuchu wyczynia.
2000 stronapiękny wynik, ciekawe ile będzie jak wszystkie z Nas się rozpakują
-
ja w sumie jestem gotowa ;P i niecierpliwa
w zasadzie to tylko wypadałoby mi głowę umyć ! ;PMania1718, Love_life, Hannia123, She86, Kate84 lubią tę wiadomość
-
na mnie też dzisiaj nie liczcie chyba że jakiś cud nastąpi i malutka zechce opuścić swój brzuszkowy domek
a to nie jest tak że te porody tą są ale po pełni??? gdzieś chyba tak słyszałam
2000Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 13:52
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
Wcisneli mnie na 3.15 do dentysty
hura!!!!
PS Ale by były jaja jak bym zaczęła rodzić na fotelu dentystycznymhyhy ciekawe czy bym dostała dożywotnie darmowe wizyty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 13:56
Hannia123, Czarodziejka87, Magda lena, Kajola, Renka88, Falon, edyś, Madzialena90, annak, d'nusia, Izoleccc, Kate84, Love_life, RudyTygrysek, ksanka, kleo2426, Lilou1984, muminka83 lubią tę wiadomość
[/link]
-
Mój gin umawia się ze mną na jutrzejsze spotkanie, zobaczymy jak tam u mnie Zosia i droga do światła
Pierwotnie miał być czwartek ale chyba ma jakieś przeczucie.
To co mi pasuje ze on woli poczekać na naturalna akcje
Dziś popełniłam przez kosmetyczke brazyliane wiec nie trzeba się heblowac maszynka wiec niech sie dzieje co chce pipka zrobiona, ja Zosie z radością przytule.
Torba jeździ autem z mężem, wszystko dla malutkiej jest.
Mania1718, She86, Miśken90, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane
gratuluje tym ktore sie rozpakowaly
u nas wszystko dobrze, mala zdrowa, tylko jak wiecie mialam problem gdzie isc po porodzie no i wybralam dom meza i jestem tu drugi dzien i mam dosc. Wczoraj wpadla pra babcia malej od str meza i jak uspalam mala a ona wchodzi i ja skubie, budzi i ze ona nie ma spac jak babcia przyszla, no myslalam ze jej walne. Dzis mala bolal brzuszek, ryk na caly dom, i wchodzi tesciowa do pokoju , dalam jej mala, tym czasem robilam mleko, a ona jej brzuch smaruje maslem ! Wzielam mala do karmienia a tesciowa poszla, za moment wchodzi maz i mowi ze izoluje mala od ich rodzicow, ze sie zamknelam w pokoju i nie schodze z mala na dol do nich, ja pierd.. to mowie czy mam latac z noworodkiem po calym domu. Jeju ja chyba zwine tylek do mojego mieszkania.
Love_life, muminka83 lubią tę wiadomość
jusiakp
-
nick nieaktualny
-
Jusiakp, musisz chyba uświadomić rodzinie, że dziecko to nie zabawka, żeby ją budzić kiedy ktoś przyszedł w odwiedziny! A wszelkie zabiegi na małej także powinni konsultować z Tobą! Może nie doczytałam, a czemu od razu nie wróciliście do Twojego mieszkania?
Jak ja się cieszę, że wszystkich dziadków mamy kilkadziesiąt kilometrów od nas... Są naprawdę kochani i wiem, że będą świetnymi dziadkami dla kolejnego wnuka, ale jednak najlepiej na swoim i po swojemuperła ziemi lubi tę wiadomość